Pročitajte zvanični opis

Манастир школа - Циао Италија је рођена из мултикултурног искуства и професионалности особља Аббеи Сцхоол, која је заступа одличну центар у области наставе језика у Торину још од 1996. године.

Школа, која је специјализована за наставу италијанског језика и културе странцима, гарантује својим студентима највише могуће стандарде учења језика. Установа је члан АСИЛС, на АИЛ и Едуиталиа, а такође је препознао ЦСН Лунд-Шведској. Штавише, школа је такодје центар за пружање Билдунгсурлауб курсева, а од 2012. године води се Господара на предавању италијанског језика као страног и као други језик.

Одлука школе да раде са само малим групама осигурава да сваки учесник има прилику да развије и усаврши његове / њене језичке вештине. Приступ сваког курса стога захтева пријемни испит у циљу формирања класе погодном нивоу за све учеснике.

Лекције су поверена квалификованим и динамичних завичајних говоре наставницима који, кроз директне методе и коришћење разних дидактичких материјала (књига, новина, ЦД, филмска, музика, итд), помогну својим ученицима да побољшају њихов комуникативан и културне вештине. Бројне рекреативне активности у организацији школе, у сарадњи са стручњацима из области, омогућавају да се ученик у контакт са локалним становништвом и да упознају културну и уметничку богатство града и покрајине. Аббеи картице нуде, штавише, привилегије до њихових носилаца, омогућавајући им да уживају разне скидкој услуге (од ресторана до гимназије) које нуди корпорација које учествују.

Одговарајући на растућу потражњу за курсеве по азијским студенте, аббеиСЦХООЛ ЦиаоИтали је припремила програме на основу наставних метода које узимају у обзир фонетски и синтаксичку разноликост не-европских језика. Како би се помогло студентима, школа такође пружа особље који су упознати са неким од главних азијских језика.

За студенте који имају љубав према храни, посебни програми за открића Пиедмонтесе кухиње и кулинарским специјалитетима може да се организује.

Programi se održavaju na:
Италијан

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

Abbey School - Ciao Italy

Курс је намењен студентима који желе да науче италијански језик у забаван и динамичном окружењу. У 80 сати је могуће стећи језичке вештине које одговарају нивоу се проуч ... [+]

Сазнајте Италиан у Торину

Курс је намењен студентима који желе да науче италијански језик у забаван и динамичном окружењу. У 80 сати је могуће стећи језичке вештине које одговарају нивоу која се проучава, укључујући: граматичким структурама, развој речника, учења и побољшање изговора, разговора, разумевања, читања и писања.

Приступ курсу је предвиђено преко слободном пријемног испита како би се оценио почетни ниво ученика знања и да сходно томе формира часове састављене од студената на истом нивоу.... [-]

Италија Turin
Otvoren upis
Redovne studije
4 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom