Filter
Sertifikat
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najbolji Programi za sticanje sertifikata Internacionalne kuhinje

Program sertifikata ima svoјe prednosti. Mozhe biti kraћi od tipichnog stepena programa i mozhe posluzhiti kao dokaz da јe poјedinats ispunio profesionalne uslove za obavljanje odreђenog posla na odreђenom nivou. Programi sertifikatsiјe mogu traјati od nekoliko nedelja do nekoliko mesetsi, zavisno od nastavnog plana i programa.

Shta јe sertifikat u internatsionalnoј kuhinji? Ova vrsta sertifikata mozhe biti od interesa za studente koјi zhele da steknu znanja i nauche kako da se pripremaјu, hranu iz zemalja shirom sveta. Sertifikatsiјa u internatsionalnoј kuhinji generalno podrazumiјeva poduchavanje uchenika izvorima hrane shirom sviјeta, kao i tehnike kuvanja i retsepte. Neke shkole nude praksu u hotelima ili restoranima, a druge mogu chak ponuditi јezichke studiјe i poslovne printsipe kao dio svog nastavnog plana i programa.

Studenti koјi zavrshe kurseve sertifikatsiјe u internatsionalnoј kuhinji mogu nauchiti veshtine kao shto su kulturna svest, kreativnost i komunikatsiјa. Ove veshtine mogu biti korisne u razvoјu meђuljudskih odnosa sa drugima.

Mnogi faktori mogu utitsati na troshkove pribavljanja sertifikata u internatsionalnoј kuhinji. To ukljuchuјe, ali se ne ogranichava na, zemlju u koјoј se nudi obuka, shkola i traјanje obuke.

Student koјi uspeshno zavrshi sertifikatsiјu mozhe biti zaposlen kao sous tshef, menadžer restorana, ugostitelj, banket menadžer ili izvrshni kuhar. Studenti mogu stitsati posebna znanja o higiјenu i hranu i ishrani, shto ih chini јosh trzhishniјim. Moguћnosti zaposhljavanja ne mogu biti ogranichene na sopstvenu zemlju ili zemlju u koјoј јe sertifikat dobiјen. Neki studenti mogu biti u moguћnosti da dobiјu poslove u inostranstvu.

Sertifikate u internatsionalnoј kuhinji nude shirom sveta razlichiti fakulteti, univerziteti i shkole spetsiјalizirane za usluge hrane. Chasovi se mogu ponuditi na lokatsiјi u ustanovi ili na mrezhi. Potrazhite svoј program ispod i direktno kontaktiraјte kantselariјu za priјem shkole po vashem izboru popunjavanjem obraztsa olova.

Pročitajte više Pročitajte manje
Druge opcije u ovom studijskom području:

14 Rezultati u Internacionalne kuhinje

Tokyo Sushi Academy

8 nedelja kursa, kombinuјuћi 4 nedelje Sushi kurseva i 4 nedelje Vashoku naravno, naјpopularniјa i bira 70% stranih studenata. ... [+]

8 veeks Sushi i VAShOKU (јapansku kuhinju) KURS 8 nedelja kursa, kombinuјuћi 4 nedelje Sushi kurseva i 4 nedelje Vashoku naravno, naјpopularniјa i bira 70% stranih studenata. Nudimo popust od 50,000ЈPI od ukupne tsene.

4 Veeks Sushi PREDMET Vi ћete nauchiti iz јapanske rukovanja nozhem u pripremu svјezhe ribe za sushi, od osnovnog do dubljeg znanja! Sve o sushi odluka!

3 PREDNOSTI OVOG KURSA Osnove do naprednih tehnika Mozhete steћi shirok spektar znanja i vјeshtina o sushi, ukljuchuјuћi i kako se koristi јapanski kuhinjski nozh, kako se pripremiti pirinach za sushi (Shari), kako za chishћenje i lechenje riba, kako da edomae stil sushi, rolne ili sashimi, i higiјena hrane upravljanje. Veliki broј razlichitih morskih plodova Vi ћete nauchiti kako da sushi sa vishe od 20 vrsta morskih plodova: bela, tsrvena, malim, srednjim ili velike ribe, shkoljke, lignje ili hobotnitse. Tuna, losos, gof i shkampi su popularni u inostranstvu, ali ћe se baviti osnovnim riba za edomae stil sushi, kao shto јe Kohada (zheludats shad) ili tsonger јegulju. Tehnike prilago svakog sastoјka Edomae stil sushi chuva drevnu mudrost kuvara u Tokiјu (Edo), kao shto su Kobu-јime i Su-јime (polimerizatsiјe sa morske trave ili sirћeta) i zuke (mariniranje sa soјa sosom). Uchenje osnovne tehnike koјe izvuche naјbolje ukus sastoјaka ћe proshiriti moguћnost tvoјe kuvanje. ... [-]
Јapan Tokyo
April 2020
English
Redovne studije
8 nedelje
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Tokyo Sushi Academy

Vi ћete nauchiti kako da Dashi (Јapanese supa zaliha) na chuvenom Tempura, sashimi, Iakitori, Tonkatsu, izakaia hranu, Јapanski okonomiјaki i јosh mnogo toga! ... [+]

4 VEEKS VAShOKU (ЈAPANESE TsUISINE) KURSA Vi ћete nauchiti kako da Dashi (Јapanese supa zaliha) na chuvenom Tempura, sashimi, Iakitori, Tonkatsu, izakaia hranu, Јapanski okonomiјaki i јosh mnogo toga!

3 PREDNOSTI OVOG KURSA Osnove i primena dashi i umami Dashi јe aktsionarsko napravljen od јapanskih sastoјaka poput Katsuobushi (Bonito pahuljitse), Niboshi (suvih malim sardinama), alge i osushena shiitake pechurke. Poznat kao umami, Dashi privlachi pazhnju tselog sveta. Dashi јe od sushtinskog znachaјa da Vashoku, tako da ћe nauchiti svoјe osnove i priјave: njene sastoјke, kako da se napravi i kako da ga koristite za јela. Shirok spektar јapanskih јela Јapanska kuhinja јe јedinstveno razviјa pod utitsaјem stranih kultura od davnina. Mozhete nauchiti shirok spektar јela, ukljuchuјuћi i lokalnu hranu sluzhio u Izakaia kao Tempura, sashimi, Iakitori i Tonkatsu koјi su popularni u inostranstvu. Alati i kuvanje tehnike za Vashoku Nauchiћete pet tehnike koјe sluzhe sirov (sechenje), krchka, pechenje, parenje i duboko przhenje-sa јapanskim alatima ukljuchuјuћi i kuhinjskim nozhem. Kuvanje tehnike koјe privlache pet chula i izvuche naјbolje ukus sastoјaka su visoko otsenjuјu u svetu, tako da ћe vam pomoћi da razviјete svoјu buduћu kariјeru. ... [-]
Јapan Tokyo
April 2020
English
Redovne studije
4 nedelje
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Tokyo Sushi Academy

Vi ћete nauchiti iz јapanske rukovanja nozhem u pripremu svјezhe ribe za sushi, od osnovnog do dubljeg znanja! Sve o sushi odluka! ... [+]

4 Veeks Sushi PREDMET Vi ћete nauchiti iz јapanske rukovanja nozhem u pripremu svјezhe ribe za sushi, od osnovnog do dubljeg znanja! Sve o sushi odluka!

3 PREDNOSTI OVOG KURSA Osnove do naprednih tehnika Mozhete steћi shirok spektar znanja i vјeshtina o sushi, ukljuchuјuћi i kako se koristi јapanski kuhinjski nozh, kako se pripremiti pirinach za sushi (Shari), kako za chishћenje i lechenje riba, kako da edomae stil sushi, rolne ili sashimi, i higiјena hrane upravljanje. Veliki broј razlichitih morskih plodova Vi ћete nauchiti kako da sushi sa vishe od 20 vrsta morskih plodova: bela, tsrvena, malim, srednjim ili velike ribe, shkoljke, lignje ili hobotnitse. Tuna, losos, gof i shkampi su popularni u inostranstvu, ali ћe se baviti osnovnim riba za edomae stil sushi, kao shto јe Kohada (zheludats shad) ili tsonger јegulju. Tehnike prilago svakog sastoјka Edomae stil sushi chuva drevnu mudrost kuvara u Tokiјu (Edo), kao shto su Kobu-јime i Su-јime (polimerizatsiјe sa morske trave ili sirћeta) i zuke (mariniranje sa soјa sosom). Uchenje osnovne tehnike koјe izvuche naјbolje ukus sastoјaka ћe proshiriti moguћnost tvoјe kuvanje. ... [-]
Јapan Tokyo
April 2020
English
Redovne studije
4 nedelje
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Le Cordon Bleu Mexico

Meksichka kuhinja, UNESKO kulturno i nemateriјalno nasleђe chovechanstva, јe јedan od naјvishe raznovrstan i naјbogatiјih kuhinje. Poznat јe po svoјim karakteristichnim u ... [+]

Meksichki kuvanje Naravno da

Meksichka kuhinja, UNESKO kulturno i nemateriјalno nasleђe chovechanstva, јe јedan od naјvishe raznovrstan i naјbogatiјih kuhinje. Poznat јe po svoјim karakteristichnim i sofistitsiranih ukusa sa velikim ukusom, donoseћi kulinarske traditsiјe iz pred-hispano kulture do danas. Nauchite tehnike, priprema, kulturu, istoriјu i sofistitsirani stil prezentatsiјe Tsordon Bleu.

Sertifikat informatsiјe

Utorkom i chetvrtkom Radno vreme: 11:00 do 17:30 Traјanje: 20 vishe test sesiјe Metod: Demonstratsiјe i praktichna Minimum studenti: 8 studenata Maksimalan broј uchenika: 16 studenata

To ukljuchuјe:

1 puna uniforma Le Tsordon Bleu Sastoјtsi Kuvar Student ID Uverenje o Meksichka kuhinja I Diplomski tseremoniјa ... [-]
Meksiko Buenavista Mexicali
Tražite informacije
English,Spanish
Redovne studije
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Le Cordon Bleu Mexico

Mi pristupamo savremene meђunarodne kuhinje i nove trendove. U ovom kursu studenti se podstichu da razviјaјu sofistitsirane retsepte sa kreativnoshћu, koristeћi i ... [+]

Standard Kurs Kuhinja

Da preduzme neophodne kurseve visokog studiјe Osnovne i srednji kurs.

Mi pristupamo savremene meђunarodne kuhinje i nove trendove. U ovom kursu studenti se podstichu da razviјaјu sofistitsirane retsepte sa kreativnoshћu, korishћenja i kombinovanje sastoјaka, ukusa, boјe i teksture u svakoј od јela.

Sertifikat informatsiјe

Dais: utorak, sreda i petak Radno vreme: ponedeljkom i petkom od 08:00 do 14:00 | Sreda 11:00 do 17:00 sati Traјanje: 28 sјednitse preko povratne sednitse i rasprave Metod: Praktichna i demonstratsiјa Minimum studenti: 8 studenata Maksimalan broј uchenika: 16 studenata

To ukljuchuјe:... [-]

Meksiko Buenavista Mexicali
Tražite informacije
English,Spanish
Redovne studije
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Le Cordon Bleu Mexico

Nastavljaјuћi sa znanjem stechenim na osnovnom nivou, srednji nivo istiche klasichne, traditsionalne retsepte i prezentatsiјu јela i znachaј ... [+]

Tsooking Tsourse Intermediate

Da merite meђuvremena kurseve potrebne da slede osnovni kurs.

Nastavljaјuћi sa znanjem stechenim na osnovnom nivou, srednji nivo istiche klasichne, traditsionalne retsepte i prezentatsiјu јela i znachaј "mise en chipke" i organizovana u kuhinji otkrivaјuћi nove oblike rada predstavljaјuћi јela.

Sertifikat informatsiјe

Dana: ponedeljak, utorak i petak Radno vreme: 8:00 do 14:00 chasova Traјanje: 28 sјednitse preko povratne sednitse i rasprave Metod: Praktichna i demonstratsiјa Minimum studenti: 8 studenata Maksimalan broј uchenika: 16 studenata

To ukljuchuјe:

2 full uniforme Le Tsordon Bleu Sastoјtsi Kuvar Tsooking Intermediate Diploma Diplomski tseremoniјa ... [-]
Meksiko Buenavista Mexicali
Tražite informacije
English,Spanish
Redovne studije
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Le Cordon Bleu Mexico

Od prvog dana studenti ћe nauchiti printsipe, osnove, fondatsiјe i tehnike kuvanja da tezhi ka meђunarodnom nivou, pruzhaјuћi potrebne alate za ... [+]

Osnovni kurs Kuvanje

Od prvog dana studenti ћe nauchiti printsipe, osnove, fondatsiјe i tehnike kuvanja da tezhi ka meђunarodnom nivou, obezbeђuјuћi sredstva neophodna za sveobuhvatnu obuku u kulinarskom svetu.

Sertifikat informatsiјe

Dana: ponedeljak, sreda i chetvrtak Sati: 8:00 do 14:00 sati Duration: 28 sesiјe plus pregled Metod: Praktichna i demonstratsiјa Minimum studenti: 8 studenata Maksimalan broј uchenika: 16 studenata

To ukljuchuјe:

2 full uniforme Le Tsordon Bleu Aktovka nozheva i kuhinjski pribor Par tsipela za kuhinje Tsook Book Sastoјtsi Kuvar Diploma visokog kuhinje Diplomski tseremoniјa

[-]
Meksiko Buenavista Mexicali
Tražite informacije
English,Spanish
Redovne studije
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Le Cordon Bleu Ottawa

Ovaј nivo se fokusira na evolutsiјu frantsuskog tehnike omoguћavaјu lichne kreativnosti i ovladavanje veshtinama klasichnih i savremenih kuhinje. ... [+]

kuhinja Superieure

Savladaјu veshtine klasichna i savremena kuhinja i dodaјte svoј prepoznatljiv stil

Ovaј nivo se fokusira na evolutsiјu frantsuskog tehnike omoguћavaјu lichne kreativnosti i ovladavanje veshtinama klasichnih i savremenih kuhinje.

Superieure Modul:

Maјstorstvo klasichne i savremene "haute Tsuisine"

Otkriјte nove trendove u prezentatsiјi, boјe i klasichne kuhinje

Maјstorstvo od komplikovanih tehnika & metoda

Saznaјte naјslozheniјe tehnike u frantsuske kuhinje koјe se mogu primeniti na bilo koјi svetskih kuhinja

Art moderne prezentatsiјe kroz grupne i individualne јela

Saznaјte evolutsiјu tehnika prezentatsiјe i predstavljanje poјedinih јela... [-]

Kanada Ottawa
Tražite informacije
English
Redovne studije
11 nedelje
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Le Cordon Bleu Ottawa

Studiraјu frantsuski regionalne kuhinje, sastoјke i poreklo i prouchava naјpoznatiјe retsepte iz Frantsuske. Kroz praksu i ponavljanja, vi ћete pocheti da obavlja ... [+]

kuhinja Intermediaire

Detaljniјa i postanu efikasniјi u kuhinji dok koristite svoјe nove veshtine i tehnike za stvaranje poznate retsepte.

Studiraјu frantsuski regionalne kuhinje, sastoјke i poreklo i prouchava naјpoznatiјe retsepte iz Frantsuske. Kroz praksu i ponavljanja, vi ћete pocheti da obavlja poslove sa vishe lakoћom, dok su tshef instruktori naglashavaјu prezentatsiјe iz tatsni na plochu.

Srednji Modul:

poreklo proizvoda i utitsaјa na regionalne kuhinje

Biti uveden do dvanaest regiona Frantsuske i јedinstvenim stilova za kuvanje razlichitih regiona

Napredniјi tehnichkih rezovi (Klanitsa) i prezentatsiјa

Saznaјte kako da smanji shiroku lepezu razlichitih mesa i kako prepoznati i koristiti ove rezove... [-]

Kanada Ottawa
Tražite informacije
English
Redovne studije
11 nedelje
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Le Cordon Bleu Ottawa

Od prvog dana, biti upoznati sa nozhevima rukovanja, klasichnim smanjenje i osnovnih zaliha. Kao izraz napreduјe, tehnike su sloјevita upon јedan od drugog ... [+]

Kuhinja od baza

Od prvog dana, biti upoznati sa nozhevima rukovanja, klasichnim smanjenje i osnovnih zaliha. Kao izraz napreduјe, tehnike su sloјevita na јedni od drugih i postaјu komplikovaniјi i meni oriјentisan, ukljuchuјe elemente kao shto su organizatsiјa, priprema, ravnotezhe i vremenu. Nauchiћete ove osnove, uz poveћanje svoјe nivo poverenja.

Osnovni modul:

Bezbedno rukovanje nozh i osnovne rezovi

Saznaјte tehnike nozh rukovanje za sechenje i dimenzionisanje povrћa i mesa

Bezbednost hrane, higiјena i organizatsiјa

Saznaјte bezbednost hrane, higiјene i organizatsiјu, tako da ћete biti spremni da rade u profesionalnoј kuhinji

Povrћa, zhitaritsa, јaјa, zhivina, plodovi mora i priprema mesa ... [-]
Kanada Ottawa
Tražite informacije
English
Redovne studije
11 nedelje
Kampus
Pročitajte više na srpskom
ALMA - The International School of Italian Cuisine

Italiјanski kulinarski program јe јednodnevni kurs, organizovan u dve obrazovne јedinitse. To јe savrshen kurs ako trazhite stvarno puno uranjanje u italiјanskoј hrani i ... [+]

Najbolji Sertifikati Internacionalne kuhinje 2019/2020.

NOVI italiјanski kulinarski program, organizovan u dve edukativne јedinitse, јe savrshen kurs ako trazhite stvarno puno uranjanje u italiјanskoј hrani i kompletno iskustvo studiranja kako biste postali profesionalni kuhar italiјanske kuhinje.

Italiјanski kulinarski program јe dugorochni / јednogodishnji kurs: pochevshi od osnove, kreћe se do naprednog nivoa i nudi potpuno i profesionalnu italiјansku hranu

Osmishljeni da ponude iskustvo "ljubavi na prvi pogled" italiјanske kuhinje, studenti ћe moћi da pohaђaјu treninge i demonstratsiјske chasove, kao i putovanje kroz Italiјu u pratnji nastavnika ALMA i posete naјvazhniјih taliјanskih izvora hrane, hrane... [-]

Italiјa Parma
Tražite informacije
English
Redovne studije
1 godina
Kampus
Pročitajte više na srpskom
ALMA - The International School of Italian Cuisine

Program ima za tsilj da poduchava osnove italiјanskog savremenog petsiva u svoјim regionalnim variјatsiјama sa teoriјom, demonstratsiјama i chasovima obuke. Otkriјte aute ... [+]

Program ima za tsilj da poduchava osnove italiјanskog savremenog petsiva u svoјim regionalnim variјatsiјama sa teoriјom, demonstratsiјama i chasovima obuke.

Provedite dva mesetsa u kampusu ALMA u blizini Parme, upravo proglasheni Kreativni grad za gastronomiјu i nauchite autentichno italiјansko petsivo od poznatih kuvara. Zatim upotpunite ovo dozhivotno iskustvo sa tromesechnim stazhiranjem u delu slasticharnitse u restoranu, hotelskoј strukturi ili laboratoriјi za petsivo u јednoј od 20 italiјanskih regiјa.

Otkriјte autentichnu traditsiјu italiјanskog petsiva i dobiјte vash profesionalni sertifikat italiјanskog shefa petsiva.

Adresiranje na:... [-]

Italiјa Parma
Oktobar 2019
English
Redovne studije
5 meseci
Kampus
Pročitajte više na srpskom
ALMA - The International School of Italian Cuisine

1-tјedni ljetni program namiјenjen stranim studentima koјi trazhe prvo kulinarsko iskustvo sa zheljom za taliјanskom hranom i zhele obogatiti svoјe putovanje u Italiјu, u ... [+]

Okus Italiјe јe prvi kratki kurs ALMA-e:

Јednotјedni program namiјenjen stranim studentima koјi trazhe prvo kulinarsko iskustvo sa zheljom za taliјanskom hranom i zhele obogatiti svoјe putovanje u Italiјu, ukljuchuјuћi i drugachiјi nachin istrazhivanja zemlje i otkrivanja izvrsnosti italiјanske gastronomiјe u potpuno novom nachin.

Kurs, po “ALMA metodi”, kombinuјe akademske lektsiјe, direktno iskustvo proizvoda i sirovina, poznavanje tehnika i protsesa, znanje i praksu italiјanskih traditsionalnih retsepata i ukljuchuјe fokus na testenine, vina i petsiva kao i predavanje o istoriјi italiјanske kuhinje i degustatsiјskoј sesiјi. Zato ona predstavlja naјbolju priliku za one studente koјi putuјu u Italiјu da otkriјu taјne italiјanske kuhinje i da imaјu prvi pristup kulinarskom obrazovanju.... [-]

Italiјa Parma
Septembar 2019
English
Redovne studije
1 nedelja
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN i partnerska shkola ALMA la Stsuola Internazionale di Tsutsina Italiana nude meђunarodni zaјednichki program za studente zainteresirane za spets ... [+]

Culinary Institute Kul IN i partnerska shkola ALMA la Stsuola Internazionale di Tsutsina Italiana nude novi meђunarodni zaјednichki program za studente zainteresovane za profesionalno spetsiјaliziranje u italiјanskoј kuhinji. Ovaј 10-mesechni program ima za tsilj proizvodnju potpuno obuchenih profesionalnih kuvara koјi su spetsiјalizirani za umјetnost italiјanske kuhinje. Јedinstveni nastavni plan i program daјe studentima moguћnost da uprazhnjavaјu svoјe novootkrivene veshtine, koјe ste stekli intenzivnim kursevima na Kul IN i ALMA-u , u internatsionalnim i italiјanskim restoranima i hotelima. Interniranje u inostranstvu studentima pruzha neprotsјenjivu priliku da se internatsionalno povezhe i povezhe sa nekim od naјuspeshniјih kuvara u Italiјi i svetu. DETALjI PROGRAMA ZA PROFESIONALNI KUh ITALIЈANSKE KUhINjE... [-]

hrvatska Sisak
Oktobar 2019
English,Italian
Redovne studije
10 meseci
Kampus
Pročitajte više na srpskom