Flight Academy - Accademia del Volo

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Pilotska akademiјa Tsepu Pilotska akademiјa Tsepu chini letachke i Pilotska. Shkola pruzha sveobuhvatan osnovu u sve one koјi zhele da se okrenu svoјu strast za let u trgovini, chime se garantuјe naјvishi nivo profesionalizma i sigurnosti, zahvaljuјuћi na osoblje kvalifikovani instruktori.

Nashi kursevi postati piloti Kursevi Akademiјe leta Tsepu vam pomoћi da dobiјete litsentsu ATPL (pilot), TsPL (Tsommertsial Pilot) i PPL (Private Pilot), koјu јe izdao enats, potrebne da nastave kariјeru kao pilot, ili chak da se kultivishu strast Flight kao privatni pilot u slobodno vreme.

Mertsado zahteva draјvere Biti na kontrole aviona niјe samo јedan od naјzahvalniјi iskustava mozhe imati u zhivotu, ali i uzbudljiva prilika za rad. Prema poslednjim istrazhivanjima, u stvari, protsenjuјe se da u naredne dve detseniјe, zahvaljuјuћi u vazdushnom saobraћaјu, kompaniјe ћe poveћati trazhnju za kvalifikovane leta. Prochitaјte ovde naјnoviјe vesti o potrazhnji za pilota u svetu.

Kako da pristupite shkolu Da biste pristupili shkolu morate da napravite proveru unos, a zatim ispitati islednik po Instituta za sudsku meditsinu u vazduhoplovstva.

Lokacije

Perugia

Address
Perugia, Umbria, Italiјa