Pročitajte zvanični opis

Наша мисија

Основна мисија Универзитета је да одговори на тренутне друштвене потребе, као и да обликује личну и професионалну будућност кроз образовање, обуку и истраживање.

Посвећена је висококвалитетном подучавању и учењу, водећим светским истраживањима, академским слободама као и одрживом развоју Гибралтара и региона. Партнерство са бизнисом, владом, добротворним фондацијама, здравственим и образовним институцијама лежи у срцу универзитетске мисије.107425_rsz_adobestock_217121819_1.jpg

„Ми смо нови тип универзитета. Амбициозни и прилагодљиви, ми градимо институцију која ствара прилику за наше студенте, дипломце и оне који раде са нама ”, професорка Катарина Бацхледа, вд канцелар, University of Gibraltar

Зашто ми?

Стандарди усаглашени са УК: Припремите се да наставите даље са University of Gibraltar . Шта год да изаберете да учите код нас, добићете више личног искуства учења на новој врсти универзитета. Наши курсеви који се воде у Великој Британији и који су вођени у индустрији, осигуравају да сте стекли вјештине које траже послодавци, док наше величине мање класе дају вам простор за истраживање великих идеја. На University of Gibraltar нас покреће наша мисија да изградимо институцију која ствара прилику за наше студенте и дипломце. Позивамо вас да се придружите растућој заједници ученика и да наставите са нама.

Мале величине разреда: Поносни смо на нашу величину. Бити мали универзитет омогућава нам да понудимо нашим ученицима искуство учења које је без премца. Наше мање класе допуштају личнији приступ учењу и дају вам простор да заиста истражите тему. Ви ћете бити више од само још једног студента, ви ћете бити цијењени дио УниГиб заједнице.

Ваншколске активности: Будући да се бавите учењем, то је и забава, изградња пријатељства и учешће у новим искуствима. Било да сте у авантури, историји, спорту, природи, живој музици, ноћном животу или једноставно уживате у дану на плажи, Гибралтар има све. Његова разноврсна мултикултурална заједница добродошлице чини га заиста јединственим местом за живот и истраживање.

Врхунски објекти: Наша Еуропа Поинт Цампус се налази на најјужнијој тачки Гибралтара и има врхунске објекте дизајниране да побољшају и обогате ваше искуство учења. Смештен у викторијанској војној згради, кампус спаја јединствене историјске карактеристике са модерном архитектуром и најновијим технологијама како би створио простране просторе који подржавају ваше учење.

Гибралтар је ваш кампус: динамична економија Гибралтара и јединствена локација на културној, историјској и биогеографској раскрсници, чине је савршеним местом за повезивање, стицање смисленог индустријског искуства и додавање јединствене референтне тачке за ваше студије. Његова богата историја у комбинацији са динамичном заједницом „може-урадити“ пружа пријатну, сигурну и отворену средину у којој се учи и живи.

Међународни утицај: Наша мрежа и утицај сежу далеко изван Гибралтара. Као студент можете приступити међународној заједници стручњака, удружења и институција која ће позитивно утицати на вашу студију. Осим што имају користи од снажних академских веза, можете искористити и динамичан екосистем међународних предузећа у Гибралтару. Неки од највећих светских бизниса послују са Гибралтара, што значи да никада нећете бити у прилици да изађете и повежете се.

Спремно за радно место: Запошљивост и професионални развој су у сржи онога што радимо. Желимо развити дипломце који су спремни за радно мјесто, тако да смо изградили односе с индустријом на локалном и међународном нивоу. Већина наших тутора и предавача су професионални професионалци, њихово 'живо' искуство у индустријским стандардима претвара се у њихов приступ и користи нашим ученицима. Радни простори се одвијају кроз наше курсеве на преддипломским студијима, што значи да ћете стећи вјештине и искуство потребно за стицање посла када дипломирате.

Истраживање које је важно: Наше истраживање покрива широке теме везане за Гибралтар и / или Медитеран. Наша два специјалистичка института, Институт за Гибралтар и Медитеранске студије и Институт за живот и науку о Земљи су виталне гране наше истраживачке заједнице, пружајући подршку и стручна знања у бројним нашим кампусима, укључујући Гаррисон библиотеку, Гибралтар музеј, и Гибралтар Ботаниц Гарденс.

107426_rsz_adobestock_61764258.jpg
Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

University of Gibraltar

Нудимо разне интензивне курсеве енглеског језика од 20 до 24 сата недељно, 2 недеље, 4 недеље, 6 недеља или 12 недеља. Наши курсеви имају за циљ да побољшају ваше разумев ... [+]

О овим курсевима

Нудимо разне интензивне курсеве енглеског језика од 20 до 24 сата недељно, 2 недеље, 4 недеље, 6 недеља или 12 недеља.

Наши курсеви имају за циљ да побољшају ваше разумевање говорног и писаног енглеског језика и да развију ваше комуникацијске вештине које укључују говор, течност, изговор и слушање. Такође ћете радити на граматици и проширити свој речник.

Имат ћете користи од малих величина разреда, особног приступа и висококвалитетне наставе. Такође ћете имати могућност да учествујете у поподневним активностима које укључују планинарење, падел и одбојку.... [-]

Гибралтар Gibraltar
May 2019
Fleksibilno vreme
2 - 12 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom