Pročitajte zvanični opis

Аустралијска предузећа почињу да откривају да креативне вештине могу донети ново мишљење у било коју организацију.

Превише установа нуди креативне курсеве који игноришу вештине као што су питцхинг, преговарање и осетљивост на тржишно засноване цене, што је кључно за успешно вођење сопственог бизниса.

Од 2014. године, Потврдите креативност Еволуирао је да служи повећању захтјева за дизајнерско размишљање и иновативним алатима од пословних студената. У то време смо такође приметили многе креативце (умјетнике, дизајнере и писце) који су тражили комерцијалне вјештине као што су лидерство, слагање и цијене.

Више него само проналажење нише, нашли смо сродне духове који су се боре са местом и како да науче ове вештине "друге стране". Наше прве радионице укључивале су и креативну и привредну публику, и чудили смо се колико су морали да се учимо једни друге.

Наш циљ постао је изградња савршеног места за развој креативних, предузетничких и техничких размишљања; Место где учесници могу научити вештине које би могли да ураде на радним местима и да направе позитивне промене.

Верујемо...

Ако се не сећате, губите време. Ако се не усправљавате у оно у шта верујете, претварате се. Ако не постављате питања, не учите.

Вредности

Наше вредности су једноставне, али моћне. Ако се не сећате, губите време. Ако се не усправљавате у оно у шта верујете, претварате се. Ако не питате како можете помоћи, баш вам није брига.

Данашњи сан може се претворити у сутрашњи почетак, с погледом на берзу ако је то ваш циљ. Диплома креативног предузећа обучава учеснике да прилагоде, проналазе, иновирају и успевају у данашњој економији учења. Наши ученици су умјетнички, изненађени и инспирисани да се баве новим ситуацијама, проблемима и изазовима с вјештинама да се специјализују у одређеној креативној дисциплини или примјењују своје учење у шире пословно окружење.

Откључајте савршену фузију имагинације, стварања и пословних жеља, и откријте свет креативних могућности које чека на Потврди креативност.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diploma

Acknowledge Creativity

Диплома креативног предузећа се бави растућом потребом да се бизнисмени и пословни људи боре за решавање проблема на креативан начин, користећи колаборативни приступ култ ... [+]

То је савршено место за развој ваших креативних, техничких и предузетничких талената, те ће вас припремити за еклектичан спектар креативних каријера, без обзира који пут ћете изабрати. Наши ученици уче кроз традиционалне и савремене наставне моделе. Курс ће развити опипљиво схватање о томе како се креативне каријере уклапају у друштво и важну улогу коју играју у комуникацији са широком публиком.... [-]

Аустралија Melbourne Sydney
September 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom