Pročitajte zvanični opis

Аустралијски колеџ за информациону технологију (АЦИТ) и Институт за филм и телевизију (ИФТВ) је организација за обуку регистрована у Аустралији, која има доказан доказ о квалитетном образовању.

Наш курикулум је упоређен према међународним стандардима и допуњен је радним искуством и програмом постдипломских студија.

АЦИТ

Наши програми стажирања су дизајнирани да дају студентима поверење и искуство из стварног света. Као резултат тога, наши дипломци постају признати широм света као индустријски професионалци.

Сви АЦИТ

Колеџ је на одличној локацији са добро опремљеним ИТ учионицама и нуди иновативни програм Информационе Технологије и Мултимедије, као и друге национално признате ВЕТ пакете.

Стотине студената су студирали на АЦИТ-у

Са више од 20 година одличне едукације, водећих академских партнерстава и програма стажирања, АЦИТ

Зашто изабрати нас?

АЦИТ

Преко 20 година изврсности ... у техничком и медијском образовању

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television изврсни су приликом укључивања тренутних трендова у академске програме.

Доносимо вам више од две деценије успеха у технологији и медијском образовању. Ово наслеђе је ваша отворена врата за изузетну каријеру у дигиталним медијима и информационој и комуникационој технологији.

Обука одобрена у индустрији

Придружи нам се и нашим водећим партнерима у технологији док правите своје путовање. Доживите најаутентичнију, најновију практичну обуку. Искористите деценије искуства у развоју курса и посвећеност наших посвећених инструктора. Прибавите стручност од технолошких гиганти који обликују наш свет - Мицрософт, Цисцо Системс, Јунипер Нетворкс и ВМваре.

Као АЦИТ

Скалабилни образовни Pathways

Програми АЦИТ-а вам омогућавају да наставите своје студије до Бацхелорс и магистарских студија путем аранжмана за пренос кредита са неким од најбољих универзитета у Аустралији.

Квалификација из АЦИТ-а

Испуњавање различитих потреба свих студената

Аустралијско друштво је разноврсније него икада раније. Наставна сила на Аустралијском колеџу за информациону технологију (АЦИТ) и Институту за филм и телевизију (ИФТВ) усредсредила се у све већу међународну студентску популацију која ће се задовољити различитим потребама.

За све ученике колеџа, АЦИТ

Факултет

Наш кампус се налази у најљепшем главном граду Аустралије, Голд Цоасту, нуди живахно и сигурно окружење у којем се може научити и расти. Ученици имају користи од наших мањих класа, приступ висококвалификованом и брижном наставном особљу и широком спектру услуга подршке.

Будите подстакнути разноликошћу мисли и културе док студирате са студентима из многих земаља. Комбинирајте ово са природним љепотама нашег региона и уживајте у живом и динамичном окружењу за учење.

Постдипломске студије

Искористите наш међународни програм за запошљавање дипломаца како бисте стекли међународно искуство у пуно радно време.

Колеџ нуди специјализоване услуге, програме за стажирање и пласман, као и званичне ресурсе за обуку за цертификацију кроз главне индустријске партнере.

Како гледамо на нашу дигиталну будућност, видимо узбудљив низ могућности за технолозе, иноваторе и дизајнере. Зарадите на стотине људи који су прошли кроз вас на успешне и награђиване каријере.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diploma

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Овај програм предаје основне вештине професионалног нивоа који су потребни за дизајн и имплементацију ИП мрежа у предузећима, пружаоцима услуга и окружењима за преноснике ... [+]

Преглед курса

Овај програм предаје основне вештине професионалног нивоа који су потребни за дизајн и имплементацију ИП мрежа у предузећима, пружаоцима услуга и окружењима за преноснике. Овај курс се научи онлајн студентима и лицем у лице студентима у регијама Брисбане и Голд Цоаст.

Студенти треба да науче како да планирају и имплементирају сложене ИП мреже и технологије у предузећима, провајдерима услуга и окружењима телекомуникационих оператера. Програм предаје повезане техничке, менаџерске и планске вјештине које подржавају ове активности. Програм садржи 2 велика пројекта. Сваки предмет је структуриран као самостални стручни курс који детаљно обухвата одређену тему.... [-]

Аустралија Brisbane Australia Online
January 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
38 недеља
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Diploma strukovnih studija

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Овај програм предаје основне вештине професионалног нивоа који су неопходни за ИП мрежу пројектовања и имплементације у предузећима, пружаоцима услуга и окружењу носиоца. ... [+]

Преглед курса

Овај програм предаје основне вештине професионалног нивоа који су неопходни за ИП мрежу пројектовања и имплементације у предузећима, пружаоцима услуга и окружењу носиоца.

Поред тога, студенти треба да науче како да планирају и имплементирају сигурносне отпорне ИП мреже, виртуализоване окружења, системе Унифиед Цоммуницатионс и да буду способни да предузму дизајн високог нивоа за модерне центре података. Програм подучава сродне техничке и планске вјештине које подржавају ове активности. Програм садржи 3 велике пројекте. Сваки предмет је структуриран као самостални стручни курс који детаљно обухвата одређену тему.... [-]

Аустралија Brisbane Australia Online
January 2020
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Sertifikat

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Овај курс обезбеђује вештине и знања за појединца да буду компетентни за дизајнирање, развој и коришћење дигиталних медијских технологија као стручњака за информациону и ... [+]

Преглед курса

Овај курс обезбеђује вештине и знања за појединца да буду компетентни за дизајнирање, развој и коришћење дигиталних медијских технологија као стручњака за информациону и комуникациону технологију (ИКТ) који раде независно или као део већег развојног тима. Предмет конкретно обухвата како интегрирати оптимизацију претраживача, елементе социјалних медија и принципе маркетинга друштвених медија у дизајн сајта.... [-]

Аустралија Brisbane
January 2020
Redovne studije
36 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Сертификат ИВ у програму информационих технологија умрежавање је намењен свима који желе да започну или унапреде каријеру у администрацији ИТ система и умрежавању. Програ ... [+]

Преглед курса

Сертификат ИВ у програму информационих технологија умрежавање је намењен свима који желе да започну или унапреде каријеру у администрацији ИТ система и умрежавању. Програм предаје основне вештине подршке мрежним и серверима, као и вештине управљања пројектом неопходне за имплементацију ових технологија. Студенти треба да науче како да граде и одржавају рачунарске сервере и мреже. Овај курс је доступан студентима у Брисбанеу, Голд Цоасту и онлине.... [-]

Аустралија Brisbane Australia Online
January 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
36 недеља
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom