Pročitajte zvanični opis

Здраво, ја сам Јеннифер

Предузетник, навијачица, мрежар и хранитељица посвећена помажу младима да постану особа којој стварно желе бити. Основао сам своју компанију Go For it Brussels , како бих створио прилике за додипломске и дипломске студенте да професионално напредују док уживају једном у животном искуству.

У Go For it Brussels , радимо заједно у малом, али разноликом тиму који заједно има готово тридесетогодишњег искуства у раду са студентима. Верујемо да су путовање, искуство нових култура, упознавање нових људи кључна искуства која могу да обликују кога сте као особа и одмах умножите своје опције.

За мене, шест месеци које сам провела у иностранству у Француској били су нека од најбољих времена мог живота. Толико сам радила и нисам довољно спавала - а ја сам све обућу окренуо зелено јер нисам раздвајала прање. Моја мајка није била задовољна! Али пријатељи које сам направио, вештине које сам научио и самопоуздање које сам стекао као резултат потребе да схватим много различитих ствари су оно што стварно остаје са мном и сада, неколико година касније, када је моја техника сепарације прања (практично) савршена . Такође верујемо у квалитет и у пружању вредности коју не можете добити било где другде. Зато смо нагласили професионални напредак у нашим програмима.

Желимо да се сваком ученицом загарантује детаљно искуство да ли се упишу читавом семестру у иностранству или путују недељу дана, тако да смо у све наше програме уградили портфолио буилдера: јасан драгоцени елемент који показује будућем послодавцу.

То је зато што у доба бесплатних Ви-Фи и путних апликација верујемо да још увијек има много више да се стигне на путовање него само забавно вријеме.

Од чега смо направљени

Наш тим је посјетио стотине ученика у протеклих петнаест година и тренирао и ментирао више од 130 како би им помогао да прерасту у суперхероје за које требају бити. Ево врста користи које они извјештавају из свог искуства:

  • Имао сам незаборавно искуство, потпуно бих то урадио
  • Када сам се пријавила за диплому / посао / стажирање, моје искуство на стажирању је заиста помогло за потписивање уговора
  • Пуно сам сазнао о себи, и добио сам увид у моје могуће каријере
  • Научио сам практичне животне вјештине и сам.


Нема малих планова

Имамо доказано искуство у пружању најбољих пракси и домаћину најбољих студената. Ми учимо наше студенте како постати најбоље што могу бити, и ми преговарамо о њиховим одличним позицијама у канцеларијама домаћина. Вин-вин! Пружамо континуирану менторство и студенте тренера да створимо визију за своју каријеру.


Разумевање

Ми то схватамо, понекад је тешко бити далеко од породице и пријатеља и између рада и проучавања живота може бити тешко. Ми смо били тамо и развили смо осјетљивост и сажаљење да држимо ученицу у потребном времену и помажемо им да дођу до потешкоћа


Локално знање

Ми смо солидно засновани у Европи, где смо годинама радили и умрежавали. Ми можемо подесити одличне праксе и посете на сајту јер имамо контакте да то добро урадимо. Са нама, културна размена почиње чим започнемо разговор, а ви ћете бити охрабрени да размислите о себи и својој култури и добијете непроцењиве увиде у интеркултуралну комуникацију на сваком кораку.

Зашто Брисел

Институције ЕУ

Брисел је срце креирања политике ЕУ и налази се у три главна тијела политике ЕУ

Владине послове

Са стотинама група, компанија и удружења активних у заговарању и европским пословима, Брисел је дом за више лобиста од Вашингтона.

Међународни бизнис

Велике и мале фирме се сакупљају око седишта ЕУ

Прикладно путовање

Десетине јефтиних летова дневно за свуда у Европи, као и за возове, аутобусе, сваку путну опцију коју желите.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

Go For it Brussels

Ово је ваша шанса да добијете ту неухватљиву линију на вашем животопису: искуство! Програм укључује пријем на Весалиус Цоллеге за кратки академски програм који укључује с ... [+]

Помажемо вам да приступите професионалном свету - док сте још студент.

Да ли тајно сумњате да сте намијењени већим стварима, али не можете сасвим сагледати свој сљедећи корак? Да ли сте рођени да летите, али такође желите да ноге на земљи?

Стажирање по коме не желите да идете кући

Наћи ћемо вам одличну праксу у Бриселу користећи ваш профил и нашу мрежу и репутацију. Ти, пријатељу, уместо да лупаш главом о зид, питаш се зашто чујеш цврчак након што се пријавиш за двјесто организација, ти ћеш пеглати кошуљу и паковати торбу. Немојте погрешити: мораћете да радите напорно и да заслужите поштовање ваше канцеларије - то не можемо учинити за вас. Али имате на располагању тренера и ментора који ће вас водити, охрабривати и стратегирати са вама на сваком кораку.... [-]

Белгија Brussels
Otvoren upis
Redovne studije
1 - 3 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Letnji kursevi

Go For it Brussels

Зашто не искористите своје љето да унапредите свој животопис и добијете стварно искуство у домену који вас занима? Брисел је космополитски талиште Европе, одлично место з ... [+]

Нисте ли уморни од прегледавања огласа за посао који захтевају искуство? И како сте уопште ГЕТ доживјели?

Можемо помоћи

Ако сте студент или постдипломац на универзитету у ЕУ, или у Норвешкој или Швајцарској, ово је програм за вас! Помоћи ћемо вам да прелазите глатко из академског у професионални свијет.

Оно што добијете:

Стажирање у вашој области интереса: наћи ћемо га за вас, након консултација са вама: нема потребе да шаљете 100 апликацијатренинг за развој каријере: од оптимизације цв-а и пропратног писма до савјета о вашем ЛинкедИн профилу, ми ћемо вас тренирати на проналажењу и представљању ваших предности и одређивању вриједности коју можете донијетилокална оријентација и савет, тако да се никада нећете изгубити у непознатој џунгли: увек ћете имати пријатељску особу коју ћете позвати ако желите помоћ или саветПочните у полу позицији... [-]
Белгија Brussels
Otvoren upis
Redovne studije
2 - 6 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Go For It Brussels helped me change my life and redirect my career

Financial Policy internship