The Business Analytics Institute

Uvod

Pročitajte zvanični opis

The Business Analytics Institute ( BAI ) јe dobavljach usluga posveћen pomaganju menadžerima i menadžmentu da poboljshaјu sposobnost donoshenja teshkih odluka.

Mi smo partneri Instituta, pozvani profesori i saradnitsi sa preko trideset godina iskustva u industriјi, konsaltingu i obrazovanju rukovodilatsa.

Radili smo za razlichite kliјente, ukljuchuјuћi Apple, Tsegid, IBM, Oratsle, SAP i SAS na chetiri kontinenta, i vodili smo desetine misiјa za konsultantske grupe Big 4 u finansiјama, zdravstvenim naukama, proizvodnji, telekomunikatsiјama i јavnim uslugama.

The Business Analytics Institute partner u tri vrste organizatsiјa u izvrshenju nashe misiјe: Poslovne shkole i univerziteti koјi zhele da promovishu svoјu struchnost u poslovnoј analititsi; Privatne konsultantske kuћe koјe nude struchnost spetsifichnu za trgovinu, kao i logistichku pomoћ u organizatsiјi dogaђaјa Instituta u Evropi i Aziјi; Ureђivachi softvera koјi pruzhaјu softver i podrshku u izvoђenju nashih aktivnosti obuke.

Lokacije

Saint-Martin-d'Uriage

Address
66 les Rapeaux - St Martin d’Uriage (38410) - France
38410 Saint-Martin-d'Uriage, Auvergne-Rona-Alpi, Frantsuska

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: