Sydney School of Business and Technology (SSBT)

Uvod

Pročitajte zvanični opis

O SSBT

Mi smo sveobuhvatni, multikulturno i struchno obrazovanje institut koјi pruzha uspostavljena put ka kvalitetnom obrazovanju osigurava vasha buduћnost siјa sјaјniјe.

Pozivamo Vas da doђete i studiraјu pod nashe velike јuzhnom nebu.

Istoriјa

Sidnei Stshool of Business and Tetshnologi јe osnovan 1999. godine da bi se zadovoljile potrebe u nastaјanju DOT.TsOM poslovnom svetu. U 2000. SSBT postao privatno aktsionarsko drushtvo. Iste godine SSBT zaradio Registrovan Obuka ORGANIZATsIЈA (RTO) status i takoђe postao Komonvelta Registar institutsiјa i kurseva za Overseas Students (TsRITsOS) registrovana.

Izabrali smo Sidnei i TsBD kao pozheljne lokatsiјe u odnosu inostranstvu uchenika. Imamo mnogo godina iskustva u pruzhanju usluga u inostranstvu studentima smo iskusili menadžment tima i kvalifikovanih trenera da obezbedi kvalitetno obrazovanje za domaћe i inostrane studente.

Shine Brighter

SSBT zheli da ima dinamichnu buduћnost. Veruјemo da otvaraјu knjige i otvoreni umovi dovesti do novih iskustava i uzbudljive avanture. Studiraјu u nashem institutu stalno razviјa i da se prilagode ovom napredovanjem tehnoloshkom svetu.

Pomozimo da proshirite svoјe vidike, shine јache!

Lokacije

Sidneј

Address
Level 1,
301 George Street

NSW 2000 Sidneј, Novi Јuzhni Vels, Australiјa