Read the Official Description

ДИФЦ нуди међународним студентима пут да студирају у водећим универзитетима широм Ирске, Велике Британије, источној Европи, Аустралији и САД онострано.

Али је квалификација да је више него само један пут.

Ваше време код нас ће вас опремити за Универзитет и помоћи да напредују на правом Универзитета курс за вас. Али то ће учинити много више од тога, као и. Студирање са ДИФЦ је искуство које ће вас припремити до краја свог живота. Ми вам помоћи да расту као особа и као мислилац - обогаћен мреже пријатеља, контаката и искуства који ће бити с вама кроз вашу каријеру.

Ми радимо тако што ће више од онога што ћете наћи у другим темељне програме. Ми подржавамо не само академски, већ и лично, тако да се пазити, уживају цео доживљај и може да испоручи најбоље.

Много тога је због нашег народа и нашег приступа. Али не можемо узети сав кредит - нешто од тога је пао у Ирску - успешан и јединствена земља која је један од најбољих места на свету за студирање, да послују и да се забавите!

Основана у 1999, имамо преко 16 иеарс'ектенсиве искуство у пружању помоћи међународним студентима успешно напредује на основним и последипломским степени. Ми смо сада највећи независни Фондација колеџ у Ирској.

ДИФЦ је ексклузивни испорука центар Ирске за НЦУК Међународна фондација новогодишњих и пре-мастер програмима. Ови програми су дизајнирани од стране водећих универзитета у Великој Британији посебно за стране студенте као алтернатива за нивоа и квалитета сигурни да се придржавају највиших академских стандарда.

Независност: Бити независног програма Фондације, помажемо да дрзис опције отворене. То значи да можете узети у обзир нашу пуну мрежу од преко 35 40 универзитетских партнера за дипломе.

uspeh: Сви студенти који успешно заврше своје програме Фондација ће постићи место са једним од наших универзитетских партнера.

екцелленце: Наши програми су засновани на највишим академским стандардима, што значи да ће бити један корак испред чопора када покренете високу школску спрему.

Зашто студирати фондацију програм?

Студенти из многих земаља које нису чланице ЕУ треба да заврши "припремни курс 'пре него што ступе водећих универзитета у Ирској, Великој Британији или другде. Остали студенти желе да предузму део свог међународног степена наравно у својој матичној земљи.

Успешан завршетак НЦУК курсева за ДИФЦ гарантује студентима место на степени наравно у широком спектру субјеката. То значи да 100% ученика који успешно прођу програм ће постићи Универзитета пласман.

Путеви које нуди ДИФЦ укључују: додипломски: медицина, Хеалтх Сциенце, Бусинесс / Лав, Енгинееринг & Тецхнологи или наука Постдипломске: Бусинесс, Лифе науке и инжињеринг

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diploma završenih studija

DIFC Ireland

Пре-мастер програм је дизајниран да вам помогне да развију важну енглеског језика и академске вештине потребне за успех у својим постдипломским студијама. ... [+]

Пре-мастер програм је дизајниран да вам помогне да развију важну енглеског језика и академске вештине потребне за успех у својим постдипломским студијама.

НЦУК пре-мастер (Градуате Диплома) је модуларног курса који се састоји од основног елемента и предмета тему. Основни елемент укључује модуле на енглеском језику за академске сврхе (ЕАП), учење вештина укључујући информације и комуникационих технологија (ИКТ) и методологији истраживања укључујући и планирање пројекта. Студенти које прате дуже програме трајања такође предузети индивидуални истраживачки пројекат и заврши значајан дисертацију.... [-]

Ирска Dublin Уједињено Краљевство London
September 2019
Redovne studije
7 - 9 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Kursevi

DIFC Ireland

ДИФЦ понуди студентима прилику да унапреде знање енглеског и онда напредују на темељца, наравно након што су достигли минимум енглеског улазне захтеве. ... [+]

Ауто-темеља академски енглески + Фоундатион пакети

Ко је овај пакет за циљ да?

Студенти који желе да се придруже Фоундатион курс у ДИФЦ али немају потребну енглески ниво - 5.0 ИЕЛТС ДИФЦ понуди студентима прилику да унапреде знање енглеског и онда напредују на темељца, наравно након што су достигли минимум енглеског улазне захтеве.

Нудимо Ауто Фондација Енглисх програма за 3 месеца или 6 месеци, у зависности од тренутног енглеском нивоу.... [-]

Ирска Dublin Уједињено Краљевство London
May 2019
Redovne studije
3 - 6 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Pripremna godina za upis studija

DIFC Ireland

Након успешног завршетка овог курса биће вам гарантује улазак у широком спектру пословне студије и право студијских програма у Ирској, Великој Британији и шире. ... [+]

Након успешног завршетка овог курса биће вам гарантује улазак у широком спектру за пословне студије & студијских програма Закон у једном од наших партнерских универзитета. ДИФЦ има преко 40 универзитетских партнера који се налазе у Ирској, Великој Британији, копна Европе, САД и Аустралији.

Наши партнерских универзитета признају да је НЦУК Ифи наравно испуњава своје услове за улазак за међународне студенте. Због тога, 100% ученика који су успешно прођу наш програм Фондација године ће остварити своје место у релевантном степену са једним од наших партнерских универзитета. ... [-]

Ирска Dublin Cork Уједињено Краљевство London  + 1 Više
September 2019
Redovne studije
7 - 9 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
DIFC Ireland

Припремите се за улазак у Енгинееринг & Тецхнологи курсева у нашим партнерским универзитетима у Ирској и Великој Британији ... [+]

Припремите се за улазак у Енгинееринг & Тецхнологи курсева у нашим партнерским универзитетима у Ирској, Великој Британији, САД и Аустралији.

Наши партнерских универзитета признају да је НЦУК Ифи наравно испуњава своје услове за улазак за међународне студенте. Наши партнерских универзитета признају да је НЦУК Ифи наравно испуњава своје услове за улазак за међународне студенте. Због тога, 100% ученика који су успешно прођу наш програм Фондација године ће остварити своје место у релевантном степену са једним од наших партнерских универзитета.... [-]

Ирска Dublin Cork Уједињено Краљевство London  + 1 Više
September 2019
Redovne studije
7 - 9 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
DIFC Ireland

Савршена припрема курс за међународне студенте који се надају да заврши широк спектар наука студијским програмима широм Ирске, Велике Британије, САД и Аустралији. ... [+]

Савршена припрема курс за међународне студенте који се надају да заврши широк спектар наука студијским програмима широм Ирске, Велике Британије, САД и Аустралији.

Наши партнерских универзитета признају да је НЦУК Ифи наравно испуњава своје услове за улазак за међународне студенте. Због тога, 100% ученика који су успешно прођу наш програм Фондација године ће остварити своје место у релевантном степену са једним од наших партнерских универзитета.... [-]

Ирска Dublin Cork Уједињено Краљевство London  + 1 Više
September 2019
Redovne studije
7 - 9 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom