Filter
Sertifikat za diplomirane studente
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najbolji Programi za sticanje sertifikata za diplomirane studente Prirodne nauke

Можете користити дипломирани сертификат за даље школовање након што су се такмичили своје основне студије или када радите у својој одабраној области. Обично је потребно годину дана за вас да попуните дипломски сертификат.

Шта је дипломирани сертификат у природним наукама? Дипломирао сертификат у природним наукама је програм једногодишње који могу вам дати дубље знање о било ком броју научних предмета. Можете узети часове који покривају теме као што су прикупљање података и анализу, напредне хемије, менаџмента јавног здравља или опасности по животну средину. Програм помоћи изабрати такође може захтевати да раде на групним пројектима или користите друге руке-о приступима за даље школовање.

Добијање дипломирани сертификат у природним наукама нуди многе предности. Можете проширити хоризонте образовања које сте већ добили тако што дипломирани сертификат.Такође можете подесити себе за виши плаћање каријере или унапреди свој постојећи каријеру и потенцијал за зараду са овим сертификатом.

Трошкови дипломирани сертификата у природним наукама може да варира у зависности од тога где се одлучите да студирате. Требало би да контактирате појединачне школе за више информација о трошковима школарине и опција плаћања које су вам доступне.

Дипломирао сертификат у природним наукама може да вас припреми за мноштву каријере у науци индустрији. Можете користити своје образовање да добију позицију у шумарству, управљање заштитом животне средине и планирања, инжењеринга, изградње и управљања ресурсима. Такође можете да користите дипломски сертификат да унапреди своју каријеру у управљању или напредније позицијама. Овај сертификат може да приушти могућност да раде за паркова одељења или друге владине агенције.

Требало би истражити неколико дипломских потврде док не пронађете онај који је најбољи за своју каријеру и образовање интереса и потреба.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više Pročitajte manje
Other options within this field of study:

4 Results in Prirodne nauke

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

... [+]

Копија важећег сертификата подносиоца захтева (Б за мастер, А за АА) са одговарајућим одобрењем; 2.

Евалуација наставе и учења: (3) ЕДУ 602 средња статистичка техника и евалуација ...... 3

Наставно поље (12) Дванаест сати саветника је одобрило курсеве на математици.

ЕДУ 699 Фиелд Студи анд Ресеарцх ИИ ........ 3

Укупно сати 30-33

Градуате Феес

У наставку су процењене школарине и трошкови за редовне студенте који су боравили у кампусу током 2017-18. Академске године. Стварни трошкови и накнаде могу се разликовати у зависности од одлуке о упису и начину живота. Такође можете желети да прегледате процењену школарину и трошкове за упис на хонорарно образовање на нашем крају Буџетски радни лист. За распоређивање накнада по кредитном сату и по семестру, преузмите . ... [-]

Сједињене Америчке Државе Montgomery
August 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

... [+]

ЕДУ 602 средња статистичка техника и евалуација ......................... 3

Наставно поље (12) Дванаест часова саветника је одобрила курсеве за биологију. (Мора имати БИО или одговарајући префикс) * Најмање два курса морају бити на нивоу 600 или више.

. .

Транспорт $ 1,552 $ 1,552 Разно / Лично $ 1,840 $ 1,840 Субтотал $ 4,392 $ 4,392 Процењено Тотал 19.970 долара $ 27,386 [-]
Сједињене Америчке Државе Montgomery
August 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Technology Sydney

Сертификат математике из математике је предмет четверог предмета. Флексибилна структура курса омогућава студијске програме дизајниране да одговарају различитим универзите ... [+]

Курс се препоручује онима са недовољном математичком способношћу у бачелорском степену који желе да испуне захтеве за приступ математичком и статистичком моделирању у магистарској науци (Ц04241).

Циљ курса је пружити универзитетским дипломцима приступ образовању и преквалификацији у математици и статистици, са циљем да се студентима омогући фокусирање на одређене математичке теме, а не на шире области математике.... [-]

Аустралија Sydney
January 2020
Fleksibilno vreme
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Texas Tech University Worldwide eLearning

Сертификат математике је 18-часовни сертификат који је намењен свима са магистарским или докторским степеном који жели да повећа мајсторство математике, нарочито наставни ... [+]

Математика

Сертификат математике је 18-часовни сертификат који је намењен свима са магистарским или докторским степеном који жели да повећа мајсторство математике, нарочито наставнике који раде на услузи, који желе да предају двоструки кредит у средњој школи или предају на нижем колеџу.

Преглед програма18 сати кредитаВећина курсева се нуди на мрежи; Међутим, неки курсеви се нуди само лицем у лице у Луббоку.Предуслов: Мастер или докторски степен и завршили су Цалцулус 1, Цалцулус 2 и Линеар Алгебра са пролазним оценом.Студенти не морају да се упишу у одређени број курсева сваки семестар, тако да време завршетка варира од стране појединца.Курсеви засновани на семестру поравнавају се са Академским календором Текас Тецх Универзитета. Нови студенти могу се уписати на почетак било ког од четири семестра током целе године.Процес пријављивања... [-]
Сједињене Америчке Државе USA Online
June 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
18 време
Online студије
Pročitajte više na srpskom