Pročitajte zvanični opis

У Копенхагену академија модног дизајна је међународно познат приватни академија основана 1983. године. Од самог почетка, Академија је школовала Цлотхинг-дизајнера на високом нивоу израде и са јаким Висуел израз. Наши некадашњи чланови су заступљени на свим нивоима у модном бизнису, како на националном тако и на међународном нивоу.

Академија је кандидатима из целог света, у 2016-17 године, 16 различитих националности добијају своје образовање и зато смо научити како у данском и енглеском језику. Ми сматрамо од највеће важности у занавек глобализованом свету, који контакт и културна размена дешава на различитим класама и нивоима.

То је настављена мисија Академије, да се даље развија израде и програма, тако да увек испуњава захтеве модном бизнису према младим и будућим дизајнерима. Да ли размишљате примени и желите да вист академију, онда вам препоручујемо да закажете термин.

Академија је смештена у старом складишту "Ханс Јуст" у Øстербро. Светао, прозрачан и отворен рад-соба на 370скм је идеалан за културне размене дешава на различитим класама и нивоима. Због различитих националности који похађају, сви наставници су барем двојезичких и наравно учи истовремнено на данском и енглеском језику. (Енглески је најистакнутији технички језик у текстилној индустрији) за шивење, оверлоцкс и индустријски машина за кожу су на располагању студентима и ми, наравно, радити на Стоцкманн лутке Вифи је на дохват руке, а користи се и за време наставе сесија.

Академија је одобрен за државне донације (СУ) од стране данске државе. Међународни студенти су први тражи да се пријаве у својим матичним земљама-, пре него што то раде у Данској.

Programi se održavaju na:
енглески језик
дански

Ova škola takođe nudi:

Diploma

Copenhagen Academy of Fashion Design

Академија учи Цлотхинг-дизајн. Током програма, нагласак је стављен на развој ученика креативних капацитета, дајући им умјетнички и визуелни осећај рутине у креативном про ... [+]

Програм

Сврха

Академија учи Цлотхинг-дизајн.

Током програма, нагласак је стављен на развој ученика креативних капацитета, дајући им умјетнички и визуелни осећај рутине у креативном процесу у комбинацији са чврстим и темељним основа у различитим областима заната.

Поред програма, студенти ће добити увид у многим аспектима и захтеве пословања преко посета на трговинским-сајмовима, предузећа и помагање у недељи моде, тако да они нису УН-припремљен када уђу у радну тржиште. Програм је у трајању од 2 године.... [-]

Данска Copenhagen
August 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom