Pročitajte zvanični opis

Ad Astra Institute ; модеран и живахан образовни институт у аустралијској угоститељској индустрији. Са директним везама са индустријом, Ad Astra Institute нуди нашим студентима јединствену прилику да уче од стручњака из области индустрије, са снажним нагласком на резултате ученика.

Ad Astra Institute има репутацију у хотелијерству за изврсност и иновативност у дизајнирању и пружању квалитетних образовних програма. Као студент Ad Astra Institute , ви ћете искусити изванредно наставничко особље које је високо мотивисано да осигура да су сви ученици спремни за рад и подржавају репутацију наших дипломаца као високо квалификованих и тражених у индустрији.

Студенти Ad Astra Institute уживају у изванредним објектима и имају прилику да уче и развијају вештине у стимулативном, модерном и безбедном окружењу.

Наша посвећеност осигуравању изванредног студијског искуства на Ad Astra Institute за наше међународне студенте такође обухвата доступност широког спектра услуга подршке ученицима. Ове услуге укључују асистенцију за језичке вештине и вештине учења, смештај, рекреативне активности, здравствене услуге и личне смернице како би се осигурало да је студентско искуство пријатан.

Радујемо се што ћемо вас дочекати нашој разноликој и живој заједници на Ad Astra Institute .

Експертски наставни кадар

Наши ученици ће сазнати на нашем изванредном наставном факултету који су стручњаци у својој области. Са дугогодишњим искуством у великим хотелским ланцима и престижним светским ресторанима, наши тренери су високо мотивисани да осигурају да су сви ученици спремни на радном месту, високо квалификовани и искоришћени у индустрији.

Објекти светске класе

Наши ученици уживају у изванредним садржајима у срцу Мелбурна, уз могућност учења и развијања вјештина у стимулативном, модерном и сигурном окружењу. Ови врхунски објекти и мале класе омогућују ученицима да максимизирају своје вријеме са стручним тренерима и да извуку максимум из програма.

На бази вештина, практично учење

Нашим студентима пружамо практична знања подучавајући их стварним вештинама. Комбинација теорије и практичног учења, осигурава да су наши ученици опремљени за стварну каријеру када напусте Ад Астру.

Помоћ за запошљавање дипломаца

Ад Астра су усредсређени на побољшање тржишне вредности наших студената како би им помогли у проналажењу посла у угоститељској индустрији. Кроз нашу везу са Мерлин Схифт студенти Ад Астра добијају ексклузивни приступ апликацији која одговара послом, што може омогућити улазак у аустралијску угоститељску индустрију.

Pathways до вишег образовања

Наши курсеви пружају успостављене Pathways за веће могућности учења. Нашим студентима пружају међународно признате вештине и квалификације, наши студенти могу прелазити на друге курсеве и поседовати вештине да раде у својој индустрији уз истовремене студије.

Могућности за подршку ученика

Ад Астра посвећена су пружању изванредног искуства за све међународне студенте. Нудећи широк спектар услуга подршке ученицима, укључујући помоћ у погледу језика и вештина учења, смештаја, рекреативних активности, здравствених услуга и личних смерница, осигурамо да наши ученици имају пријатно искуство.

Мелбурн - Најатрактивнији град на свету

Мелбурн није само прехрамбени капитал Аустралије, већ је такође проглашен за "Најатрактивнији град у свијету" већ шест година. Са догађајима светске класе, бројним активностима и разноврсним могућностима запошљавања, Мелбурн је савршено место за развој ваше каријере.

Хоместаи Аццоммодатион

Ad Astra Institute студентима омогућава приступ смјештајном дому путем Аустралиан Хоместаи Нетворк (АХН).

АХН хостови нуде више од соба за изнајмљивање; они нуде систем подршке и аутентични интерес за добродошлицу студенту у Аустралију.

Фарм Екпериенце

Ad Astra Institute нуди нашим студентима ексклузивни приступ нашем образовном програму одмора у Мт Гамбиер. Ово је позната аустралијска локација у којој се обала среће са земљом и светски је позната по јединственом производу. Студенти ће се сусрести са јединственим искуством, учити одакле долазе висококвалитетни производи и како се узгајају

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diploma

Ad Astra Institute

Ова квалификација одражава улогу висококвалификованих виших оператера који користе широк спектар вештина гостопримства, у комбинацији са менаџерским вештинама и здравим з ... [+]

Ова квалификација одражава улогу висококвалификованих виших оператера који користе широк спектар вештина гостопримства, у комбинацији са менаџерским вештинама и здравим знањем индустрије како би координирали активности гостопримства.

Они послују независно, имају одговорност за друге и доносе низ оперативних пословних одлука.

Улазни услови (међународни студенти)

Подносиоци захтева морају показати да испуњавају један од сљедећих критеријума за унос:... [-]

Аустралија Melbourne
January 2020
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Sertifikat

Ad Astra Institute

Ова квалификација одражава улогу комерцијалних кувара који имају супервизорску или водећу улогу у кухињи. Оне функционишу независно или имају ограничене смјернице од друг ... [+]

Ова квалификација одражава улогу комерцијалних кувара који имају супервизорску или водећу улогу у кухињи.

Оне функционишу независно или имају ограничене смјернице од других и користе дискрецију за рјешавање нерутинских проблема.

Улазни услови (међународни студенти)

Подносиоци захтева морају показати да испуњавају један од сљедећих критеријума за унос:

Енглески језик је еквивалентан ИЕЛТС 5.5;18 година или више;Задовољити критеријуме за привремени привремени учесник (ГТЕ) Аустралијског одељења за имиграцију (ДИБП) за студентску визу (подкласа 500);Завршетак аустралијске године 11 (виша средња школа) или еквивалент у иностранству; ОРДемонстриране вештине стечене радним искуством; ОРЗапослени у одговарајућој позицији са могућношћу стицања вештина; ОРДемонстрирати путем интервјуа за пријем, било лично или путем телефона, да имају вештине и способност да успију током курса.... [-]
Аустралија Melbourne
January 2020
Redovne studije
18 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Ad Astra Institute

Ова квалификација одражава улогу комерцијалних кухара који користе широк спектар добро развијених кухарских вјештина и добро познавање кухињских операција за припрему хра ... [+]

Ова квалификација одражава улогу комерцијалних кувара који користе широк спектар добро развијених вештина кухања и добро познавање кухињских операција како би припремили храну и ставке из менија.

Користећи дискрецију и просуђивање, они раде са одређеном независношћу и под ограниченим надзором користећи планове, политике и процедуре за вођење радних активности.

Улазни услови (међународни студенти)... [-]
Аустралија Melbourne
January 2020
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Ad Astra Institute

Ова квалификација одражава улогу кухара пецива који користе широк спектар добро развијених сластичарских вјештина и добро познавање кухињских операција за производњу слас ... [+]

Ова квалификација одражава улогу кухара пецива који користе широк спектар добро развијених сластичарских вјештина и добро познавање кухињских операција за производњу сластичарских производа. Користећи дискрецију и просуђивање, они раде са одређеном независношћу и под ограниченим надзором користећи планове, политике и процедуре за вођење радних активности.

Ова квалификација представља Pathway за рад у различитим организацијама у којима се припремају и послужују сластичарски производи, укључујући сластичарнице, ресторане, хотеле, угоститељске радње, клубове, кафиће и кафиће.... [-]

Аустралија Melbourne
January 2020
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom