Read the Official Description

Године 2005. оснива Палермо, У Сицилија, Школа италијанског језика за странце СицилијиЈедан од ретких школа у Палермо која је специјализована за учење италијанског језика. Школа Сицилија, поред организовања курсева италијанског за странце, обавља и друге послове који се односе на туризам и културу Италиан.

Школа Сицилија То је један од ретких школа у Сицилија повезивање културног одмор у Палерму учење италијанског језика. Школа је акредитована од стране 'Универзитет у Пизи, И то је дом за испите ДИТАЛС, Сертификација за учење италијанског језика за странце.

Школски тим се састоји од Сицилије наставника изворних говорника и специјализовани за учење италијанског језика.

Наша школа, наши ученици задржавају топлину и једноставност нашег земљишта за соларне учење италијанског језика у пријатељски и истовремено проведете пријатне сате лекција, у близини плаже са плавом водом, учиниће Ваш одмор -студи дивно и незаборавно.

Наставници у нашој школи су сви специјализована за учење италијанског језика, јер поседују сертификат надлежност. Поред тога, наши наставници су све дипломци и матерњи италијански.

Наше особље је на располагању да дају лекције за појединце или групе, за све оне који желе да науче италијански језик кроз формулу Холидаи Студио у Палерму на Сицилији.
Тим наше школе, уз помоћ наших партнера, локалних туроператора, је такође доступан да се организује слободно време викендом и током целог периода боравка са разноврсним активностима (излети, журке, спортове, кување класе, веслање, итд).

Programs taught in:
енглески језик
Италијан

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

SICILIA Scuola di lingua Italiana per stranieri

Школа Италијански језик "Сицилија" нуди курсеве италијанског за странце свих језичких нивоа, чине управо почетника до напредних ученика који желе да се специјализују свој ... [+]

Курсеви у школи италијанског језика "Сицилија"

Школа Италијански језик "Сицилија" нуди курсеве италијанског за странце свих језичких нивоа, чине управо почетника до напредних ученика који желе да се специјализују своје сцхиллс. Наши нивои се позивати на оне из Заједничког европског оквира: А1-А2; Б1-Б2; Ц1-Адванцед. Италијански курсеви су погодни за све странце који желе да науче италијански језик у Палерму на Сицилији, и продубе своје знање на другачији и јединствен начин остајући на медитеранском острву. Незаборавно искуство да унапредите своје знање италијанског, проширити вокабулар и разумеју граматичке форме и структуре које су представљени и анализирани у циљу њиховог сложености и учесталости употребе.... [-]

Италија Palermo
October 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom