Pročitajte zvanični opis

Са људима је глобална образовна организација која има за циљ да свет заједно кроз услугу и музику. Јединствена комбинација међународног путовања, учења услуга, развој лидерства и извођачких уметности нуди студентима јединствену искуство и пут да направи разлику у свету, једну заједницу у исто време.

Од 1965, Са људима је обезбедио младе људе из целог света јединствено међународно образовање искуство без премца од стране било ког другог програма. Више од 22.000 младих лидера из 131 земаља путовали у иностранство са са људима и сада су део наше глобалне алумни мреже.

Регистрован као 501 (ц) (3) непрофитна организација, музике и уметности су увек били саставни део нашег студентског искуства. Како се свет променио, тако се наш програм. Када првенствено утиче на заједнице кроз наше музичке продукције, тренутна са људима програмом се такође бави веома стварну потребу за младим људима из целог света да постане глобални грађани, да развије поштовање различитости и култура, и да науче вредност волонтеризма као начин да се направи позитиван утицај на свет.

Данас, наша посебна један или два семестра програма потребно учесницима да скоро 20 заједницама на најмање два различита континента. У свакој заједници, студенти ће провести 4 - 7 дана живи са породицама, волонтирање са локалним непрофитним или организација цивилног друштва, присуствује едукативне радионице, учење о региону, и извођење 2 сата професионални сценски наступ за чланове заједнице .

У свакој заједници да посетите, ми блиско сарађујемо са нашим спонзорима и изабраним корисницима да трајно позитиван утицај кроз стотине волонтерских сати које обављају наши студенти. Наш боравак је кратак, али наш утицај је дуготрајан. Радимо напорно да се подигне свест локалних непрофитних и цивилних организација и инспирисати чланове заједнице да се укључе у својим заједницама и "наћи свој глас" да направи позитиван утицај, локално и глобално.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Pripremna godina za upis studija

Up With People

У потрази за програм Гап Иеар? Желим да проведем 6 или 12 месеци путујући светом? Са људима је нуди један од највећих јединствених Гап Иеар искуства за младе људе из цело ... [+]

У потрази за програм Гап Иеар? Желим да проведем 6 или 12 месеци путујући светом? Са људима је нуди један од највећих јединствених Гап Иеар искуства за младе људе из целог света за више од пет деценија. Разноврсност искустава доступних са са људима је савршен за особу која жели да буду максимално Гап Иеар прилику!

Јаз Година се често дефинише као период када су студенти направити паузу од формалног образовања да уради нешто што пружа лични раст кроз путовања, рад у јавном интересу и / или стажирање.... [-]

Белгија Brussels Сједињене Америчке Државе Denver
September 2019
Redovne studije
1 семестар
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom