Pročitajte zvanični opis

Унисул је Универзитет заједнице са задатком да промовише образовање на свим нивоима и модалитетима у потпуности формира и током целог живота, компетентни грађани, посвећени развоју науке, технологије и иновације, доприносе побољшању живота у друштву.

  • 3 кампуса, 7 универзитетских јединица и 77 Онлине Леарнинг Центерс - преко 50 година, Унисул је обучено више од 150.000 стручњака, са више од 50.000 пројеката и учешће у развоју Санта Цатарина; - 30.000 ученика тренутно уписани; - 100 дипломираних студената у различитим областима; - 42 Постдипломски курсеви (Лато сенсу) и МБА; - 6 Дипломирани курсеви (стрицто сенсу): 4 Мастерс и 2 доктори наука - Истраживање и иновације: 4.000 корисника, 230 текућим пројектима и 95 истраживачких група и линије - Проширење: показује активну друштвену улогу у заједницама у којима је успостављена. Постоји око 180.000 услуге у заједници, у неколико области, у више десетина пројеката и програма.
  • 89 међународних споразума; 23 земаља на свим континентима

Унисул Глобал

УНИСУЛ`с Интернатионал Релатионс Оффице окупља све међународне програме доступне на Универзитету, поред тога што предузетнички савеза и партнерстава, глобално умрежавање и интернационализацију од студената и постдипломаца. Постоји Међународни центар, репер у програмима који се нуде страним студентима и формално студији португалском језику, и мењачница да ради на стварању могућности за академске програме размене.

МЕЂУНАРОДНИ ЦЕНТАР

Она има за циљ да промовише интеракцију између Бразила наставника и ученика са странцима на кампусу, да стимулише мултикултурализма, осигуравање могућности за академске интеграције између Бразила и страним заједницама.

Португалски језик и бразилске културе за странце - Интензивни и опсежне курсеви, циљајући странце који желе да науче португалски језик и упознају бразилску културу. Постоји могућност олуја са мешано програм који комбинује виртуелни учење португалски, кроз Унисул Виртуал платформе ПЛУС наставе у учионици. Због тога, ученици добијају шансу да доживе језика, културе и бизниса у Бразилу.

Прилагођене програме - Програми специјално дизајниран за страним универзитетима, са фокусом на различите области наставе, у складу са пројектом изабран од сваке институције, укључујући и португалски језик и бразилске културе студије, разгледање града и излете.

Курсеви на енглеском језику - курсеве на енглеском језику, са посебним освртом на бизнис, глобална економија, робе широке потрошње, туризма, заштите животне средине, маркетинг, у циљу међународне студенте, као и на основне, студенти и сви Унисул заједнице.

Programi se održavaju na:
енглески језик
Portuguese (Brazil)

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

Unisul

Субјекти чине део локала курса о језицима, култури и бразилског социо економској контексту. тема је предмет варира од бразилских данашњих дана и на универзалним пословима ... [+]

Курсеве на енглеском језику за стране студенте, ундерградуатион и матурских наставника и заједнице у целини

Субјекти чине део локала курса о језицима, култури и бразилског социо економској контексту.

Курс не треба да буде у потпуности завршен. Ученици могу предузети и друге предмете одвојено. Субјекти су обезбеђени за све студенте широм света и уче на енглеском језику од стране обучених наставника.... [-]

Бразил Florianópolis
March 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Unisul

Португалском језику курс и бразилске културе за странце (ЦЛПЦБ) од Унисул поздравља студенте заинтересоване за учење Португуесе као другог језика, као и да сазнају више о ... [+]

Језик и бразилске културе на свету

Португалском језику курс и бразилске културе за странце (ЦЛПЦБ) од Унисул поздравља студенте заинтересоване за учење Португуесе као другог језика, као и да сазнају више о култури Бразила, нарочито у Санта Цатарина и њених природних и регионалних љепота разноликости.

ЦЛПЦБ није ограничен само на наставу. Током курса, студенти учествују у различитим студијским активностима, као што су путовања, у режији истраживања, курсева, манифестација, међу осталим радњама које се баве знања и Бразила културу и језик.... [-]

Бразил Florianópolis
March 2019
Fleksibilno vreme
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom
Unisul

Програми специјално дизајниран за страним универзитетима, са фокусом на различите области наставе, у складу са пројектом изабран од сваке институције, укључујући и португ ... [+]

Програми специјално дизајниран за страним универзитетима, са фокусом на различите области наставе, у складу са пројектом изабран од сваке институције, укључујући и португалски језик и бразилске културе студије, разгледање града и излете.

Међународни центар Унисул такође нуди могућност за међународне компаније и универзитети да стварају своје програме како желе, где ће Међународни центар обликовати програм посебно за наредну групу.... [-]

Бразил Florianópolis
March 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom