Pročitajte zvanični opis

О НАМА

На Тец-НК-у, трговина је каријера првог избора. Тец-НК је регистрована организација за обуку (РТО) и виша средња школа која ради од 2007. године. Тец-НК пружа низ тренинга и едукативних програма за Товнсвилле и регион Сјеверни Квинсленд, укључујући обуку пуног радног времена, тренинге за обуку у индустрији, пре-запошљавање и школске програме за ученике.

Наша историја

Првобитно основана као Аустралијски технички колеџ Нортх Куеенсланд, организација је финансирана у оквиру програма Аустралијског техничког колеџа федералних влада. 2009. је започео овај програм и лансирао Тец-НК као независну организацију почетком 2010. године.

Тец-НК прогресивно расте од свог оснивања, а тренутно су студенти и ученици из области столарије, водоинсталације, електротехнике, аутомобилске индустрије, инжењерства и информационих технологија.

У 2015. години Тец-НК је отворио Регионални центар за обуку за обуку (РТАФ) за студенте и ученике на регионалном нивоу.

Тец-НК такође испоручује Сертификат 111 из области електротехнике у Мацкаиу за обуку за стручну спрему. Студенти морају бити запослени као приправник у оквиру индустрије.

Одбор и особље Тец-НК-а поносно служе локалној заједници.

Наша разлика

Зашто изабрати ТЕЦ-НК?

 • Ми смо локални
 • Флексибилне опције тренинга
 • Колаборативни приступ
 • Лична услуга
 • Стручњаци
 • Стате-оф-тхе-арт ОБЈЕКТИ

Наш модел обуке

 • Да бисмо вам омогућили да више времена радите и помогнете вашем предузећу да расте, наш модел тренинга је олакшани функционални пут вашег ученика да стекне максималне практичне вјештине и знање како би се бржи квалификовао.
 • Обука на послу : долазимо на ваше радно мјесто да проводимо обуку и оцјењивање са ученицима.
 • е-учење : наша платформа за е-учење омогућава самопреочавање учења између контакта са фацилитаторима који омогућавају мање времена ван радног места.
 • Тренинг на бази колеџа : где ће идентификовани Тец-НК понудити блок тренинг користећи радионице колеџа који омогућавају обуку за практичне вештине које се не могу добити на радном месту.
 • Процеси процене компетентности : за искусно особље које никада није стекло квалификације у својој трговини, у могућности смо да предузмемо процес брзог компетентности који оцјењује тренутне вјештине чланова особља према националним стандардима пакета обуке за брзо завршавање квалификације. Овај процес је погодан за кориснике и брзо дозвољава искусном особљу да оствари трговинску квалификацију у кратком временском периоду.

Предности мјешовитог учења

 • Модел испоруке Тец-НК омогућава већу флексибилност у томе колико често се ваш ученик повлачи са радног места на обуку, што вам омогућава да боље управљате особљем и тренутним радним оптерећењем.
 • Ученици се посвећују вишеструким методама обуке како би се осигурало да остану ангажовани и напредују по потреби.
 • Обука на радном месту омогућава вашим ученицима да напредују сопственим темпом и да их не држе други ученици у блок тренингу. Доступна обука блока се преговара при пријављивању и траје 2 седмице, а само вам омогућава да се ваш ученик брже врати на радно мјесто.
 • Тец-НК може да обави обуку на радном месту која се односи на рад који се тренутно обавља у тренутку посете. На примјер: ако ваш стручњак ради стругом, Тец-НК се може прилагодити тренирањем и процјеном вашег ученика на јединице компетентности које се односе на струг.
Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Sertifikat

Tec-NQ

... [+]

Захтеви за курс

За учеснике у иностранству чији први језик није енглески, потребан ниво уписа за овај курс је минимум:

ИЕЛТС (Међународни систем за тестирање енглеског језика) са резултатом 6 без индивидуалне оцене мање од 5 или еквивалентне. Учесници морају бити старији од 18 година.

За додатне информације о условима уласка обратите се међународном службенику на број +61 7 4779 2199. Након пријема плаћања неповратне накнаде за упис, уписа и потписаног прихватања документације понуде курса, мјесто учесника ће бити потврђено.... [-]

Аустралија Townsville City
January 2020
Redovne studije
20 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Tec-NQ

Овај курс је одличан начин да стекнете вештине уласка у електротехнолошку индустрију. Ова квалификација пружа основну основу у сигурности и основним вештинама и знању за ... [+]

Опис курса

Овај курс је одличан начин да стекнете вештине уласка у електротехнолошку индустрију. Ова квалификација пружа основну основу у сигурности и основним вештинама и знању за учесника да ради у било којој електротехничкој дисциплини.

Трајање курса

Овај курс се испоручује у трајању од 20 недеља. Уписани сте у модус у учионици 33.75 сати недељно. Да бисте максимално искористили свој курс, потребно је самостално изучавати у своје време.... [-]

Аустралија Townsville City
January 2020
Redovne studije
20 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Tec-NQ

Овај курс је одличан начин да се стекнете вештине у области инжињерске индустрије. Ова квалификација покрива вештине и знање које су потребне за обављање низа задатака у ... [+]

Опис курса

Овај курс је одличан начин да се стекнете вештине у области инжињерске индустрије. Ова квалификација покрива вештине и знање које су потребне за обављање низа задатака у инжињеријској индустрији.

Трајање курса

Овај курс се испоручује у трајању од 20 недеља. Уписани сте у модус у учионици 33.75 сати недељно. Да бисте максимално искористили свој курс, потребно је самостално изучавати у своје време.... [-]

Аустралија Townsville City
January 2020
Redovne studije
20 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Tec-NQ

Овај курс је одличан начин да стекнете вештине уласка у аутомобилској индустрији. Ова квалификација покрива вештине и знање које су потребне за обављање дужности са лаким ... [+]

Опис курса

Овај курс је одличан начин да стекнете вештине уласка у аутомобилској индустрији. Ова квалификација покрива вештине и знање које су потребне за обављање дужности са лаким возилима, тешким возилима или моторним циклусима.

Трајање курса

Овај курс се испоручује у периоду од 22 седмице. Уписани сте у модус у учионици 33.75 сати недељно. Да бисте максимално искористили свој курс, потребно је самостално изучавати у своје време.... [-]

Аустралија Townsville City
January 2020
Redovne studije
22 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom