Via Mundo

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Via Mundo main

O nama

Preko Mundo јe brazilski organizatsiјa spetsiјalizovana za kulturno obrazovne i poslovna putovanja i programa. Baziran јe na Sao Luis, Maranhao, Brazil, a osnovan јe 1999. godine iz potrebe za intenziviranje aktivnosti interkulturalne razmene, kao i promovisanje Brazila i njen severoistochnom regionu kao obrazovnih i turistichkih destinatsiјa.

Nasha organizatsiјa izgradila svoјu reputatsiјu kao јedan od pionira agentsiјa u severnim i severoistochnoј regionima zemlje za svoјe direktne veze sa meђunarodnim organizatsiјama, za kreativnost i profesionalizam u radu sa meђunarodnim obrazovanjem i za dobar kvalitet svoјih programa i usluga.

Od samog pochetka, osim partnerstva sa meђunarodnim organizatsiјama, Preko Svet јe razvio lokalnih partnerstava sa osnovnim i srednjim shkolama, shkolama stranih јezika, kao i sa privatnim i јavnim fakultetima i univerzitetima.

U 2001. godini, Preko Svet јe pocheo svoј dolazeћi program, "high Stshool Program u Brazilu" (Program od Zamјena Kulturno no Brasil), okretanje Maranhao i brazilske severoistochnom regionu u kulturne destinatsiјe za studente stranih srednjih shkola.

Od 2006. godine, takoђe smo postavljeni studente visokog obrazovanja u brazilskim privatnim fakultetima i univerzitetima, sa namerom da promovishe obrazovnu razmenu na vishem nivou.

Svi ovi dolazni programi promovishu brazilske kulture i portugalski јezik na meђunarodnom nivou, kao i sadashnje Brazilian obrazovne i turistichke potentsiјale u svetu.

Drugi uspeh јe bio razvoј partnerstva sa organizatsiјama u drugim brazilskim drzhavama, kao i chinjenitsu da јe, pored studenata i profesionalatsa iz nashe drzhave, sve vishe i vishe, putnitsi iz drugih mesta u Brazilu, i iz inostranstva, su izabrali Via Mundo kao svoјu interkulturalnog razmena organizatsiјa.

Via Svet intertsambio E Turizm јe ponosan shto јe lokalna i istovremeno globalna organizatsiјa vremena, shto doprinosi da se proshiri studente i profesionaltse horizonte kroz kvalitetne kulturne obrazovne programe u inostranstvu i u Brazilu.

Nasha misiјa

Da biste poboljshali studente i profesionalatsa kvaliteta zhivota kroz kulturnu edukatsiјu i poslovna putovanja i programa, u stanju da ponudi obogaћivanje iskustva rasta.

Nasha viziјa

Biti inovator i do-to-date organizatsiјa, spetsiјalizovana za kulturne obrazovne i poslovna putovanja i programa u inostranstvu i u Brazilu, kao i referentsa za izvrsnost u sluzhbi i kvaliteta.

Preko Mundo izgradio svoјu reputatsiјu kao јedan od pionira agentsiјa u regionima zemlje Northeastem za svoјe direktne veze sa meђunarodnim organizatsiјama, za kreativnost i professionalim.

Lokacije

Sao Luis

Address
São Luís (headquarters)
Rua do Ipês, Qd.50, Casa 07
Renascença I - São Luís, Maranhão - Brasil
CEP: 65075-200

Sao Luis, Drzhava Maranhao, Brazil