Pročitajte zvanični opis

Овог лета, уче француски језик у Француској!

Од 1930. године, у Летњи курсеви за стране студенте добродошлицу Нанци сваке године током лета странаца из свих сфера живота за студије језика од једне до четири недеље.

Прилика да се комбинују студије и задовољство у универзитетском граду посетило преко 45.000 студената. Леарн Френцх док открива Француску и његову културу.

Курсеви

Курсеви се уче од универзитетских професора специјализованих за наставу француског језика за странце. Садржај курса је прилагођена вашем нивоу, да ли сте почетник или француског језика у иностранству.

Учествујте, међу многим понуђених опција у поподневним сатима, конференције, радионице или језика позоришне радионице. Сви алати комуникације су на располагању на лицу места рачунарску салу и ВиФи конекције).

АКТИВНОСТИ

Изван учионице, многи излети су планирани за боравак, као што је викенд у Паризу, главном граду Француске, открића типичног француског области. 2016 Реимс, Цхампагне виноград и Арден у стопама Артхур Римбауд.

Забава је на располагању током вечери и викендом. Можете учествовати у роштиља, филмске пројекције или шетње у нашим прелепим француским регијама.

ГРАД Нанци

Откријте град са богатом архитектонском наслеђу КСВИИИ века на листи светске баштине човечанства од стране УНЕСЦО-а.

Нанси је такође један од главних градова сецесије, која се може видети или углу улице или у једном од многих музеја у граду.

Али то је пре свега модеран град, познат као један од највећих француских културних центара са својим фестивалима, њене опере и њен кореографског центра.

Programi se održavaju na:
француски

Ova škola takođe nudi:

Letnji kursevi

Cours d'Eté Nancy (Summer Courses for Foreign Students)

Летње курсеви за стране студенте нуде програме прилагођене свим нивоима, од почетника до напредних, ученика, наставника или другог стручног лица. ... [+]

Организација летњим курсевима курсева за стране студенте нуде програме прилагођене свим нивоима, од почетника до напредних, ученика, наставника или другог стручног лица.

То је разлог зашто пласман тест се организује у понедељак вашег доласка. Након тога ћете бити добио нивоу групе. Свака група се састоји од максимално 15 људи.

Завршни испит се организује на крају 3. и 4. недеље (остаје А и Б само). Његови резултати могу бити потврђени у наставне планове и програме универзитетских студената са којима имамо уговор о партнерству. У овом случају, изјава појединих нота је основана на захтев у француском и / или енглеском језику. За све учеснике, дипломе се издаје.... [-]

Француска Nancy
September 2019
Redovne studije
2 - 4 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Clip Cours d’Eté Nancy 2015

Cours d’Eté Nancy - Testimonials