Pročitajte zvanični opis

ЦАВИЛАМ - Аллианце Францаисе је приватни универзитет у Вицхи (Аувергне), граду у централној Француској, и самим тим и мање од 3 сата од Париза и 2 сата од Лиона. Институт је отворен током целе године.

Виши је познат као "Куеен оф спа градова", популарна дестинација за туристе и госте спа тхермал. Виле, дуги путеви парка из доба Наполеонових, са својим древним дрвећем, и љековите опруге које инспирисане сецесије Опере и ријеке Аллиер Вицхи позајми невиђен шарм и шарм правог француског уметности де вивре. Љубитељи спорта нуди Вицхи инфраструктуре за највише класе у врло зеленој, природног пејзажа.

Наш институт се налази у центру града у подножју Парц дес Целестинс.

Из нашег кампуса од свега је доступан пешке или бициклом: железничке станице, као и биоскопа, банака, продавница, ресторана и смештај.

Институт језик за све

ЦАВИЛАМ - Аллианце Францаисе је чвориште међународног културе у Француској, узимајући године више од 5.000 студената из преко 120 земаља и учествује у иновације у образовању у настави језика с.

Наши професори сви имају универзитетску диплому као наставник француског језика као страног (ФЛЕ) или за модерне страних језика (ГВЕ). Њихова обука обухвата најновије наставне методе. Ове методе пружају ефикасно учење страних језика (усмено изражавање, писмено изражавање, слусање, текст разумевања). Они раде са правим документима и аутентичним ситуацијама у комуникацији, промовише интерактивност и креативност у учионици, идите задатак пред за задатак и поставити нове технологије које су прилагођене наставе језика.

Одељење за француског језика као страног

Одељење за француског језика као страног има следећу понуду за вас:

Француски курсеви по принципу потапања за одрасле на свим нивоима знања Тренинг семинари за наставнике / у, Французи као наставе страног језика (у Француској: ФЛЕ) Припрема за службене француске квалификације (ДЕЛФ / ДАЛФ, ТЦФ итд) Курсеви за школске групе Летња школа "Спорт и језик" за 12 до 16 година Курс "Француски језик и гастрономије", који вам доноси Француску кухињу са комбинацијом радионица, предавања, путовања и дегустације ближе.

Одељење за стране језике

Одељење за стране језике би желело да се осврне на националну и међународну публику. Поздравља преко 1.700 ученика годишње. Ово одељење нуди следеће курсеве:

Интензивни курсеви за енглески, немачки, шпански и италијански Курсеви Ектенсион (вече или поподне) Курсеви страних језика са професионалне оријентације (за употребу у одређеном радном окружењу) Индивидуални часови Специјални курсеви за младе (од 10 до 17 година) Летња школа "Спорт и језик" за младе "Посебни Деца" -Енглисцхкурсе за наше најмањих (6 до 9 година) Могућност њиховог енглеског језика кроз тест (ТОЕИЦ - ТОЕИЦ) да се званично потврђена и међународно призната потврда.

Центар за компетенцију

ЦАВИЛАМ, "центар Аппроцхес Вивантес дес лангуес ет дес Медији" (Центар за живе концепте језика и медија) је основана 1964. године. Пулс су универзитети Клермон Феран и град Вицхи. 2012 се придружио Институту у међународној мрежи Аллианце Францаисе.

Као института светског гласа наше институције широм света по својим наставним способност иновација је познат. Он прима Сваке године више од 5.000 страних студената и страних студената (ИНН) с из више од 120 земаља у гостољубивим атмосфера ванредне града.

Посебно повољна локација у подножју прелепе Парц дес Целестинс река Аллиер: ЦАВИЛАМ - Аллианце Францаисе нуди квалитетне семинаре у удобним и елегантним амбијентом и модерне објекте до 9.000 м² са изузетном техничком опремом.

Наш институт редовно ради са француског Министарства спољних послова, Институт Францаис, Међународне организације франкофоније (ОИФ), Француски културни услуга у иностранству и једног броја медија - на челу са ТВ5 Монде, Радио Франце Интернатионале и Цанал Ацадемие - заједно.

Ознака квалитета "француски као страни језик"

2008 до 2012. године Институт је дао службени печат одобравања "лабел Куалите фле" француски као страни језик француске школски одбори, постављајући најбоље оцене у свим областима ревизије (рецепција, просторија, образовање и администрација).

Шта квалитет значи за нас ...

Ми ћемо одговорити на све захтеве за информације или да се пријавите у року од 48 сати. Ми чинимо све да обезбеди учеснике задовољни у сваком погледу. Ово нарочито важи за пријем, образовног квалитета наставе и организације културним и забавним програмом, у којем доносимо вам француски начин живота ближе. Носимо све жалбе и тражити одговарајућа решења. Ми наставе сваки курс у својој свакодневној рутини. Ми смо стално остају у контакту са учесницима. Ми смо успели институцију, тако да сви осећају пријатно и запослени су прилично третирају. Нудимо наши запослени могућности за лични и професионални развој.

Наше вредности

У ЦАВИЛАМ - Аллианце Францаисе се размењују, место пуно живота, научио од језика и искуства различитих култура, желимо да вам дати следеће вредности:

Изузетност, иновације у образовању, друштвеност

Смештај у породицама домаћинима и бројних посета и вечерњих догађаја које сте брзо везати у француски начин живота и проверите да ли се брз напредак.

Наши Предности

Посебно са квалитетном настава ФЛЕ квалитета Лабел Током целе године Институт Курсеви почињу сваког понедељка Бесплатан и слободан приступ интер-универзитетске библиотеке Различите опције смештаја: домаћини породице, домови, студија, Стан Хотели, Хотели. Француски живота, тако да можете доћи врло лингвистички у земљи домаћину. Индивидуални пренос и пријем (жељезничка станица, аеродром) Културне манифестације Гостољубиви, космополитска атмосфера Средња град са високим квалитетом живота Тим који увек има времена и отворен уво за своје госте. Индивидуални приступ Пурсуит квалитета

Наша методологија

Сазнајте француски и разуме француско друштво - то су циљеви наших догађаја. Наша педагогија се заснива на најновијим иновацијама у наставним методама и ослања се на комуникацију и акционо оријентисан приступ.

Интензивно учење кроз различите активности Приступи који промовишу стицање вештина комуникације Обогаћивање интеркултуралног размена

По доласку, учесници заврше тест језика. Онда доделите курсеве који одговарају вашим ниво и учења циљеве највероватније. Нивои и учење садржаја у складу са захтевима Заједничког европског референтног оквира (ЦЕФР) за језик наставе.

Наставници узимају у обзир темпо учења сваког студента и обезбеди напредак сваког учесника у недељнику инвентар фиксне. Универзитет у Клермон-Феран осигурава педагошку контролу наших курсева. На крају свог боравка, сви студенти ће добити два званична документа:

сертификат са ознакама за перформансе и марљивости извод из ЦАВИЛАМ - потписан заједнички Аллианце Францаисе и Универзитета Блез Паскал у Клермон-Феран

Programi se održavaju na:
француски

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

CAVILAM

Овај курс је дизајниран да обезбеди систематска побољшање у свим аспектима писменог и усменог француском. ... [+]

Циљеви и програма

Овај курс је дизајниран да обезбеди систематска побољшање у свим аспектима писменог и усменог француском. Тхеме језика заснованог радионице промовишу бржи напредак у одређеној области, са опцијама укључујући усмених и писмених комуникација, речника, граматике, културе, фонетике и припрема за ДЕЛФ / ДАЛФ / ТЦФ тестова, као и певање и позориште у јулу и августу.... [-]

Француска Vichy
September 2019
Redovne studije
1 - 52 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
CAVILAM

Комбиновани програм омогућава учесницима да побољшају своје вештине у француске групе које одговарају њиховом нивоу, а такође има користи од један-на-један наставе. ... [+]

Циљеви и програма

Комбиновани програм омогућава учесницима да побољшају своје вештине у француске групе које одговарају њиховом нивоу, а такође има користи од један-на-један наставе. Курс нуди више прилагођену приступ који омогућава студентима да унапреде своје вештине кроз интеракцију као припадник групе док се фокусира на појединачних циљева са приватним тутор.

24 Лангуаге Лессонс недељно:... [-]

Француска Vichy
September 2019
Redovne studije
1 - 52 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
CAVILAM

Ово је најинтензивније програма доступан, дизајниран за људе којима је потребна да се постигне функционалну ниво француском брзо из професионалних разлога. ... [+]

Циљеви и програма

Ово је најинтензивније програма доступан, дизајниран за људе којима је потребна да се постигне функционалну ниво француском брзо из професионалних разлога. Студенти придружити групи од интензивног програма одговара њиховом нивоу, као и похађање 14 један-на-један лекције недељно (голове, трајању и распоредом сачинио са шефом Одјељења за француски језик). Тхеме језика заснованог радионице промовишу бржи напредак у одређеној области, са опцијама укључујући усмених и писмених комуникација, речника, граматике, културе, фонетике и припрема за ДЕЛФ / ДАЛФ / ТЦФ тестова, као и певање и позориште у јулу и августу.... [-]

Француска Vichy
September 2019
Redovne studije
1 - 52 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
CAVILAM

Овај програм је намењен студентима који намеравају да наставе високо образовање у Француској на универзитетима или Грандес Ецолес са фокусом на послу или инжењерства. ... [+]

Циљеви и програма

јун - 24. јул 2015 27 јул - 21. август 2015 Овај програм је намењен студентима који намеравају да наставе високо образовање у Француској на универзитетима или Грандес Ецолес са фокусом на послу или инжењерства. Он комбинује опште побољшање француског језика у јутрима са припремне наставе за образовање на нивоу универзитета у поподневним часовима. Курс фамилиарисес студенте са различитих студијских приступа потребних да настави на нивоу универзитета курс је у Француској што ефикасније. Минимално потребан ниво на француском: Б1 ... [-]
Француска Vichy
September 2019
Redovne studije
1 - 52 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
CAVILAM

Прилика за млађе ученике узраста од 12 и 16 до искористите њихове лета са приступом забаван да учење француски и прилику да испробају различите спортове! ... [+]

Циљеви и програма

Прилика за млађе ученике узраста од 12 и 16 до искористите њихове лета са приступом забаван да учење француски и прилику да испробају различите спортове! Партнерство између ЦАВИЛАМ - Аллианце Францаисе и летњи камп-организатор Вицхи Стагес (одобрени омладину и спорт организација). Сви учесници добијају сертификат о завршеног курса.

Јутра:

Француски лекција у ЦАВИЛАМ - Аллианце францаисе са квалификованих наставника са искуством у раду са децом и тинејџерима (не више од 15 ученика по одељењу). Страни студенти полажу француског часове док су француски студенти могу да бирају између енглески, шпански и немачки. Сви ученици учествују у истим активностима у поподневним сатима.... [-]

Француска Vichy
September 2019
Redovne studije
1 - 52 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
CAVILAM

Веома интензиван програм за оне који воле да врло брзо побољшају своје језичке способности. ... [+]

Циљеви и програма

Веома интензиван програм за оне који воле да врло брзо побољшају своје језичке способности. Студенти придружите интензивна класа која одговара нивоу, као и похађање шест један-на-један лекције недељно (голове, трајању и распоредом сачинио са шефом Одјељења за француски језик). Тхеме језика заснованог радионице промовишу бржи напредак у одређеној области, са опцијама укључујући усмених и писмених комуникација, речника, граматике, културе, фонетике и припрема за ДЕЛФ / ДАЛФ / ТЦФ тестова, као и певање и позориште у јулу и августу.... [-]

Француска Vichy
September 2019
Redovne studije
1 - 52 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
CAVILAM

Један-на-један школарина обезбеђује специјално дизајниран наставу за регрутовање у пуном опсегу студентских потреба. ... [+]

Циљеви и програма

Један-на-један школарина обезбеђује специјално дизајниран наставу за регрутовање у пуном опсегу студентских потреба. Специфични циљеви и наставна циљеви су припремљена на основу појединачних нивоа и захтевима, које обухватају све, од општег француског и пословног Френцх то припрема за тестове и лекције дизајнираних специфичним потребама радног места. Један-на-један настава може да се комбинује са програмом додатних активности, као што су ручак са тутор, састанака са економским, културним или политичким личностима, обилазака и више.... [-]

Француска Vichy
September 2019
Redovne studije
1 - 52 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom