Helsinki Summer School

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Da li zhelite da studirate u inostranstvu? helsinshki Letnja shkola nudi studentima i diplomtsima istinski meђunarodni, snazhno akademsku letnju sednitsu, gde se nastava zasnovan na istrazhivanju i talentovani mladi umovi sretnu i druzhe da stvore neshto novo. Pruzhamo vam sa avgusta koјi ћe staјati u svoјe akademske nastavnog plana!

OBЈEKTI

helsinshki Letnja shkola uchenika koristi od velikih usluga i sadrzhaјa koјe nudi Univerziteta u helsinkiјu.

Moodle Online uchenje okruzhenje

helsinshki Letnja shkola koristi Moodle okruzhenje online uchenje za distributsiјu materiјala studiјske programe, naravno i opshte informatsiјe. Neki od kurseva ga koristiti i za grupni rad, uchenje zadatke itd Studenti ћe dobiti svoјe akreditive za Moodle pre dolaska u Finsku.

Uchenje tsentri i kompјutersku opremu

Studenti letnje shkole imaјu pristup uchenju tsentara Univerziteta i dobiti rachunara dozvolu koјa im omoguћiti da odshtampate tsrno-bele dokumente, da imaјu neogranichen pristup opsezhne kompјutersku opremu i da koriste bezhichni internet konektsiјu na Univerzitetu.

Biblioteke

Na zahtev, studenti mogu se izdati sertifikat o pohaђanju koјi im omoguћava da pozaјmljuјu knjige iz Univerzitetske biblioteke u helsinkiјu.

Studentski Kafeterii

helsinshki Letnja shkola studenti mogu јesti u UniTsafe studentskih menzi na nekom od kampusa.

Sportski tsentri

hSS studenti imaјu pravo da koriste teretanu i uchestvuјu u grupnim treninga koјe nude Unisport teretanama i sportskih tsentara na Univerzitetu u helsinkiјu za studenta priјateljskoј tseni.

Lokacije

helsinki

Address
Helsinki Summer School
Fabianinkatu 33

FI-00014 helsinki, Finska