Filter
Sertifikat
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najbolji Programi za sticanje sertifikata Kineski

Добијање сертификата је важан циљ да многи посвећени студенти остварују током студија. Сам сертификат представља фину разумевање предмета при руци. Ово се може доказати или преко енергичног курсу или кроз завршетку испитивања.

Можда се питате, шта је потврда на кинеском? Овај програм ће се углавном фокусирати на кинеском језику, укључујући разумевање ликова, као и граматике и других важних аспеката. Други жаришта студија могу укључивати културу, књижевност и историју. Студенти ће имати довољно могућности да практикују и усмено и писмено вештине кинеског језика у мањим групама и у ширем учионици.

Постоје бројне предности уписа у програму који нуди сертификат на кинеском.Ученици који су завршили Рад током изводјења курса ће стећи боље разумевање језика и културе, који се стављају у предности због каријере које имају користи од разумевање Цхинесе.

Трошкови уписа у курс који нуди потврда у кинеском може да варира у зависности од универзитета где се нуди. Било заинтересовани студенти треба да контактирају директно канцеларију пријема и уче о томе како финансијски захтеви могу ускладити са личним циљевима.

Они који су завршили програм који нуди сертификат у кинеском ће се наћи у предности у свету каријере. Имајући у дубину разумевања другој култури, посебно у погледу историје и језика, ће бити од велике користи за преводиоце, преводилаца, и наставници језика. Многи студенти иду на наставак студија Кинеза, док други могу да раде у државној сфери као културног везу.

Постоје програми који нуде сертификате у кинеском широм света.За било какве ученике са већ крутог распореду у месту, уписује у онлине курсеве је обично боља опција. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više Pročitajte manje
Druge opcije u ovom studijskom području:

2 Rezultati u Kineski

edX

Сазнајте кључне елементе комуникације на кинеском, укључујући тонове, пињин, граматику, ликове и основне структуре, како бисте ојачали и изградили боље пословне односе. ... [+]

Сазнајте кључне елементе комуникације на кинеском, укључујући тонове, пињин, граматику, ликове и основне структуре, како бисте ојачали и изградили боље пословне односе.

Кинески је критичан језик за све глобалне организације. Овај програм Мандарин за пословање садржи темељно и средње искуство кинеског виртуелног учења сопственим темпом!

У овом програму сертификата за програм Мандарин за бизнис професионалце интегрирамо ваша искуства у учењу из кинеског језика из основа, као што су тонови, пињин, граматика, ликови и основне структуре до напредних знања. Пружамо солидан систем учења који је од суштинског значаја за почетнике да разликују и конструишу реченице, а затим их користе у стварном животу, на радном мјесту и пословним сценаријама.... [-]

Сједињене Америчке Државе Cambridge
May 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
25 - 30 недеља
Online студије
Pročitajte više na srpskom
WITS Language School

WITS Language School нуди широк избор кратких курсева са кратким радним временом на афричком, азијском и европском језику. Наши курсеви су дизајнирани за одрасле и фокуси ... [+]

Изразите себе на новом језику!

WITS Language School нуди широк избор кратких курсева са кратким радним временом на афричком, азијском и европском језику. Наши курсеви су дизајнирани за одрасле и фокусирају се на језик који се користи у свакодневном разговору.

ИЗБОР ЈЕЗИКА ПОНУДЕ УКЉУЧУЈЕ:

НАПОМЕНА: * Курсеви који се пружају само путем приватне наставе или подложних потражњи.

1. Јавни курсеви... [-]
Јужноафричка Република Johannesburg
October 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
10 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom