Nungalinya College

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Nungalinia јe vodeћi Kombinovani tsrkveni koledž za obuku autohtonih Australiјanatsa. Koledž formalno podrzhavaјu anglikanska, uјediniteljska i katolichka tsrkva severne teritoriјe, a nalazi se u Tsasuarini, severnom predgraђu Darvina.

Od 1974. godine, koledž Nungalinia priprema mushkartse i zhene za vodeћe uloge u tsrkvama i zaјednitsama. Nashi programi obuke istrazhuјu hrishћansku veru kontekstualno kroz kurseve iz studiјa fondatsiјa, pregleda Bibliјe, mediјa, muzike i uchenika, hrishћanske sluzhbe i teologiјe i prevoђenja Bibliјe.

Svake godine mushkartsi i zhene iz preko 100 razlichitih zaјednitsa shirom Australiјe dolaze da studiraјu na koledžu Nungalinia . Nashi studenti su iz udaljenih i urbanih zaјednitsa i njihovo razlichito kulturno i јezichko poreklo se poshtuјe i ukljuchuјe u zhivot kampusa. Mnogi studenti zauzimaјu vazhne polozhaјe u svoјim zaјednitsama. Koledž Nungalinia poshtuјe ove stareshine i traditsionalnu mudrost koјu poseduјu. Mi smo svesni da Monasi su odgovaraјuћe lideri na neshto shto oni uche svoјe mlade ljude.

Lokacije

Casuarina

Address
Dripstone Road,72
0811 Casuarina, Severna Teritoriјa, Australiјa

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: