Pročitajte zvanični opis

Неколико речи о нама

Melbourne City College Australia је избор број један за домаће и међународне студенте који траже квалитетну стручну обуку. Ми нисмо само провајдер тренинга, већ страсни у погледу ефикасног и практичног образовања. Циљ нам је пружити висококвалитетну, персонализовану и практичну стручну обуку.

Налази се у срцу града Мелбурна, наш кампус је прилично велики са свим објектима који могу проучавати угодно и угодно путовање. Ми користимо најсавременију технологију и алате за побољшање искуства у учењу.

Наши ученици ће се увијек осјећати подржани и оснажени кроз наш јединствени 'програм за подршку студентима' и низ услуга подршке доступних на лицу мјеста.

Ако сте ентузијастични за побољшање тренутних вештина или развијање нових вештина, уписите се на један од наших стручних курсева данас на Melbourne City College Australia .

Порука студентима

Одушевљени смо што ћемо добродошлицу свим нашим студентима, новим и наставним. Ми смо сви искрено посвећени и фокусирани на нашу основну мисију: унапређивање праксе образовања кроз развој доживотних вјештина.

Ми обезбеђујемо ваш академски успех и пружимо вам најбоље могуће образовно искуство за ваш животни успех. Радујемо се што вас подстичемо на овом узбудљивом путу учења и откривања са новим могућностима за академски и професионални развој за вас каријеру.

Студенти МЦЦА долазе из широког спектра припадности и националности, што вам пружа прилику да учите један од другог, уз развијање академских и стручних вештина, побољшање одговарајућих и ефикасних интерперсоналних и интеркултуралних вештина.

Слажемо се да су изазови тешки и схватите да и ви можете бити погођени. Наше услуге подршке студентима су увек доступне да вам помогну око питања, проблема или проблема.

Поново, топло поздрављамо МЦЦА и радујемо се да смо се упознали.

Наша мисија

" Melbourne City College Australia има за циљ да побољша праксу образовања кроз пружање најбољег искуства у учењу и развијање доживотних вештина"

Наш кампус

Наш кампус се налази у срцу Мелбоурне Цити ЦБД и дизајниран је као модерна и живахна локација, опремљена свим најсавременијим објектима и технологијама за олакшавање процеса учења и наставе.

Наши ученици уживају у приступу бесплатном Ви-Фи интернету, рачунарским лабораторијама, библиотекама, студентском хангоут подручју, отвореним просторима за студирање и још много тога које наш колеџ нуди. Наши ученици такође могу имати користи од читавог броја услуга подршке ученицима, укључујући подршку за учење / подршка за језичку писменост / услуге савјетовања / савјетовања за каријеру / помоћ у ИТ.

Врло је лако путовати до нашег кампуса путем Публиц Транспорт Вицториа, јер смо лако доступни путем воза, трамваја

Наш камп је окружен многим великим атракцијама као што су река Иарра, Спенцер Оутлет центар, Стадион Етихад, Стадион Доцкландс, Род лавер арена, МЦГ, Сеа Лифе Мелбоурне Акуариум, Музеј имиграције, Мелбоурне Хелипад, Цровн Цасино, Мелбоурне Цонвентион анд Екхибитион Центар и још много тога.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diploma

Melbourne City College Australia

Овај курс је осмишљен тако да помогне ученицима у изградњи предузетништва побољшавајући њихово разумијевање како функционирају предузећа, фактори који утичу на циљеве, еф ... [+]

Ова квалификација би се примењивала на појединце са различитим називима послова, укључујући извршне службенике, консултанте програма и координате програма.

Појединци у овим улогама могу поседовати значајно искуство у низу подешавања, али покушавају да даље развију своје вештине у широком спектру пословних функција.

Наспротно, то лахко веља туди за тисте з мало али брез поклицнега знања, вендар имајо теоретичне пословне вешчине ин знања, ки јих желијо развити, да би уствариле надаљње можности за изображевање ин запослитев.... [-]

Аустралија Melbourne
January 2020
Redovne studije
52 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Diploma strukovnih studija

Melbourne City College Australia

Ова квалификација одражава улогу појединаца који примјењују специјално знање и вештине, заједно са искуством у руковођењу и руководству, у низу пословних и индустријских ... [+]

Ова квалификација одражава улогу појединаца који примјењују специјално знање и вештине, заједно са искуством у руковођењу и руководству, у низу пословних и индустријских контекста.

Појединци на овом нивоу користе иницијативу и пресуду да планирају и примјењују низ лидерских и управљачких функција, уз одговорност за личне и тимске резултате унутар широких параметара.... [-]

Аустралија Melbourne
January 2020
Redovne studije
52 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Kursevi

Melbourne City College Australia

Наши општи курсеви енглеског су дизајнирани за људе који желе да унапреде тачност, тачност и самопоуздање говорећи на енглеском. Наши курсеви ће такође побољшати вештине ... [+]

Наши општи курсеви енглеског су дизајнирани за људе који желе да унапреде тачност, тачност и самопоуздање говорећи на енглеском. Наши курсеви ће такође побољшати вештине енглеског језика који су од кључног значаја за путовања, радне сврхе или једноставно за лични интерес.

Преглед курса

Наши општи курсеви развијају све аспекте енглеског језика укључујући говор, изговор, слушање, граматику, читање и писање. Фокус је на побољшању ваших основних комуникацијских потреба у свакодневном аспекту енглеског језика. Током енглеског курса, од вас се очекује да учествујете колико год је то могуће и да радите индивидуално, у паровима и групама, као и да учествујете у целокупним активностима у класи.... [-]

Аустралија Melbourne
January 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 52 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom