Pročitajte zvanični opis

Андора Ваздухопловна академија се налази у Кнежевини Андори. Инспирисан од стране групе ваздухопловних ентузијаста, споразум да постави ову јединствену авијација студијског програма са андорски Владе и Универзитета у Андора је потписан у јуну 2015. године.

Андора Ваздухопловна академија нуди програм обуке пилота (18 месеци Фаст Трацк: наравно) и 3 године Бацхелор оф Авиатион степени, наравно признат у читавој Европи и у 47 земаља укупно (180 ЕСПБ Европски систем преноса кредита у складу са Болоњском процесу).

Андора Ваздухопловна академија и њени партнери нуде пилот курсеве одобрене од како САД и Европи: Федералне ваздухопловне администрације у (ФАА) под 14 ЦФР део 141, и опште авијације обуку под 14 ЦФР Парт 61 и ЕАСА АТО.0033 (у току).

Академија пружа стручну спрему и лет-тренинг окружење које промовише стандарде најбоље у класи авио у погледу безбедности, квалитета, стандардизацију и перформанси. Поред тога, она развија менаџерске вештине да се консолидује критичко-размишљања, доношења одлука у комплексном окружењу, лидерства и комуникације.

На основу најновијег универзитетска истраживања у пилот и сложену обуку животне средине, развили смо методу наставе под називом "свестан обука" како би се омогућило студентима да се носи са комплексним и неочекиваним ситуацијама и промовише "ум мапирање" у студенте. Пилот тренинг је по самој својој природи, скупо. Да смањи трошкове обуке уз задржавање високе стандарде, ми смо поставили уговоре са којима су "Генерал Авиатион" пријатељске партнери у САД. Флорида нарочито не пате од исте неповољних временских прилика често присутна у другим локацијама. Све ове предности доприносе брже време завршетка, да се стандардизује квалитет обуке на основу европским захтевима ЕАСА.

Пружамо алл-инцлусиве програм (нема скривених трошкова), која је прилагођена специфичним потребама сваког ученика. Шеф обуке директно контакте родитеље по завршетку сваке фазе.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

Andorra Aviation Academy

Диспечер ваздухоплова је лиценцирани зракоплов сертификован од стране Администрације цивилног ваздухопловства. Он / Она има заједничку одговорност са капетаном за безбедн ... [+]

Диспечер ваздухоплова је лиценцирани зракоплов сертификован од стране Администрације цивилног ваздухопловства. Он / Она има заједничку одговорност са капетаном за безбедност и оперативну контролу летова под његовим / њеним водством. Да би се постигла најбоља економска пракса, сервис путника и оперативна контрола, Диспектор Флигхта анализира и процењује метеоролошке информације како би утврдио потенцијалне опасности за сигурност лета и одабрао најпожељнији и економични пут летења, израчунава количину горива потребног за сигурну довршеност лета према типу ваздухоплова, удаљеност лета, одржавање, ограничења, временски услови и минимални захтеви за гориво прописани прописима ваздухопловства.... [-]

Андора Andorra la Vella
April 2019
2 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Andorra Aviation Academy

Овај програм је осмишљен тако да испуњава услове за позицију члана летачке авио компаније са европском авио-компанијом и ради као пилот на авионима који су регистровани у ... [+]

Овај програм је осмишљен тако да испуњава услове за позицију члана летачке авио компаније са европском авио-компанијом и ради као пилот на авионима који су регистровани у Америци.

Након дипломирања, бићете квалификовани најмање:

Лиценца ЕАСА ЦПЛ комерцијалног пилота и рејтинг инструмента

ЕАСА АТПЛ теорија

ЕАСА МЦЦ Аирбус А320 (Мулти Црев Цооператион) курс

ФЦЛ 1.055 Тест знања на енглеском језику... [-]

Андора Andorra la Vella
April 2019
Redovne studije
18 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Andorra Aviation Academy
Address
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Андора
Vebsajt
Telefon
+376 736 309