Pročitajte zvanični opis

Бусинесс Ацадеми Аархус развија и нуди програме високог образовања праксе оријентисане. Са више од 4.500 редовних студената, 3.400 ванредних студената и око 400 запослених смо један од највећих пословних академија у Данској.

Бусинесс Ацадеми Аархус је Университи оф Апплиед Сциенцес.

У неколико европских земаља, ово је термин на енглеском језику за институције високог образовања. Степен програми нудимо фокус на примењеним степени, посебно у технологији, ИТ и бизнис.

Као универзитетима, обезбедили смо обе основне програме и могу дати диплому, али не за доделу мастер или докторске дипломе.

Поред тога нудимо и континуирана едукација и хонорарно програме на нивоу и кратких курсева бачелор за људе који треба да ојачају своје квалификације на послу (само на данском).

Наши програми комбинују теорију са праксом.

Ми приоритет школарину у малим тимовима, групни рад, рад на пројектима, сарадња са трговином и индустријом, реалним случајевима и обавезних стажирање. Имамо око 900 страних студената, а сваке године више од 300 наших студената иде у иностранство за део својих програма.

Развоју и заврше програми морају створити вредност за студенте и компаније подједнако. Имајући то у виду правимо наменски напор да примени наше квалификације у вези са специфичним иновационих и развојних пројеката у заједничком напору са партнерским компанијама.

Неколико година искуства са високим образовањем

Бусинесс Ацадеми Аархус је основана 1. јануара 2009. године. Настала је као спајања програма високог образовања из Аархус Бусинесс Цоллеге, Аархус Тецх и ЈУ (Пољопривредне школе). Неки од наших програма данас се нуде у сарадњи са Аархус Сцхоол оф Марине и техничког факултета.

Флексибилни пут у високом образовању

Избор програма је велика одлука живот, и проналажење који програм је права ствар за вас није увек лако.

На Бусинесс Ацадеми Аархус, Университи оф Апплиед Сциенцес, нудимо оба Ацадеми струке студијских програма (АП степен) и студијских програма Бацхелор је. Изв степен програма одговара на прве две године програма бачелора. Програм пружа квалификације у себи, али може бити и динамичан начин да се дуже образовање. Због тога имате могућност да уђе рад живот непосредно након своје завршне испите, или можете наставити своје студије са факултетском дипломом на један од наших најбољих-уп програма или у некој другој институцији у Данској или у иностранству.

Студирање на Академији

Када се упусте у програму високог образовања, такође прихватити да сте одговорни за своје учење. Наше искуство је да највише научити када су активно укључени у наставу. Пружамо вам могућност да се активно укључе кроз мале класе око 30 ученика и кроз рад пројекат и студије случаја, који су значајни елементи у свим програмима.

Сви наши програми су блиско повезане са индустријом. Зато смо комбинују теорију и праксу и углавном учити делове теорије које касније могу користити у вашој радној животу у решавању практичних проблема. посете компанија и гостујући предавања су стога важан део свих наших програма и пројеката, и завршни испит пројекти су углавном засноване на практичним проблемима у одређеним предузећима. Постоји око 18-25 сати наставе недељно. Број школарине часова варира од недеље до недеље и од програма до програма.

Твоја каријера почиње са образовањем

Без обзира да ли тражите место за праксу или твој први посао након дипломирања, Центар за развој каријере Бусинесс Ацадеми Аархус може вам пружити инспирацију, алата и помоћи вам је потребно. Као студент Академије, можете учествовати у разним курсевима и радионицама, као што су помоћ за апликације, биографије и интервјуа за посао. Такође нудимо индивидуално помоћ и савете.

Међународном окружењу

Већина програма Бусинесс Ацадеми Аархус екипе су понуђени у оба данском и енглеском језику. Као студент на Академији, ви ће због тога бити део међународном окружењу. Ми имамо око 1000 страних студената из многих места широм света. Ако изаберете један од програма који се предају на енглеском језику, да ћете проучавати са студентима из различитих земаља и школарине и испити су на енглеском језику. Интернационализација одвија у учионицама не само, већ иу многим друштвеним активностима које нудимо.

Свет могућности

Добијање добар посао након дипломирања је циљ већине студената Академије. Неки ученици ипак бирају да студирају даље и комбинују рад са скраћеним радним временом, наравно и неки одлуче да наставе школовање са пуним радним временом у Данској или у иностранству на једном од многих образовних институција које имамо споразуме курса признавању са. Можете прочитати више о послу и даљим могућностима образовања у складу са описима сваког програма.

Припремите будућности кроз вашу Интернсхип

Као студент Бусинесс Ацадеми Аархус ли ће учествовати у обавезном стажирање у којој ћете моћи да користе своје знање у пракси. Ово 2-10 месеца пракса (обично 3-5 месеци) ће вам дати прилику да доживе:

Релевантан у реалном животу учење у предузећу

  • Умрежавање и искуство које може да доведе до будућем послу
  • Рад у интернационалној компанији

Сваке године Привредна академија Архус сарађује са више од 800 компанија у Данској и иностранству, на пример: Царлсберг, Икеа, Нордеа Банк, Ново Нордиск и Порсцхе САД.

Интернсхип у иностранству

Можете одабрати да своју праксу било где у свету, а у Европи можете добити Ерасмус грант за покривање трошкова који су укључени у узимате праксу у страној земљи. На Бусинесс Ацадеми Аархус сарађујемо са организацијама и компанијама које би помогле у стажирање у, на пример, Малезија, Шангају, Канади и Танзанији.

Programi se održavaju na:
енглески језик
дански

Ova škola takođe nudi:


Business Academy Aarhus

Степен програма АП у хемијског и Биотехничког науке је 2½-годишње пуним радним временом Виши Едукативни програм који квалификује дипломце за кључне функције у оквиру број ... [+]

Тхе АП степен програм у хемијској и Биотехнички науке је са пуним радним временом високог Образовни програм 2½ година који квалификује дипломце за кључне функције у великом броју трговина и индустрија. Типични области рада обухватају лабораторије за контролу и истраживачке и развојне лабораторије у оквиру производног сектора, као и на универзитетима и друге истраживачке институте.... [-]

Данска Aarhus
August 2019
Redovne studije
30 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Business Academy Aarhus

Да ли сте страствени о животној средини, управљање ресурсима и дивље очување живота? Затим одаберите програм управљања заштитом животне средине. Програм квалификује да са ... [+]

Да ли сте страствени о животној средини, управљање ресурсима и дивље очување живота? Онда изабрати Управа Програм заштите животне средине. Програм квалификује да самостално раде са анализу, планирање и имплементацију решења у вези природе и животне средине у локалном, националном и међународном контексту.

Програм је специјализација у оквиру АП степен програма у агробизнису и управљању пределима.... [-]

Данска Aarhus
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Business Academy Aarhus

Да ли имате страст за рад са рачунарима, серверима и / или мрежне технологије и електронике, а желите да останете у току са дешавањима и најновијом технологијом? Ако је т ... [+]

АП степен - 2 године - 120 ЕСПБ

Да ли имате страст за рад са компјутерима, серверима и / или мрежне технологије и електронике, а желите да останете у току са дешавањима и најновијим технологијама? Ако је тако, ИТ-мреже и електроника технологија програма је идеалан за вас. Програм АП степен у ИТ мреже и електронике технологије је прве две године од Бацхелор програма.

ИТ-мреже и електроника технологија је 2 године пуним радним временом АП степен програм квалификација за кључне функције у великом броју трговина и индустрија. Ви ћете бити квалификовани за професионалну позицију као менаџер, или учесник, пројектима везаним за развој производа, планирање и рад система у области мреже и електронике технологија у приватном, као и јавног сектора.... [-]

Данска Aarhus
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences

Study at Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus, Denmark