Pročitajte zvanični opis

Волф-Диетер Грабнер

Аустријски технички универзитет примијењених наука

До сада је око 9.000 дипломаца и отприлике 4.000 студената, University of Applied Sciences Technikum Wien је највећи чисто технички универзитет примијењених наука у Аустрији. Образовна понуда се састоји од 12 матурских и 18 магистарских програма, који се нуде као програми пуног радног времена, пола радног времена и / или студија на даљину. Програми ФИВЕ се предају на енглеском језику, остали програми се држе само на немачком језику . Образовне понуде су засноване на солидној научној основи и такође су оријентисане на праксу. У УАС Тецхникум Виен, акценат се не ставља само на квалитетно техничко образовање, већ и на предмете са фокусом на пословање и лични развој. Блиске везе и сарадња са бизнисом и индустријом дају студентима и дипломирају одличне каријере. Комбинација теорије и практичне примене је од централног значаја иу истраживању и на инструкцији. Истраживачке и развојне активности у УАС Тецхникум Виен су се значајно повећале последњих година и тренутно се концентришу на наше истраживање:

  • Уграђени системи
  • Обновљиви урбани енергетски системи,
  • Сигурне услуге, еХеалтх
  • Инжењеринг ткива
  • Аутоматизација

УАС Тецхникум Виен је основан 1994. године и 2000. године постао је прва институција у Бечу која је добила статус универзитета примијењених наука. Постала је чланица Европске универзитетске асоцијације (ЕУА) у 2012. години и такође је мрежни партнер ФЕЕИ - Асоцијације електротехничке и електронске индустрије.

Programi se održavaju na:
енглески језик
немачки

Ova škola takođe nudi:

Pripremna godina

University of Applied Sciences Technikum Wien

Тренутни предшколски програм је дизајниран као припремни курс који траје четири семестра за међународне студенте који намеравају да положе тест за пријем у УАС Тецхникум ... [+]

Тренутни предшколски програм је дизајниран као припремни курс који траје четири семестра за међународне студенте који намеравају да положе тест за пријем у УАС Тецхникум Виен или започну курс студија у Аустрији. ПЦП ек је посебно дизајниран за ученике који имају мало или нимало вештина на немачком језику .

Потенцијални међународни студенти похађају интензивне курсевеНемачкиенглески језикМатематикаФизикаИнформатикаЕлектротехникаБиологија... [-]
Аустрија Vienna
October 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Technikum Wien Academy

UAS Technikum Wien

Location address
Fachhochschule Technikum Wien, Höchstädtplatz 6, 1200 Wien
Vienna, Vienna, AT
Social Media