Pročitajte zvanični opis

Обука предузетничке грађане, надлежни управљање и посвећен одрживом развоју друштва.

Спремите се да предузме

Инспирисан аустријског модела и прилагођен Бразила стварности, Сцхоол оф Манагемент Траининг - ЕФГ приоритет изврсности и квалитета образовања, припремање ученика за предузетничке активности на тржишту.

Поред основног средњег образовања, његова методологија пружа солидну обуку фокусиран на бизнис менаџмента.

ЕФГ БиХ је једина школа у Бело Хоризонте користећи методологију која комбинује основне дисциплине средње школе на техничку обуку у администрацији.

Током 20 година, школа је обучено више од осам хиљада младих предузетника, а 71,9% су већ на тржишту рада и 53,8% у лидерским позицијама у компанијама које раде.

Школа, која је почела са погоном на Бело Хоризонте, присутан је у 14 других рударских градова и броји сада са новог погона у Сао Луис, Маранхао.

То је у пракси оно што сте научили

Поред курсева у Управном Траининг Сцхоол, студент има прилику да доживе свакодневни живот организација кроз развој пројеката који су део програма курса: Пракса фирме пројекта и бизнис план.

Средња школа Факултет

Поред високе школске предмете, Управа за обуку Школа нуди ученику могућност да сазнају главне области управљања на оперативном нивоу, менаџерске и стратешке, то припрема даље на тржиште рада.

технички курс у администрацији

Технички курс из пословне администрације са нагласком на пословни менаџмент је намењен особама које желе да развијају предузетнички и професионалаца који траже стална побољшања и квалификације за компетентно делују у различитим пословним секторима.

Programi se održavaju na:
Portuguese (Brazil)

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG

То је школа медија + техничког образовања у менаџменту, са фокусом на предузетништва и менаџмента, који припрема студенте да предузме своју будућност. ... [+]

То је школа медија + техничког образовања у менаџменту, са фокусом на предузетништва и менаџмента, који припрема студенте да предузме своју будућност. Процес селекције је годишњи пријем за ученике са улазе у 1. годину средње школе.

Структуралних пројеката

Менторски пројекат (1 година): Она даје први контакт са пословном свету, омогућавајући ученику да асимилује основне концепте управљања и предузетништва. Ово искуство је омогућено путем састанака са привредницима, техничким посета и интердисциплинарних активности.... [-]

Бразил Belo Horizonte
March 2019
Redovne studije
3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Processo Seletivo 2016