Pročitajte zvanični opis

Европска филмска Колеџ је више од филмске школе. Ми смо дански народна гимназија, нуди младим људима из целог света на 8½ месеци интензивног, хандс-он Филм темеља програма (на енглеском језику). Током лета нудимо и избор 1 недеље филмских семинарима и радионицама (у Данисх). Ученици и наставници живе на кампусу, стварајући јединствено интензиван и друштвено окружење, развија око филма.

Европска филмска Колеџ се налази у руралној Ебелтофт, Данска, и јединствена у свом приступу настави филму. Свако које имају интерес за снимање филмова и учење о филмовима је добродошла, а имамо студенте из целог света, обично више од 25 националности одједном.

Зато што је стамбено школа, ви ћете живети и дисати Филм 24 сата дневно, 7 дана у недељи. Чак и када нисте на часу или ради на пројекту бићете скрининг филмови, говори филмове, анализирање и да их разматра.

Европска филмска Колеџ нуди две врсте курсева: главно јело, АН 8½ месеци филма основа програма (на енглеском језику), и летње курсеве, избор 1 недеље филмских семинара и радионица (на данском).

На овом сајту би требало да можете да пронађете све информације које су вам потребне о свим нашим активностима. Ако и даље имате питања, не устручавајте се да нас контактирате!

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

European Film College

Програм 8½ месеца на Европском филмском колеџу је место прилика. Прилика да открију и развију своје идеје, свој таленат и сами. Прилика да ризикује и праве грешке и да то ... [+]

8,5-МЕСЕЦА ПРОГРАМ: ФИНД своје вештине - ДИСЦОВЕР Иоур Воице

Програм 8½ месеца на Европском филмском колеџу је место прилика. Прилика да открију и развију своје идеје, свој таленат и сами. Прилика да ризикује и праве грешке и да то уради на сигурном, подстицање и инспиративном окружењу. Придружите се програм и добити прилику за производњу, живи и дише филм скоро годину дана. Раде и живе у месту где ваши колеге студенти, ваши учитељи, филмови које видите и професионални филмски ствараоци ли испуњавају ће доћи из свих крајева света. ... [-]

Данска Ebeltoft
August 2019
Redovne studije
8 - 9 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Promo Video