Pročitajte zvanični opis

Gold Coast Learning Centre , Сурферс Парадисе

Студирати енглески, ТЕСОЛ, бизнис, менаџмент, рачуноводство, маркетинг, људски ресурси и здравље на радном месту

Gold Coast Learning Centre (ГЦЛЦ) садржи иновативне програме за учење, изванредне садржаје и ресурсе квалитета, само неколико минута хода од плаже у Сурферс Парадисе.

Међународни и домаћи студенти могу да комбинују квалитетно образовање уз опуштени начин живота, културу плаже и забаву, пријатељску атмосферу Куеенсланд Голд Цоаста, једне од водећих туристичких дестинација у Аустралији.

Gold Coast Learning Centre усваја технологије и програме који чине учење узбудљивим, забавним и награђиваним док остварују стварне исходе образовања.

Домаћи студенти и ученици за студенте могу проучавати све курсеве које нудимо, од извођења испита на енглеском језику и ИЕЛТС-а до квалификација за пословање, менаџмент, маркетинг, рачуноводство, кадрове, ВХС и ТЕСОЛ.


Студирање енглеског језика у Аустралији на чувеној Златној обали Куеенсланда: Иновативни курсеви, одлични садржаји и изванредан животни стил

Студирати енглески у Аустралији у Gold Coast Learning Centre у Сурферс Парадисе и уживати у првом класу стандарда начина живота и квалитетног образовања.

Са широко распрострањеном репутацијом међународне културне разноликости, приступачним животним трошковима и врло разумним трошковима образовања, Сурферс Парадисе на Златном обали је одлична дестинација за студенте.


О Gold Coast Learning Centre

Студирање на енглеском, ТЕСОЛ, пословање, рачуноводство, менаџмент, маркетинг, здравље и сигурност на радном мјесту и људски ресурси у Сурферском рају

Основана 2010. године, Gold Coast Learning Centre (ГЦЛЦ) у Сурферс Парадису има изврсне садржаје, квалитетне наставне програме и посвећено, љубазно и ентузијастично особље.


Сун, Сурф, Санд Студи: савршено место за учење

Смештен на само неколико минута хода од плаже, Gold Coast Learning Centre је окружен продавницама и ресторанима, биоскопима, ноћним животом и опуштеним животним стилом и забавном, пријатељском атмосфером Голд Цоаста.


Одличне садржаје, само неколико минута хода од плаже

Gold Coast Learning Centre има потпуно климатизиране садржаје, са добро опремљеним учионицама, компјутерском лабораторијом, брзим ВиФи интернетом, пространим студентским подручјима и још много тога.

Направите своју студију ефикасном и пријатном са ГЦЛЦ.

 • Потпуно климатизирани кампус, само неколико минута хода од плаже
 • Рачунарска лабораторија са 18 рачунара са равним екраном
 • Бесплатни бежични приступ интернету за студенте
 • Услуга бежичног интернета је доступна
 • Сјајно и популарно двориште на отвореном и простор за роштиљ
 • Пространа и удобна унутрашња студентска област и кухиња, са низом часописа и новина како би се охрабрила пракса.


Квалитетни наставни програми и посвећени кадар

Gold Coast Learning Centre је намењен да помогне нашим студентима да успевају у својим студијама и уживати у слободном времену с најбољим активностима које Сурферс Парадисе и Голд Цоаст могу понудити.

Пажљив надзор од искусног, посвећеног особља осигурава вам напредак што је брже колико желите.

Изузетно квалификовани и пријатељски, искусни наставници и особље у Gold Coast Learning Centre су увек спремни да одвоје вријеме да помогну ученицима да остваре успех у својим студијама.

Многе наше особље има искуство у настави енглеског језика у другим земљама и разумевање забринутости међународних студената.

Додатни домаћи задаци, радни листови и савети могу се лако договорити за радно ученике.

Услуге подршке студентима на ГЦЛЦ

Gold Coast Learning Centre нуди широк спектар услуга подршке студентима како би студентима пружио ресурсе који су им потребни да би се максимално искористили од свог искуства са нама.

Наш активан, пријатељски и посвећен тим за подршку студентима је увек на располагању да вам помогне као службену тачку контакта како за домаће тако и за међународне студенте.

Пружамо подршку на високом нивоу која вам помаже да успете и увек сте на располагању да вам помогнемо о свим питањима која могу настати током вашег боравка код нас.

Услуге које вам могу помоћи да успете и уживате у својим студијама укључују:

 • Упити о предметима, упис и студијски планови
 • Помоћ за плаћање плана
 • Организација смештаја у домаћинству
 • Организација трансфера са аеродрома
 • Апартмани и смештај
 • Савјетовалишта
 • Туре колеџа и града за нове међународне студенте
 • Наставите помоћ и подршку за тражење посла
 • Студентске активности и излети
 • Церемонија дипломирања

Службеник за контакт са студентима има приступ најновијим детаљима о читавом спектру услуга доступних студентима у Gold Coast Learning Centre .

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diploma

Gold Coast Learning Centre

Диплома за управљање људским ресурсима на ГЦЛЦ-у помаже вам да развијете своје вештине и брзо пратите вишу улогу у људским ресурсима. Овај курс пружа знање и вештине мена ... [+]

Диплома за управљање људским ресурсима на ГЦЛЦ-у помаже вам да развијете своје вештине и брзо пратите вишу улогу у људским ресурсима.

Овај курс пружа знање и вештине менаџмента који су вам потребни да бисте повећали перформансе запослених у корист стратешких циљева послодавца и осигурали да се функције људских ресурса ефикасно спроводе.

То је свеобухватан увод у управљање људским ресурсима, узимајући стратешки приступ управљању запосленицима који помажу вашој организацији да стекне конкурентску предност. Развија основне знање и знање, укључујући:... [-]

Аустралија Surfers Paradise
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
40 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Gold Coast Learning Centre

Диплома за лидерство и менаџмент у Gold Coast Learning Centre је флексибилан, практичан и ефикасан курс, дизајниран да развије и побољша ваше вођство и менаџмент вештине. ... [+]

Диплома за лидерство и менаџмент у Gold Coast Learning Centre је флексибилан, практичан и ефикасан курс, дизајниран да развије и побољша ваше вођство и менаџмент вештине.

Овлаштена акредитована квалификација комбинује солидну базу знања са вештинама које вам треба да пруже лидерску позицију и смер другим, као и да планирају, извршавају и процењују свој рад и рад тима.

Диплома за лидерство и менаџмент развија вјештине које су вам потребне за примјену знања, практичног лидерства и менаџмента и искустава у низу пословних и индустријских контекста, укључујући:... [-]

Аустралија Surfers Paradise
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
52 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Gold Coast Learning Centre

Диплома за маркетинг и комуникацију у Gold Coast Learning Centre нуди напредну, практичну и ангажовану обуку у свим областима маркетиншке индустрије, укључујући међународ ... [+]

Диплома за маркетинг и комуникацију у Gold Coast Learning Centre нуди напредну, практичну и ангажовану обуку у свим областима маркетиншке индустрије, укључујући међународни маркетинг и е-маркетинг.

Успоставите себе у динамичној, креативној и све већи индустрији са овим високо квалификованим маркетиншким и комуникацијским квалификацијама и развијате вештине и знање које треба да успете, укључујући:... [-]

Аустралија Surfers Paradise
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
52 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Gold Coast Learning Centre

Узмите своје разумевање рачуноводства и финансија на следећи ниво са Дипломом рачуноводства у Gold Coast Learning Centre . Овај курс је идеалан за људе који траже запосле ... [+]

Узмите своје разумевање рачуноводства и финансија на следећи ниво са Дипломом рачуноводства у Gold Coast Learning Centre .

Овај курс је идеалан за људе који траже запослење у сектору рачуноводства, пословања и финансија. Добићете основна знања и вештине за рад у оквиру увек променљивог поља пословања и рачуноводства.

Са флексибилним студијским опцијама, укључујући пуно радно време, скраћено радно време и могућност обуке на даљину, Gold Coast Learning Centre може побољшати ваше каријере са напредним разумијевањем индустрије финансијских услуга.... [-]

Аустралија Surfers Paradise
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
26 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Kursevi

Gold Coast Learning Centre

Унаприједите свој енглески језик и припремите се за свој међународни испит за испитивање на енглеском језику (ИЕЛТС) у Gold Coast Learning Centre , у срцу Сурферс Парадис ... [+]

Унаприједите свој енглески језик и припремите се за свој међународни испит за испитивање на енглеском језику (ИЕЛТС) у Gold Coast Learning Centre , у срцу Сурферс Парадиса на Голд Цоасту у Куеенсланду.

ИЕЛТС је међународно акредитовани испит за испитивање енглеског језика који пружа доказе о способности употребе и разумевања енглеског језика.

Он је широко препознат и прихваћен од стране више од 6000 институција у преко 120 земаља широм света.... [-]

Аустралија Surfers Paradise
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 70 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Gold Coast Learning Centre

Научите енглески у Аустралији у Gold Coast Learning Centre , само неколико минута од плаже у Сурферс Парадисе на чувеној Аустралији Голд Цоаст. Gold Coast Learning Centre ... [+]

Научите енглески у Аустралији у Gold Coast Learning Centre , само неколико минута од плаже у Сурферс Парадисе на чувеној Аустралији Голд Цоаст.

Gold Coast Learning Centre нуди четири нивоа опће енглеске студије , пружајући високо-квалитетне инструкције у пријатељском окружењу. Искусно особље и практични, флексибилни курсеви развијају знања, вјештине и течност коју требате.

Сва четири нивоа на енглеском језику наглашавају језичке вештине енглеског језика при говору, слушању, читању и писању и погодне су за све од почетника до напредних ученика.... [-]

Аустралија Surfers Paradise
Otvoren upis
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Sertifikat

Gold Coast Learning Centre

Започните каријеру у финансијској индустрији са двоструким квалификацијским сертификатом ИВ у рачуноводству и књиговодству у Gold Coast Learning Centre . Овај курс даје в ... [+]

Започните каријеру у финансијској индустрији са двоструким квалификацијским сертификатом ИВ у рачуноводству и књиговодству у Gold Coast Learning Centre .

Овај курс даје вам широк спектар вештина и знања тако да ћете имати најбоље шансе за успех у индустрији финансијских услуга.

Са флексибилним студијским опцијама, укључујући пуно радно време, скраћено радно време и могућност обуке на даљину, Gold Coast Learning Centre вам може помоћи да побољшате своје каријере са виталним рачуноводственим знањима и реалним рачуноводственим вештинама.... [-]

Аустралија Surfers Paradise
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
52 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Welcome to Gold Coast Learning Centre

Address
Orchid Avenue,18-22
4217 Surfers Paradise, Queensland, Аустралија
Vebsajt
Telefon
+61 (0) 7 5531 6788