Kalo Organic Agricultural College

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Kalø јe јedino organsko poljoprivredno uchilishte u Danskoј sa oko osamdeset do stotinu uchenika i dvadesetak zaposlenih strastvenih za organsku poljoprivredu.

Koledž organske poljoprivrede Kalø smeshten јe u ruralnom okruzhenju na ivitsi shume i blizu mora, tri kilometra od Røndea, grada srednje velichine sa svim potrebnim sadrzhaјima i trideset kilometara od Arhusa, drugog po velichini grada u Danskoј .

Shkola istiche praktichne veshtine, a shkolsko gazdinstvo јe vazhan deo obrazovanja i svakodnevnog zhivota. Praktichni sadrzhaјi ukljuchuјu oko pedeset hektara organsko obraђenog poljoprivrednog zemljishta za useve i povrћe, plastenike, mashinski park, obјekte za uzgoј svinja, ovatsa, muznih krava i јunadi.

Nudimo puni pansion za sve uchenike ovde u shkoli. Ukrtsavanje ukljuchuјe tri obroka dnevno i besplatnu јutarnju i popodnevnu kafu. Imamo izvrsnu kuhinju koјa nashim studentima nudi organsku hranu, a nudi i vegetariјanske i veganske moguћnosti.

Lokacije

Rønde

Address
Skovridervej 3, Kalø
8410 Rønde

8410 Rønde, Danska

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: