Pročitajte zvanični opis

Виа Мундо маин

О нама

Преко Мундо је бразилски организација специјализована за културно образовне и пословна путовања и програма. Базиран је на Сао Луис, Маранхао, Бразил, а основан је 1999. године из потребе за интензивирање активности интеркултуралне размене, као и промовисање Бразила и њен североисточном региону као образовних и туристичких дестинација.

Наша организација изградила своју репутацију као један од пионира агенција у северним и североисточној регионима земље за своје директне везе са међународним организацијама, за креативност и професионализам у раду са међународним образовањем и за добар квалитет својих програма и услуга.

Од самог почетка, осим партнерства са међународним организацијама, Преко Свет је развио локалних партнерстава са основним и средњим школама, школама страних језика, као и са приватним и јавним факултетима и универзитетима.

У 2001. години, Преко Свет је почео свој долазећи програм, "Хигх Сцхоол Програм у Бразилу" (Програм од Замјена Културно но Брасил), окретање Маранхао и бразилске североисточном региону у културне дестинације за студенте страних средњих школа.

Од 2006. године, такође смо постављени студенте високог образовања у бразилским приватним факултетима и универзитетима, са намером да промовише образовну размену на вишем нивоу.

Сви ови долазни програми промовишу бразилске културе и португалски језик на међународном нивоу, као и садашње Бразилиан образовне и туристичке потенцијале у свету.

Други успех је био развој партнерства са организацијама у другим бразилским државама, као и чињеницу да је, поред студената и професионалаца из наше државе, све више и више, путници из других места у Бразилу, и из иностранства, су изабрали Виа Мундо као своју интеркултуралног размена организација.

Виа Свет интерцамбио Е Туризм је поносан што је локална и истовремено глобална организација времена, што доприноси да се прошири студенте и професионалце хоризонте кроз квалитетне културне образовне програме у иностранству и у Бразилу.

Наша мисија

Да бисте побољшали студенте и професионалаца квалитета живота кроз културну едукацију и пословна путовања и програма, у стању да понуди обогаћивање искуства раста.

Наша визија

Бити иноватор и до-то-дате организација, специјализована за културне образовне и пословна путовања и програма у иностранству и у Бразилу, као и референца за изврсност у служби и квалитета.

Преко Мундо изградио своју репутацију као један од пионира агенција у регионима земље Нортхеастем за своје директне везе са међународним организацијама, за креативност и профессионалим.

Programi se održavaju na:
Portuguese (Brazil)

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

Via Mundo

Програм Универзитетског искуства вам нуди могућност да доживите Универзитет у Бразилу за један семестар или читаву школску годину. ... [+]

Шта?

Програм Универзитетског искуства вам нуди могућност да доживите Универзитет у Бразилу за један семестар или читаву школску годину.

Постанете студент студенти и, поред проучавања наставног плана и програма вашег изабраног курса, биће вам понуђени португалски инструкције током првог семестра Програма.

Трајање и почетак програма

Можете изабрати студирати у Бразилу за један семестар (5 месеци) или једну пуну академску годину (10 месеци). Можете започети свој програм средином или крајем јануара или крајем јула (за програм семестра или године).... [-]

Бразил São Luís
July 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
5 - 10 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Via Mundo

Програм гимназије у Бразилу (Програма де Енсино Медио но Брасил), који је лансиран 2001. године, нуди младим студентима широм свијета могућност да живе посебним искуством ... [+]

Шта?

Програм гимназије у Бразилу (Програма де Енсино Медио но Брасил), који је лансиран 2001. године, нуди младим студентима широм свијета могућност да живе посебним искуством културне размјене у Бразилу.

Трајање и почетак програма

Можете изабрати студирање у Бразилу за један мандат (3 месеца), један семестар (5 месеци) или једну пуну академску годину (10 мјесеци). Можете започети свој програм средином или крајем јануара или крајем јула. Бразилска академска година почиње средином јануара и завршава се крајем новембра / почетком децембра, уз празнике у јулу и децембру / јануару.... [-]

Бразил São Luís
July 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
3 - 10 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Via Mundo

Студија и Леарн Португуесе где се најбоље говори у Бразилу: Сао Луис до Маранхао. ... [+]

Шта?

Студија и Леарн Португуесе где се најбоље говори у Бразилу: Сао Луис до Маранхао.

Трајање и програм Датуми

Наши курсеви су фокусирани на вашим потребама. Можете изабрати колико желите да студирате од минимум 2 до 48 недеља.

Зашто?

Према проценама УНЕСЦО, португалски је један од најбрже растућих језика.

У Латинској Америци, Бразил је главни трговински партнер за већину земаља. Неколико наших ученика су нашли посао и могућности за каријеру због познавања Португуесе.... [-]

Бразил São Luís
January 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 - 48 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

The world meets in Brazil. Come celebrate life.

Address
São Luís (headquarters) Rua do Ipês, Qd.50, Casa 07 Renascença I - São Luís, Maranhão - Brasil CEP: 65075-200
São Luís, State of Maranhão, Бразил
Telefon
undefined