Pročitajte zvanični opis

О НАМА

Стварање Олинда школе у ​​2010. години био је резултат партнерства између две Бразилаца и аустралијски. Бивши учитељ и ученик односа, постала је бизнис у комбинацији за изградњу једина школа формирана специјално за странце у Бразилу. Поносни смо да Вам представимо Олинда Португалски језика.

Нудимо нашим студентима, прецизност у настави португалски. Такође, даје сваком од њих, што је искуство које превазилази њихова очекивања.

Наша пажња индивидуалним потребама ученика су наша примарна брига.

Оно што нас издваја од осталих школа је брига дајемо нашим ученицима. Ваш благостање и позитивне повратне информације је оно што нас мотивише.

Школа власници живе на лицу места, наши студенти добити одговор хоће и када је то потребно.

Град Олинда је историјски колонијални град са каменим путевима стрмим и живописним кућама које је популаран са уметничким, креативне и музичке заједнице.

УНЕСКО је прогласила историјску сајт 1982. године. Укратко, то је дивно место.

За оне који воле пулс великом граду, Рецифе, са својим прекрасним плажама то је само један аутобус или такси, и / или 10 минута метроу.

Programi se održavaju na:
Portuguese (Brazil)

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

Olinda School

Нудимо редовне курсеве у настави португалског језика за странце иу групи и приватне часове за почетнике, средњи и напредни студенти. Да бисте добили најбоље искуство учењ ... [+]

Португалски језик Упутство за странце

Нудимо редовне курсеве у настави португалског језика за странце иу групи и приватне часове за почетнике, средњи и напредни студенти. Да бисте добили најбоље искуство учења, група курсеви су ограничени на максимално 6 особа по одељењу, а свака класа се састаје од понедељка до петка.

Приватни часови су доступни за и нове или напредних професионалних студенте који имају посебан фокус, без обзира да ли о појединим питањима и усменој или писменој комуникацији, или у приватне часове речници су савршени за људе који имају мало времена за учење језици. Ове класе су такође радним данима.... [-]

Бразил Olinda
Otvoren upis
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Olinda School Student review: Tom from London, UK

Olinda School Student review: Candyce from USA

Olinda School Student review: Brian from Oklahoma City, USA

Olinda School Student review: Anja from Germany