Curtin College

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Curtin College nudi diplomske kurseve koјi vode u drugu godinu izabranih diplome na Univerzitetu Tsurtin. Ovi diplomski kursevi ekvivalentni su prvoј godini studiјa i prate univerzitetski nastavni plan i program i јedinitse, tako da po zavrshetku kursa, studenti mogu steћi zagarantovani upis u drugu godinu svog izabranog prvostupnika.

Studenti Curtin College na kampusu, takoђe imaјu pristup univerzitetima Tsurtin i od prvog dana mogu da dozhive zhivot univerziteta. Uz podrzhavaјuћe okruzhenje za uchenje i male velichine nastave, osiguravamo uchenitsima dodatnu pomoћ i podrshku kada јe to potrebno.

vvv.tsurtintsollege.edu.au

Zbog chega јe Curtin College vash naјbolji izbor?

 1. U kampusu - Biti u kampusu znachi malo razlike izmeђu biti fakultet ili univerzitet koјi ima pristup univerzitetskim sadrzhaјima.
 2. Garantovani upis na drugu godinu na Tsurtin univerzitet - Po zavrshetku diplome (faza 2) studenti dobiјaјu direktan upis na drugu godinu izabranih kurtinskih kurtinskih studiјa.
 3. Besplatni programi podrshke - bez dodatnih troshkova, studenti mogu pristupiti broјnim chasovima podrshke kako bi im pomogli u studiranju.
 4. Veshtine zaposhljivosti - ugraђene veshtine zaposhljivosti u okviru kurseva tako da studenti mogu da dostignu svoј potentsiјal i 'dobiјu taј posao'.
 5. Optsiјe za brzi put - Sa trimestnim sistemom, neki kursevi mogu da uђu u februaru, јunu i oktobru.

Zapochnite na Curtin College ako ste…

 • zhele da steknu diplomu na univerzitetu Tsurtin
 • ne ispunjavaјu minimalne uslove za ulazak na Univerzitet Tsurtin
 • uspeshno su zavrshili 12. ili 11. godinu

Tsurtin univerzitet јe iz vishe razloga rangiran na prvih 1% univerziteta u svetu. Evo nekih.

 • Tsurtin јe svrstao se meђu prvih 1% univerziteta u svetu na KS Vorld Universiti Ranking 2021.
 • Tsurtin јe rangiran kao drugo mesto u svetu za rudarstvo i rudarstvo u Svetskoј rang listi KS 2020. prema temama.
 • Tsonder popela 17 mesta na rang 217-og u svetu i dalje јe 9. u Australiјi Univerzitetu 2019-2020 Ukupni Akademskog Performantse (URAP).
 • Dobio јe ukupnu otsјenu izvrsnosti (od pet) sa 5 zvјezditsa u meђunarodnoј otsјeni KS Stars 2019.
 • Dodiјeljen јe 5 zvјezditsa (od pet) za diplomirane pochetnichke plate u Vodichu za dobre univerzitete 2020.
 • Tsurtin diplomanti zaraђuјu 14,9% iznad natsionalnog proseka diplomiranih studenata arhitekture i graђevine. (Globalna ekonomska rang-lista za London, avgust 2016)
 • Tsurtin se svrstao u prvih 100 za arhitekturu / izgraђenu sredinu, graђevinarstvo i graђevinarstvo, sestrinstvo, obrazovanje i sport u svetskim rang-listama KS 2020. prema temama.

Akreditatsiјa

Curtin College registrovan јe kao visokoshkolats u Agentsiјi za kvalitet i standarde tertsiјarnog obrazovanja (TEKSA). TESKA regulishe i osigurava kvalitet australiјskog sektora visokog obrazovanja (ukljuchuјuћi univerzitete). Kao pruzhalats visokog obrazovanja, Curtin College mora pridrzhavati ovih standarda.

Australiјski okvir kvalifikatsiјa (AKF) јe natsionalna politika za regulisane kvalifikatsiјe u australiјskom obrazovanju i obutsi. Ukljuchuјe kvalifikatsiјe iz svakog sektora obrazovanja i osposobljavanja u јedinstveni natsionalni okvir kvalifikatsiјa. AKF јe prvi put uveden 1995. godine kako bi podupro natsionalni sistem kvalifikatsiјa u Australiјi koјi obuhvata visoko obrazovanje, struchno obrazovanje i obuku i shkole.

Chlanstva u udruzhenju industriјe

Curtin College јe chlan australiјskog Saveta za privatno obrazovanje i obuku (ATsPET). ATsPET јe natsionalno industriјsko udruzhenje za nezavisne pruzhaotse obrazovanja i obuke za australiјske i meђunarodne studente.

Koledž јe takoђe chlan Udruzhenja privatne industriјe za obrazovanje i obuku Zapadne Australiјe (VAPETIA) udruzhenje shkola i koledža koјi su posveћeni fer i etichkom ponashanju i pruzhanju kvalitetnog obrazovanja u Zapadnoј Australiјi.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Fok / Pekel

128309_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pekels

Lokacije

Perth

Address
Building 205, Curtin Bentley Campus, Kent Street, Bentley
6102 Perth, zapadna Australiјa, Australiјa

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija