Pročitajte zvanični opis

Зашто изабрати ИГА:

  • школа од "Маде ин Итали"
  • кување, мода и дизајн школа у Риму

Кување, мода и дизајн су одувек били водећи модели италијанских економије а такође су поља нуде више могућности за запошљавање. Наши кување, мода и дизајн курсеви омогућимо нашим студентима да брзо уђе на тржиште рада.

Разлози за избор ИГА - Маде ин Итали школе, школе које организује кување, мода и дизајн курсева у Риму, а то вам даје могућност да уђу на тржиште.

Прво и најважније, лга - Маде ин Итали школе иновативном филозофије произилази из ствари: традиционалне курсеве за стручно оспособљавање те не припремају да се бави у својој професији! То је зато што већина доступни курсеви предложити пуно теорије, али веома мале руке-на, са резултатом од општег осећања незадовољства на крају курса.

Могли бисте се наћи још на полазној тачки и незапослени. Наша академија се издваја по свом практичном приступу и примењује основно правило да уче занимање: најбољи начин да се научи занимање је за практичне вежбе.

Оно што већина школа не рећи: само са правим светским искуствима ће тајне једне професије могу добити само директно учење техника карактеристична ту професију. Ово је најбољи начин да уђу на тржиште.

Према овом основног концепта, све доходовних - Маде ин Итали стручном тренинг курсеви се одржати у најбољим компанијама "Маде ин Итали". Као ствари, прво питање сваки послодавац пита је: где сте радили? Све доходовних - Маде ин Итали курсеви ће издати диплому наводећи ко је био ваш тутор и у којима компанија сте обавља своју праксу.

Сертификација пуштен на крају курса ће се рачунати као прави радног искуства! Обично, на крају, наравно, у стручне школе оду студенте сами и неспремна за улазак на тржиште. Ово се такође дешава због тога што немају ментора водиља их на тржишту.

Напротив ИГА - Маде ин Итали школи помаже вам улазак на тржиште захваљујући послу могућности, канцеларије, истински тражење посла услугу која може помоћи место где у мрежи од ИГА партнерским компанијама, најбоље у целој Италији.

Programi se održavaju na:
енглески језик
Италијан
Тренутно нема програма за приказ

Молимо вас да конкретизујете претрагу горе, погледајте наше популарне категорије испод или извршите претрагу кључних речи.


... or simply by choosing your degree: