Pročitajte zvanični opis

Рај енглеском је канадски власништву породице енглески језик центар нуди курсеве енглеског језика на Филипинима на острву Борацаи. Основана је 2005. године и израсла у брзим темпом од самог почетка. Студенти из преко 50 земаља су учествовали наше програме и настављају да нам се придруже сваке године. Ми чврсто верујемо да са нашим канадским, британским и америчким наставника, нудимо врхунске курсеве енглеског језика за наше студенте по цени нижој од било које друге школе језика у Канади, Аустралији или САД, и на вишем нивоу образовања од било ког језика школи у Филипини.

Ми смо акредитовани школа са Бироа за имиграцију, Удружења акредитованих школа на Филипинима и су повезани са Британским саветом и Асцентис. Рај енглеском је поносан што је награђен Цхоице Авард 2013 Студент је ЛангуагеБоокингс.цом и на задовољства купаца Награду од ЛангуагеЦоурсе.нет.

Узимајући енглеског језика на Филипинима посебно на тропском острву нас чини као ниједан други коли језика било где другде у свету. Присуство снажне међународне заједнице и широк избор интересантних ван кампуса активности допуњују нашу пусх према забаву у учењу на месту које је најбоље рангирана острво на свету у 2012. години, а оцењен као најбољи на свету Асиан плажу у 2013. години.

Будућност

Рај енглеском води ли пажљиво одабрана енглеског језика са квалитетним теме у реалном времену и стварног живота. Ми смо поставили услове за да научите данас, тако да су спремни да користе свој нови енглески језик када напусте учионицу. Рај енглеском има много могућности за да студирају у: класе група, један-на-један туторијала, Акуа спортске, културне емисије и многе унутрашње и спољашње активности. Користите језичке вештине која се учи у учионици при сусрету људи из различитих земаља истог дана!

породица

Рај Енглески нуди курсеве енглеског језика у породичном налик окружењу. Ми бринемо за наше студенте као породица. Осећати у присуству администратори, наставници и помоћно особље који пружају одличну услугу како би употпунила своје искуство учења. Гарантујемо вам учења у окружењу које је фер, чврст и пријатељски.

Пријатељ

Рај Енглески нуди курсеве енглеског језика који промовишу заједнички учење. Повећајте своје учење не само слушајући лекције или одговарање књига вежбе, али и успостављањем однос кроз учионице и социјалне интеракције са својим друговима из разреда и ментора. Стећи нове пријатеље из свих делова света у једном од највише задивљујуће места на Земљи!

Забава

Рај енглески интегрише забаву у учењу. Наша локација нам омогућава да понудимо најбоље окружење за учење, где се стичу и побољшане као Тропицал Исланд авантуре и међу-културним активностима у потпуности употпунити процес учења познавање језика. Ин Парадисе енглеском, енглески курсеви никад није досадно.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

Paradise English Boracay

Генерални енглески програм даје вам познати осећај поново редован студент. Имајући 5 часова дневно дефинитивно ће побољшати вашу способност енглеског језика. ... [+]

Тхе Општи енглески програм даје вам познати осећај поново редован студент. Имајући 5 часова дневно дефинитивно ће побољшати вашу способност енглеског језика. Настава се дизајнирани за циљ вештине специфичне језичке су вам потребне. Ви ће проучавати генерала енглески, површинско Диалог, речника, граматика, Реадинг, дискусија и писање. Генерални енглески Програм укључује:

5 час... [-]
Филипини Malay
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 30 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Paradise English Boracay

Енглисх фор Бусинесс, ФЦЕ, ЦАЕ, ТОЕИЦ, ИЕЛТС и ТОЕФЛ. Због разноврсне употребе и функције енглеског језика, Парадисе Енглисх нуди и програме за посебне намене. ... [+]

Енглисх фор Бусинесс, ФЦЕ, ЦАЕ, ТОЕИЦ, ИЕЛТС и ТОЕФЛ. Због разнолике употребе и функције енглеског језика, Рај енглеском такође нуди програме за посебне намене. Перфектно знање енглеског језика на енглеском или припремите се да постигнете већи резултат на тестовима ЦАЕ, ТОЕИЦ, ТЕФЛ и ИЕЛТС. Енглески за посебне намене Програм обухвата:

2 Гроуп Часови (или граматика, вокабулар, пос... [-]
Филипини Malay
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 30 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Paradise English Boracay

Ово Прави програм енглеског Бегиннерс 'има за циљ изградњу и развој знања ученика који имају врло мало или нимало енглеског језика Басиц Енглисх. Фокус овог програма је д ... [+]

Ово Истина енглеског Бегиннерс 'програм има за циљ изградњу и развој знања ученика који имају врло мало или нимало енглеског језика Басиц Енглисх. Фокус овог програма је да пружи студентима 'у свакодневном речнику и изражавања, Граммар, говор, читање и писање вештина да функционише у једноставном свакодневном животу ситуације. Тхе Труе енглеског Бегиннерс 'Програм укључује:

2 ... [-]
Филипини Malay
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 30 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom