Pročitajte zvanični opis

Добродошли у ХРЦ Кулинарска академија

Сцхоол01

Премијер школа кувања у Бугарској!

ХРЦ Академија нуди 2-годишњи програм у кулинарским уметности и 3-семестар програма у Ф & Б Манагемент, развијен од стране образовних и водећим компанијама. Програм је у потпуности на енглеском језику од стране међународних Цхеф инструктора. Наш објекат је опремљен са државно-оф-тхе-арт опреме у нашој кухињи лабораторијама, демо позоришта, вински подрум и настава ресторана таленте.

Сцхоол02

Током студијског програма, студенти имају прилику да доживе Бугарску, западну Европу и САД све одједном !! Наш плаћеним стажирање широм света се одржати у неким од најбољих хотела и ресторана да припреми студенте за истински међународне каријере као кувар.

Образовање у ХРЦ Цулинари Ацадеми је призната од стране Америчког Кулинарска Федерација акредитацију Комисије као испуњавање међународних стандарда за две године кулинарски образовање.

Сцхоол04

Наш програм стипендирања стипендира до 1.000 евра годишње и иде у прилог своје студије.

Пријаве се примају током целе године и студенте из свих крајева света може да конкурише. Наредну академску старт датуми су март и септембар 2016. Ми радовати Позивамо вас на наш кулинарске школе у ​​Софији, Бугарска, тако да можете искусити како смо "образујемо са достојанством и изврсности".

Сцхоол03
Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diploma

HRC Academy

Комитет за људска права Кулинарска академија нуди интегрисани 2 године кулинарски степени програм модуларни дизајн, створио врхунски међународни кувари и најбољим едукато ... [+]

Комитет за људска права Кулинарска академија нуди интегрисани 2 године кулинарски степени програм модуларни дизајн, створио врхунски међународни кувари и најбољим васпитача.

Наша укупна потапајући хандс-он упутством трансформише студенте професионалном нивоу вјештина у кратком времену. Ви ће развити команду оба класичних и савремених кулинарских метода и техника, створен ХРЦ у јединственој серији Хандс-Он класе. Ви ћете припремити и разумеју многе глобалне кухиње који се возе данашње индустрије.... [-]

Бугарска Sofia
March 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
HRC Academy

Постаните креативни и предузетнички менаџер у свету Храна и пиће. Спремите се да Екцел и развијају своје менаџерске вештине у угоститељству. Наш програм за управљање П &a ... [+]

Постаните креативни и предузетнички менаџер у свету Храна и пиће. Спремите се да Екцел и развијају своје менаџерске вештине у угоститељству. Наш програм за управљање П & Б обухвата 2 семестра на нашем кампусу у Софији и коначну плаћено стажирање у САД.

Инновате трендовима у Храна и пиће ... На ХРЦ академије, пружамо ученицима детаљног разумевања међународно пословање у Ф & Б Манагемент, угоститељство, кулинарски знања, вештина и креативности, тако да сте у стању да покажу своје иновативне идеје у А пословна подешавање.... [-]

Бугарска Sofia
March 2019
Redovne studije
18 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom