Pročitajte zvanični opis

Директна, брз начин да свој сан посао - Туризам колеџ у Аустрији

Туризам образовање у Аустрији има међународни веома висок приоритет. Туристичка Школе Бад Глеицхенберг међу најбољих тренинга на свету центри за туризам. 4-семестар Туризам Колеџ је такође чисто енглески.

Цоллеге оф Тоурисм анд Леисуре студије тренира дипломце и младе посвећених људи који су квалификовани у четири семестра до експерата за туризам.

Посебно постигне Туризам Цоллеге или чисто енглеском језику Виша туристичка школа и индустрију забаве са компактном облику практичне обуке (ефективно је 1,5 година), који је прилагођен на међународном тржишту.

У садржају обуке како се примењује хотел, догађаја и управљање пројектима, језика, маркетинг, пријем, туристичке агенције, рачуноводство, бизнис, здравственог менаџмента, лидерство, управљање људским ресурсима, одрживи туризам, е-маркетинг, угоститељство и менаџмент туризма су међу интензивна практична обука у кухињи, бар, услуга и хране на распореду.

Поготово многи додатни тренинг као банкет менаџера, бармен, вино и пиво-младе Соммелиер, кафа и чај познавалаца, или обуке вратар у ексклузивној сарадњи са Лес Цлефс д'Ор, као и енергетски менаџер туризма нуде праве предности у старту каријере ,

Поред школовања велики акценат је стављен на практичну обуку. У кући и екстерних догађаја, као што су ски Светском првенству у Сцхладминга и Сочију, Ноћна трка Шладминг, или у Бечкој опери Балл драгоцено искуство се прикупљају. Поред ученика тренинг дипломираних у летњим месецима неколико недеља у туристичким објектима.

Следеће бунари могу бити изабране: Тоурисм Манагемент Језици

Шарене коегзистенција на кампусу Тренутно живи и учи 300 ученика из 25 земаља заједно у кампусу. Студенти туризма колеџа могу отворити низ Студент Ресиденце једнокреветне и двокреветне собе за изнајмљивање. Заједничке просторије доприносе интеракцији међу ученицима и мултикултуралне коегзистенције. Пуног пансиона значи шведски је укључен у цену школарине, погодност кратком путу за наставу или многе фрее ствари које треба урадити на кампусу као што су теретана, библиотека, бицикли, ролери, спортске хале, итд чине живот на кампусу посебно атрактиван.

Стазе после дипломирања:

улазак у Топ туризма професије и каријере у разним професијама: Након завршетка уставе ли у глобална каријера отворено. Да ли у међународној хотелској индустрији, гастрономија, са авио-компанија или крстарења, туроператора, у одмаралиштима и клубовима, управљање догађајима, већ и у сектору услуга - дипломци туризма групе су цењени запослених широм света.

Даље студије: Партнерство са међународним универзитетима и факултетима да је већ могуће добити Бацхелор Дегрее са 2 семестра и Мастер са 5 семестара. Такође, за Започињање сопственог бизниса или Стицање породичном бизнису један је спреман да иде кроз квалификациони испит угоститељство и предузетничке испитивања.

Туристичка Цоллеге је део туризма школа Бад Глеицхенберг. С обзиром на то имају као приватним школама, апликације су могуће у било ком тренутку. Семестар Старт је на 11. Септембар.

Ово обезбеђује обуку:

Компактан Тренинг са Тренинг посла гаранција звука са високим практичног значаја међународно признатим степена алтернатива дугорочних студија оптимална комбинација теорије и праксе уласка у међународну каријеру међународних алумни мреже пословних дозвола, предузетници испитивање и четири занимања, укључујући

Степен са додатном вредношћу:

Диплома: Туристичка службеник / Туристичка Кауфман предузетнички испитивања и Гастгеверблицхе формалне обучение 4: ресторан менаџер, кувар, хотела и гостопримство помоћници, туристичка агенција асистент на факултет, признавање студијских периода

Programi se održavaju na:
енглески језик
немачки

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

Tourism School Bad Gleichenberg

Четири семестра Факултет је основан од стране Стеирисцхер Хотелфацхсцхулвереин за студенте који имају успешно окончана средњим школама (матурских / матуру) и кандидати ко ... [+]

Са четири семестра Факултет је основан од стране Стеирисцхер Хотелфацхсцхулвереин за студенте који имају успешно окончана средњим школама (А-ниво) и апликаната који су положили пријемни испит спрема који желе да се фокусирају на стручну обуку у области туризма. У погледу организације и смјештаја Колеџ је повезан са хотелом школе и високо Института за туризам.

Школовање траје четири семестра. Школска година почиње у септембру, а завршава се прве суботе у јуну. (Колеџ Пријемни испит може се узети у туризму школама.) Факултет Туризам и рекреација даје опште образовање и посебне комерцијалне студије, обуку у области туризма и гастрономије, специјалистичке студије у најмање два страна језика, знање и стручност у поље гост услуга, хране и пића пословања и у области администрације и корисничког сервиса.... [-]

Аустрија Bad Gleichenberg
September 2019
Redovne studije
4 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom