Filter
Pripremna godina za upis studija
Италија Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Tražite Kurseve u Studije Ekonomije u Italiji

Фондација године ће припремити студенте да заврше више напредну програм степени. Са потребних курсева, ученици добијају добру идеју о томе шта живот ће бити као кад су прихваћене у својој студијског програма и почну да следе своје снове.

Професионалци који су студирали економију и администрацију схватити како већу економску слику и мање, индивидуалне трендове. То је интердисциплинарна област у којој су стручњаци обучени да размотре и анализирају многе компоненте како у јавном и приватном делу и даје препоруке засноване на садашњим и потенцијалним условима.

 

Италија, званично Републике Италије, је јединствена парламентарна република у оквиру Европске уније, који се налази у Јужној Европи. На северу се граничи Француска, Швајцарска, Аустрија и Словенија заједно Алпа.

Programe godine za izučavanje osnova u Studije Ekonomije u Italiji

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Rezultati u Studije Ekonomije, Италија

University of Siena

Година оснивања делује као мост између тренутних квалификација и курсева италијанског универзитета (Бацхелор) на 1. нивоу или као средство за попуњавање празнине у образо ... [+]

Najbolje Kursevi u Studije Ekonomije u Italiji.

Да би осигурали прилику свим међународним студентима да се пријављују за своје програме дипломе, University of Siena може такође понудити годину оснивања.

Година оснивања понаша се као мост између тренутних квалификација и захтева за улазак на курсеве италијанског универзитета (Бацхелор) на 1. ниво или као средство за попуњавање празнине у образовном положају међународног студента који долази из земље у којој систем високог образовања захтијева краћи период образовања него што је предвиђено «Болоњским процесом» који се спроводи у Европској унији.... [-]

Италија Siena
October 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom