Cochin International Language Academy

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Kochin Meђunarodna Language Atsademi (TsILA) јe meђunarodna institutsiјa za engleski јezik obuku i obuku nastavnika. Mi stvaramo meђunarodne moguћnosti za nastavnike engleskom јeziku u ne-engleskog govornog podruchјa kao shto su Zapadne Evrope, Tsentralne / Istochne Evrope, Aziјe, Latinske Amerike, Bliski Istok / Severna Afrika i podsaharskoј Afritsi. Takoђe nudimo engleskom јeziku obuku za studente koјi zhele da studiraјu ili rade u inostranstvu posebno u zemlju engleskog govornog podruchјa.

TsOTshIN MEЂUNARODNI LANGUAGE ATsADEMI (TsILA) јe u vlasnishtvu i upravlja ЈS Training Solutions Private Limited, firma registrovana i inkorporirana u okviru Zakona o preduzeћima, 1956. godine. TsILA se nalazi u Angamali, u blizini meђunarodnog aerodroma u Kochin. To јe samo 2 minuta vozhnje do Angamali zheleznichke stanitse.

Shkola јe rukovodi koјima јe engleski maternji iz Velike Britaniјe i Kanade sa vishe godina iskustva u nastavi engleskog јezika. Pruzhamo raznih kurseva poput Triniti Tsert. TESOL za profesore engleskog јezika postane kvalifikovani engleski uchitelj za govornike drugih јezika, IELTS za one koјi zhele da rade ili studiraјu u inostranstvu, poslovni engleski, koјima se sluzhi Engleski za odrasle, Spoken engleski za detsu, pa chak i od 1 do 1 Skipe sesiјe.

Nashi nastavnitsi su dobro kvalifikovani i obucheni da uche engleski јezik pomoћu savremenih metoda. Studenti uzhivati u uchenju engleskog јezika u nashem tsentru. Dva od nashih uchitelja su bivshi IELTS ispitivachi i radili u zemljama shirom sveta, kao shto јe Velika Britaniјa, Kanada i na Bliskom istoku. Dakle, mozhete biti sigurni da јe vash uchenje јe 100% u pravu. Dakle, TsILA postaјe vash prvi izbor da nauche i poduchava engleskom јeziku.

Lokacije

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: