Read the Official Description

еБСИ Извоз Академија је задовољство да објави покретање нашег бесплатног програма сертификат "Увод у међународну трговину и е-пословања" који је кратак програм курсева намењених дају основу знања о основама извоз и припремити учеснике за даља истраживања у еБСИ Извоз Академија је напредније програме.

Програм обухвата следеће - Увод у извоз - Увод у међународној трговини - Међународни начина плаћања - Увод у еПословању и Интернет маркетинг можете се пријавити за увођење у међународној трговини и еБизнис програма на еБСИ Курс регистрације Страница а програм је осмишљен да би требали бити у стању да га заврши током викенда ако то желе.

По завршетку овог програма бићете награђени са уверење о завршеном који можете преузети и одштампати за своју евиденцију и ЦВ.

Додатна корист од овог бесплатног програма сертификата је да ћете онда сте завршили 4 од укупно 42 лекције о програму за акредитацију своју већ зато што држимо своје резултате курса за будућу употребу у пуном програму!

Слободно поделите овај курс са својим пријатељима, повратне информације до сада на саставних курсева је био одличан са близу 1000 људи који су се пријавили за овај бесплатну обуку до сада! То је одлична прилика да испробате методологију току пре него што улаже у даљим студијама.

Да бисте сазнали више о еБСИ извоза академије и његове напредне трговине, трговински финансија и Интернет Маркетинг Цертифицате Програмс слободно да посети хттп://ввв.ебси.ие

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi: