Pročitajte zvanični opis

ПОЧЕТАК "који студирају у Бугарској освоји свет!"

ИИИ Национални издање, Националне академије превентивно кампања против интелектуалне миграције младих Бугара! За наставнике друге године и студенти Националне академије "Крастио Сарафов" посвећују свој ауторитет и његов рад на Академији за подршку престиж бугарске високог образовања. Пројекат је већ почела са националном турнеје у Киустендил (28, 29, 30 и 31. марта) и наставља се у 12-спрата градова у земљи:

  • ЛУТКАРСКО Беам: Пазарџик (25. априла), Варна (25 и 26. априла), Варна (27. април)
  • Соутх Беам Стара Загора (26 и 27 април) Пловдив (27 и 28 априла) Пловдив (2 и 3 маја) Јамбол (3 и 4 мај), Варна (4 и 5 мај)
  • Нортх Раи: Софиа (24 и 25 априла), Силистра (25 и 26. априла) Велико Трново (26 и 27. април), Пловдив (27 и 28 априла), Русе (28 и 29 април)

Млади урбани становници, њихове породице и наставници ће моћи да процени резултата четворогодишњег школовања на Националној академији, види наступе дипломаца проф .. Пламен Марков проф. Др Ивајло Христов, Проф.. Бонио Лунгов и доц. Иасен Валцханов, а диплома филмова дипломаца на Факултету "екран уметности" у позоришне академије.

У Варни, Силистра, Велико Тарново, Габрово и Плевен класи проф. Пламен Марков ће представити наступе: "Бај Балцхо сећање" у Балцхо Нејков, директор проф. Пламен Марков; "Три" Валтер Уаикс, постављањем Елитса Иовцхева (Факултет за "режију за позориште" професора. Пламен Маркова) и "Они - Јам Сессион".

Дипломци проф. Др Ивајло Христов ће посетити Ст. Загора, Хасково, Бургас, Иамбол анд Сливен представити "неспретно поигравање" по Уилиам схекспир, усмерена Мартин Кисселов. У Пазардзхик, Старој. Загора и Пловдив млади луткара из класе проф. Бонио Лунгов ће представити схов "Сеа оф фантаси" и студената Доц. Иасен Валцханов ће показати своја достигнућа у "позоришту покрета - плесни театар" младој публици у Пловдиву.

Поред диплома и филмове за студенте Националне академије, млади урбани становници могу да посете састанке са водећим професора Академије који ће их упознати са специјалитетима условима европске мобилности, припрема и процедура за примену током школске 2017/2018 године.

Консултативни састанци ће се одржати у "Улаз слободан" у позориштима градова хостинга "Сазнајте у Бугарској широм света".

За све учеснике на састанцима дати слободан улаз материјала Преп водиче и ваучере за 10% попуста када присуствују универзитетски улаз групне консултације у Софији (јуна и августа).

За потпуну кампање, Националне академије ослања на подршку и сарадњу свих тако безразлозно савета, до и од користи за најшири могући спектар младих Бугара. Можемо заједно да понудимо њихова деца пристојну алтернативу да остане и развија као комплетне професионалце и личности у својој земљи? "Он је студирао у Бугарској, освоји свет!" Реализује националном медијском партнерству БНТ и БНР и медијског партнерство Дарик.

Programi se održavaju na:
енглески језик
бугарски

Ova škola takođe nudi:

Letnji kursevi

National Academy for Theatre and Film Arts - NATFA

Међународна летња академија "Роцк Тхе Боат! Предузетништво и лидерство у извођачке уметности и креативних индустрија: светским трендовима и локалне специфичности "Национа ... [+]

Међународна летња академија "Роцк Тхе Боат! Предузетништво и лидерство у извођачке уметности и креативних индустрија: светским трендовима и локалне специфичности "Националне академије за позоришну и филмску уметност (НАТФА), Софиа, Бугарска: 12 - 16. јуна 2017 Регистрација је сада отворен!

НАТФА је драго да објави прво издање Међународна летња академија "Роцк Тхе Боат! Предузетништво и лидерство у извођачке уметности и креативних индустрија: светским трендовима и локалне специфичности ", који се одржава у Софији, Бугарска, 12-16 јуна 2017.... [-]

Бугарска Sofia
June 2019
Redovne studije
5 дани
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom