Filter
Pripremna godina
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najbolji Kursevi Poslovni engleski

Припремни године односи се на часове да студент може треба да узму у циљу припреме за улазак додипломски програм. Користи се да заврши све доступне услове за програм који је студент недостаје, било основе у области који се изучава и на језику на којем ће бити научио.

Шта је припремна година у пословном енглеском? Неки од најбољих пословних програма који се нуде су на енглеском језику. Овај студиј је намењен студентима који недостају у свом енглеском способности или који желе да се више фокусирају конкретно о условима за које су вероватно сусрести приликом проучавања за степен у пословању који се учи на енглеском језику, који ће обухватити концепте засноване у областима као што су математика, финансија, људских ресурса, рачуноводство и маркетинг.

Потапањем себе у истраживању пословног енглеског ће помоћи страним студентима обезбеди да они могу да се фокусирају на нових пословних концепата који ће бити представљени током диплому програма, умјесто да буде ометан од стране самог језика. Поред тога, додатни ниво енглеског стручности може да помогне у запошљавању и пре и после степен је завршена.

Трошкови уписа у припремном године програм ће зависити од институције која се бира и где се налази. Многи људи гледају на онлине курсеве студија као начин смањења трошкова.

Не само да су неке од најбољих пословних програма у свету који се предају само на енглеском језику, често је од виталног значаја да присуствују једном од њих да би радили у енглеском говорном компанији. Студирање на нивоу колеџа је довољно тешко без разумевања језика добро.Поред тога, ови припремни курсеви су корисни за побољшање вашег трговинску у свим областима сте искусни у, поготово ако треба да раде свој пут кроз своје основним година.

Учење језика, посебно један тако широко користи у послу као енглески, никада се не баца. Да бисте започели одмах, потражите за програм испод и директно контактирати пријемни уред школе по свом избору попуњавањем у главној форми.

 

Pročitajte više Pročitajte manje
Druge opcije u ovom studijskom području:

2 Rezultati u Poslovni engleski

L.U.de.S Lugano Campus

Са нама ћете добити јединствену прилику да стекнете стварне руке на искуству у свијету предузетништва на основу приступа учења кроз рад. Програм траје 2 седмице и заснива ... [+]

Najbolji Programi pripremne godine Poslovni engleski 2019.

Током двонедељног курса у предузетништву, тренери ће бити ментори, а не професори. Радићете заједно у заједничком простору умјесто у учионицама и изазватиће вас као прави предузетници.

Од вас ће се тражити да користите своју процену, стечено знање, да дате запажања и успоставите разумевање потреба тржишта за које ћете морати да развијете производна рјешења. Заједно са својим тимом истражићете потенцијале Ваших идеја и њихове шансе за успех.... [-]

Швајцарска Lugano
Otvoren upis
Fleksibilno vreme
2 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
The College, Swansea University

Ако не испуњавате услове енглеског језика за директан улазак на одабрану Pathway , можете добити потребну количину наставе енглеског језика како бисте се касније припреми ... [+]

Ако не испуњавате услове енглеског језика за директан улазак на одабрану Pathway , можете добити потребну количину наставе енглеског језика како бисте се касније припремили за успјешан улазак у одабрани програм. Обука енглеског језика спроводи се на енглеском језику (ЕЛТС).

Како се пријавити за наставу енглеског језика?

Преузмите образац за пријаву и вратите нам се на колеџ. Ако имате додатних питања, молимо да нас контактирате на тхе-цоллеге-адмиссионс@свансеа.ац.ук... [-]

Уједињено Краљевство Swansea
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 - 6 недеља
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom