Pročitajte zvanični opis

Бољи свет кроз боље лидерство

Нудимо јединствену и проводљиву поставку за учење, и инспиративну платформу за размјену идеја и искустава. Омогућујемо значајне каријере и напредну мобилност за искусне стручњаке, зачињене руководиоце и будуће лидере.

Циљ нам је да превазилазимо очекивања олакшањем организационих трансформација и повећањем конкурентске предности, и посвећемо се мерењу утицаја наших услуга и рјешења како на кратак тако и на дуги рок.

- др. Пекка Маттила, генерални директор групе, Aalto University Executive Education Лтд

Наш утицај

Наша мисија је да изградимо бољи свет кроз боље лидерство. Прво и најважније смо утицали на утицај који можемо имати кроз наше програме - на учеснике, њихове организације, академску заједницу и друштво у целини.

Користићете наше програме који утичу на ваш рад, себе као лидера, ваше размишљање и организација у којој послујете. Ми негујемо и развијамо знања и вјештине појединаца и подстичемо самопоуздање. Научићете да препознате свој потенцијал и добијете алате за постизање.

Користићете предности Аалто Универзитета

Aalto University Executive Education се бави јединственим предностима и дисциплинама Универзитета Аалто: предузетништво и интранетарство, управљање иновацијама, дизајн пословног управљања и управљање иновацијама омогућеним технолошким напретком.

Кроз нашу сарадњу са Универзитетом Аалто, доносимо мултидисциплинарни приступ, најновије знање и нове, иновативне методе учења за развој стручњака и лидера, и пружити факултету Аалто мреже и развојне могућности.

Операције Aalto University Executive Education Лтд пружају значајан приход универзитетској заједници у различитим облицима као што су дивиденде, предавања и ренте. У 2017. години, финансијски Aalto University Executive Education у заједници Алто износио је око 3,1 милиона еура (2,6 милиона еура у 2016. години).

Квалитет гаранције за рангирање и акредитације

Праћење различитих акредитација и рангирања помоћи ће вам да изаберете програм и институцију која је прошла тешку контролу и потврђена је као једна од најквалитетнијих институција у свету.

Као део Универзитета Аалто одржавамо 'Тројну круну' акредитација, три најцењеније акредитације пословних универзитета, додељене само свега 0,5% свјетских пословних школа: ААЦСБ, АМБА и ЕКУИС.

Године 2018. Аалто ЕЕ је на 39. месту у рангирању пословних школа "Финанциал Тимес" које пружају извршно образовање. Стога смо у првом проценту светских провајдера извршног образовања. Ово служи као гаранција високог квалитета за вашу организацију.

Аалто ЕЕ и Аалто Универзитет су укључени у ранг листе универзитета сваке године. Најважнији од њих су различити листови од стране Финанциал Тимеса; рангирање европске пословне школе, рангирање извршног образовања и рангирање Екецутиве МБА-а.

Факултетских и партнерских универзитета

Повезујемо свакодневне операције и мултидисциплинарна истраживања уз помоћ преко 800 професора и стручњака широм свијета. У Аалто ЕЕ-у ћете бити инспирисани изузетним професорима на Универзитету Аалто, нашем особљу и посјећивању факултета. Поред академских квалификација, они су и изврсни наставници и имају значајно искуство са руководиоцима виших нивоа у међународним организацијама и доводе најновија истраживања претворена у инсигхтфул моделе и оквире које учесници могу користити.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diploma završenih studija

Aalto University Executive Education

Дипломска диплома у технологији припрема сениоре доносиоце одлука с вјештинама и компетенцијама потребним за кориштење нових технологија, као што су вештачка интелигенциј ... [+]

Искористи вредност нових технологија

Дипломска диплома у технологији припрема сениоре доносиоце одлука с вјештинама и компетенцијама потребним за кориштење нових технологија, као што су вештачка интелигенција, блокцхаин и роботика, за покретање организационог раста.

Програм пружа могућност дубоког роњења у нове технологије кроз апликације у реалном животу и боље разумијевање праксе, могућности и импликација кориштења ових технологија које трансформишу ваше пословно окружење.... [-]

Финска Helsinki
November 2019
Redovne studije
1 година
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom

Kursevi

Aalto University Executive Education

У изузетно конкурентном пословном окружењу, ваша способност стварања најбољих могућих исхода у преговарачком окружењу одређује успех вашег пословања. ... [+]

Створити успешне резултате у трговинским преговорима

У изузетно конкурентном пословном окружењу, ваша способност стварања најбољих могућих исхода у преговарачком окружењу одређује успех вашег пословања. Без обзира на вашу тренутну улогу, најбољи преговарачи имају могућност да стратешки утичу на друге играче, разумеју све углове док обезбеђују снажне уговоре и изградњу професионалних односа у процесу.... [-]

Финска Helsinki
October 2019
Redovne studije
2 дани
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Aalto University Executive Education

Гаме Екецутиве истражује свемир игре и припрема вас да се бавите глобалним изазовима управљања и изградње успешног пословања. Програм вам пружа прилику да остварите знача ... [+]

Где се свемир игре сусреће са глобалним херојима - фт. Јохн Ромеро као ВИП гост.

Гаме Екецутиве истражује свемир игре и припрема вас да се бавите глобалним изазовима управљања и изградње успешног пословања. Програм вам пружа прилику да остварите значајне везе са стручњацима, вршњацима и потенцијалним партнерима у индустрији игара. То је јединствен 6-дневни боот камп, супер интензиван али изузетно користан за појединце и компаније - велике или мале - тражећи велике могућности за развој и развој.... [-]

Финска Helsinki
October 2019
Redovne studije
6 дани
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Aalto University Executive Education

Дизајнерско размишљање о иновацијама у бизнису је интензиван програм који ће вам пружити вештине за дизајнирање нових решења која стварају вредност за купца и вашег посло ... [+]

Од идеје до тржишта - однесите своју иновацију на следећи ниво са дизајнерским мишљењем

Дизајнерско размишљање о иновацијама у бизнису је интензиван програм који ће вам пружити вештине за дизајнирање нових решења која стварају вредност за купца и вашег пословања. Овај 7-дневни програм покрива све критичне фазе иновација од идеје до уласка на тржиште.

Истражићете и разумете оквир Дизајнерског размишљања, погледајте га у акцији и научите како да га практично примените на пословне моделе у вашој организацији.... [-]

Финска Helsinki Шпанија Barcelona
May 2019
Redovne studije
7 дани
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom
Address
Mechelininkatu 3 C
00100 Helsinki, Финска