Pročitajte zvanični opis

Од награђивани кулинарски легенда долази Дукас Образовање, Водећа глобална организација професионалних и пре-професионалних школа кулинарства и пасаштва, где страст и посвећеност гостопримству наглашавају богату историју изузетних стандарда фалсификованих кроз деценије праксе и искуства.


Основан 1999., Дукас Образовање поставља највише стандарде кулинарски и пецива индустрије са својим свеобухватним Хандсон образовне програме који наглашавају практичну наставу технике са прецизност, Иновације и ригорозни скиллсбасед методологија.


"Увек сам настојао да пренесем своје визије кулинарских и пецива уметности. Делим знање свим људима који желе да ојачају своје вештине са једним мотом на уму: изврсности у пракси "Алаин Дуцассе.

Екцелленце у пракси


Два кампуса су сада успостављена у Француској: Центар де форматион д'Алаин Дуцассе (ЦФАД), специјализована за кулинарским вештинама и пецива за ресторан и Ецоле Натионале Супериеуре де Посластичарница (ЕНСП), који је већ више од тридесет година, референтна школа, У Француској и иностранству, за француски пецива, пекара, чоколаде, кондиторских производа и сладолед професионалаца.


Наши пециво програми нуде на Ецоле Натионале Супериеуре де Патиссерие:

  • Бацхелор ин Френцх Пастри Артс
  • Френцх Пастри Артс
  • Француска чоколада и слаткиша Артс
  • Френцх Бакери Уметност
  • Француско пециво кампус: Винтер & Суммер Сессионс
Ецоле Натионале Супериеуре де Патиссерие Цхатеау де Монтбарниер
Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diploma

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Надоградите своје професионалне вештине и стиците сложене и модерне тестенине кроз интензивну 2-месечну напредну обуку. Ојачајте своје знање савладавајући праву комбинаци ... [+]

Да ли сте одувек волели да пецате и само сте се питали да ли је то промена каријере коју тражите?

Надоградите своје професионалне вјештине и стекните сложене и модерне технике пецива кроз интензивну 2-мјесечну обуку. Ојачајте своје знање тако што ћете савладати праву комбинацију укуса, текстура и облика да бисте креирали висококвалитетна пецива са разрађеним техникама. Завршите обуку са 1-месечном опционом праксом у француској установи да примените своје знање у реалном окружењу. Искористите предности свјетски признатих метода подучавања у малим групама и високу стопу праксе како бисте оптимизирали наставу, постигли учинковито учење и пружили персонализирану наставу.... [-]

Француска Yssingeaux
May 2019
Redovne studije
3 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Да ли сте увек волели да пецате и питате се да ли је ово промена каријере коју тражите? Дуцассе Едуцатион вам пружа прилику да предузмете интензивни програм од 7,5 месеца ... [+]

Освојите основе традиционалних француских сластичарских уметности са 5,5-месечном интензивном професионалном обуком. Од рецепције производа до производње, конзервације и паковања пецива и винара, научит ћете и усвојити есенцијалне технике професионалаца. 2-месечна обавезна пракса у француској установи завршиће вашу обуку како би примијенили ваше знање у стварном окружењу. Искористите предности свјетски признатих метода подучавања у малим групама и високу стопу праксе како бисте оптимизирали наставу, постигли учинковито учење и пружили персонализирану наставу.... [-]

Француска Yssingeaux
November 2019
Redovne studije
7 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Kursevi

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Интензиван двомесечни програм који ће научити све основне технике и тајне традиционалног француског хлеба и виенноисериес. ... [+]

Осмислите основе традиционалних француских пекарских уметности кроз двомесечну интензивну професионалну обуку. Од припреме заједничког, традиционалног или специјалног хлеба до стварања клечаних или пуфних виеннозера, научићете основне технике професионалаца. Завршите обуку помоћу 1-месечног опционог стажирања у француском естаблишменту како бисте применили своје знање у стварном животном окружењу. Користите од светски признатих наставних метода за постављање малих група и висок степен праксе како бисте оптимизовали наставу, постигли ефикасно учење и пружали персонализовано праћење.... [-]

Француска Yssingeaux
May 2019
Redovne studije
2 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Да ли сте увек желели да научите тајне француског теста? Дуцассе Едуцатион вам пружа прилику да направите интензиван двомесечни програм да бисте сазнали све основне техни ... [+]

Откријте и научите основе традиционалних француских уметничких посластица кроз двомесечну интензивну професионалну обуку. Од припреме основних теста и крема до стварања десерта, научићете основне технике професионалца. Завршите обуку помоћу 1-месечног опционог стажирања у француском естаблишменту како бисте применили своје знање у стварном животном окружењу. Користите од светски признатих наставних метода за постављање малих група и висок степен праксе како бисте оптимизовали наставу, постигли ефикасно учење и пружали персонализовано праћење.... [-]

Француска Yssingeaux
July 2019
Redovne studije
2 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Интензиван двомесечни програм за учење свих темељних и елаборираних техника чоколаде и слатких уметности. ... [+]

Овладајте основама чоколаде и кондиторских умјетности кроз двомјесечно интензивно професионално усавршавање. Научит ћете и примијенити професионалне есенцијалне технике за производњу чоколаде, сластица, чоколадних колача и умјетничких комада. Завршите обуку са 1-месечном опционом праксом у француској установи да примените своје знање у реалном окружењу. Искористите предности признатих метода наставе у малим групама и високу стопу праксе како бисте оптимизирали наставу, постигли учинковито учење и пружили персонализирану наставу.... [-]

Француска Yssingeaux
May 2019
Redovne studije
2 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Campus Insiders - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Location address
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, 43200 FR