Pročitajte zvanični opis

ITM College" src="//img.emg-services.net/educations/education621830/fotomitterer-8699_2.jpg" alt="ITM College" />

Диплома у угоститељству

Диплома у угоститељству


Стицање страних језика
Вештине управљања
Практична обука


Током трајања Диплома у угоститељству

Студија угоститељства и туризма у Аустрији

Колеџ међународног менаџмента туризма ( ITM ) нуди јединствени студијски програм који је креиран посебно за студенте који планирају да имају међународну каријеру у области управљања хотелима и туризмом.

ITM је био први колеџ у Аустрији који је представио енглески језик као језик наставе. Колеџ је акредитован и одобрен од стране аустријског министарства образовања. Дипломци добијају дипломе сертификоване од стране аустријске владе. Програм се предаје на енглеском језику, а студенти имају прилику да уче два додатна језика који ће им помоћи да постану сигурнији док раде широм света.

ITM ради са амбициозним појединцима. Њихов циљни студент је мотивисан и посвећен специјализацији у угоститељској и услужној индустрији. Пружањем примијењеног студијског програма, студенти ће имати широко знање не само на теоријским, већ и на практичном нивоу. Практична обука је суштински део развоја у овој све већи индустрији. Због тога су изабрали оперативни хотел као свој кампус - гдје студенти имају прилику да се пријатно и добро упознају са својим будућим радним окружењем.

Двогодишњи програм колеџа је доступан за ограничени и пажљиво одабрани број студената како би се гарантовао висококвалитетни и индивидуални тренинг током практичних и теоријских часова. Ово осигурава да предавачи могу прилагодити и прилагодити своје лекције у складу са индивидуалним преференцама ученика. ITM поздравља будуће менаџере и труди се да им обезбеди обуку и неопходне вештине како би постигли жељене циљеве.

Programi se održavaju na:
енглески језик
немачки
француски
шпански

Ova škola takođe nudi:

Diploma

ITM College and University Studies

ITM програм је остао лојалан својим досадашњим праксама успеха усредсређујући се на снажну практичну изложеност и искуство у комбинацији са теоретским знањем. То је оно ш ... [+]

Цоллеге програм

Ваш Степпинг Стоне

ITM програм је остао лојалан својим досадашњим праксама успеха усредсређујући се на снажну практичну изложеност и искуство у комбинацији са теоретским знањем. То је оно што наши ученици спремају на посао од првог дана. Наши Алумни заклели су практични приступ који је подржао њихов улазак и накнадни раст у својим професијама.

Кратки улаз за ХЛВ / ХЛТ / ХЛФ за професионалце... [-]
Аустрија Bad Vöslau
November 2019
Redovne studije
2 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Address
Internation College of Tourism & Management - ITM GmbH, Johann Strauss Strasse 2
2540 Bad Vöslau, Lower Austria, Аустрија