Pročitajte zvanični opis

Аерополе

О Аерополе

Аерополе је академија премија лет основана 2010. године. Ми смо специјалисти за обуку пилота за технички напредне авиона. Послујемо флоту модерних дијаманата са Хелсинки-Малми, Финска, као наш главни базу. Наша одобрена организација са својим стручним и искусним инструкторима на располагању и спреман да Меед своје специфичне потребе, да ли сте нови у авијацији или пилот.

Наш циљ

Ми у Аерополе су страствени о обезбеђивању са одличним летачке обуке. Наш циљ је да будемо број један школа летења у Финској у погледу квалитета. Наше обећање вама је да обезбеди супериоран квалитет у кориснички сервис, обуку, опрему и особље.

1. Одлична кориснички сервис

Ми ћемо само дају обећања да можемо задржати. То значи то-тхе-поинт и споразума фер обуке, лако разумети цене и отворену комуникацију када се ствари мењају. распоред тренинга су подешени према вашим потребама, било да је у току редовног радног времена или увече и викендом.

2. Квалитет на тренингу

Имамо веома педагошки приступ тренингу. Ми нисмо овде да покажу своје вештине летења или искуство, али да обучи своје ученике да буду безбедни и уверени пилоти, да ли су њихови циљеви за летење су професионални или за разоноду. Узели смо нови приступ са системом обуке и квалитета не види у било којој другој финској школи летења пре. Наши наставне методе су испробан светске класе система, које смо адаптирани и додатно побољшана на за локалну Нордиц животну средину - и они у потпуности у складу и прелази европске ваздухопловним прописима.

3. Модерна авион

Наши авиони су државе-оф-тхе-арт, савршен за обуку и имају изузетно добру безбедносну рекорд (у ствари, најбољи у индустрији.) Ми се усудила да тврдим да раде најновији и најмодернији флоту за обуку у Финској у нашој ценовној категорији . Сви наши ученици се подстичу да тренира на стакло пилотске кабине авиона, а такође научити на традиционалним инструментима, како би нашим ученицима све вештине које су им потребне.

4. професионалних и талентованих инструктори

Наши инструктори имају на стотине, ако не и хиљаде сати искуства као инструктора, а већина има авио или чартер лета искуство. Они су са нама јер сматрају упућивање корисно и страствени о квалитету - не само да сат до више сати лета. То је рекао, квалитет инструкција не почива на раменима појединих инструктора, али се негује наше методички приступ квалитету у нашој организацији и учења.

Верујемо да је једини начин да остане на врху је да призна чињеницу да смо сви на бескрајном путу учења - изврсности долази кроз истрајност и сталног усавршавања. Не дозволите овој опсесији да спречи ужива што сте осетити код нас: узбуђење и забава су неодвојиви део летења, да ли сте у успону приватни пилот или почетак новог и вредну каријеру у ваздухопловству. Дозволите нам да вас одвести до тих искустава безбедно!

Ko smo?

Ми смо авијацију и пословних професионалаца са допуњују порекла: авио и чартер пилота, инструктора каријере, инжењера авиона, пословних менаџера и предузетника. Били смо фрустрирани недостатком школе летења заиста заинтересовани за учење својих ученика и корисничког сервиса, па смо основали једну. Можда нећемо бити најјефтинији школа лет око, али смо свакако тежи да остане најбољи!

одобрења

  • ЕАСА је АТО Сертификат ФИ.АТО.2016 - фински АЦВ Одобрење за све курсеве за коју је одобрен за обуку организације (АТО) из Европске агенције за ваздухопловну безбедност (ЕАСА) правила.
Programi se održavaju na:
енглески језик
фински

Ova škola takođe nudi:

Sertifikat

Aeropole Flight Training

Aeropole сада прима пријаве за наш Пилот курс пилота авио транспорта (замрзнут АТПЛ) од високо мотивисаних појединаца са страшћу за летење. Курс је самофинансиран, а цена ... [+]

Aeropole" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/37/37622_Pilots.jpg" alt="Aeropole" />

Пилот авио-саобраћаја аб-инитио АТПЛ курс

алт = "Аерополе сада прихвата апликације за наш револуционарни Пилот круг Диамонд Цадет ™ аб инитио (замрзнути АТПЛ) од високо мотивисаних појединаца са страшћу за летење. Цена курса је 124 800 € * и укључује сав тренинг Потребно је да се пријавите за посао из снова код авио компаније, а накнада за курс се плаћа у месечним ратама.... [-]

Финска Helsinki
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
18 - 24 месеци
Студије на универзитету / кампус
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom

Aeropole Private Pilot Training

Aeropole Oy (Flight Training) at Helsinki-Malmi, EFHF
Address
Helsinki-Malmi Airport Main terminal
00700 Helsinki, Финска
Vebsajt
Telefon
+358 9 56274600