Keystone logo

1 Godina za izučavanje osnova predmeta Programi u Menadžment u ugostiteljstvu 2024

Filteri

Filteri

  • Godina za izučavanje osnova predmeta
  • Turizam i Ugostiteljstvo
  • Ugostiteljstvo
  • Menadžment u ugostiteljstvu
Polja studija
  • Turizam i Ugostiteljstvo (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

    Godina za izučavanje osnova predmeta Programi u Menadžment u ugostiteljstvu

    Програми за оснивање године представљају одличну опцију за студенте који још нису спремни да се упусте у студије степена. Ови програми су дизајнирани да уведу академске ригорозне колегијуме и концепте специфичне за пољопривреду.

    Која је година оснивања у управљању угоститељством? Карактеристично, ови програми нуде основу за управљање угоститељством у циљу припреме студената за напредне степене и евентуалне каријере у угоститељској и туристичкој индустрији. Предмети могу покривати теме као што су маркетинг, управљање људским ресурсима, догађаји и финансије. Материјали курса могу бити представљени синхроно, асинхроно или њихова комбинација, и може захтевати да студенти демонстрирају и академску и практичну примену својих развијених знања и вештина.

    Ангажовање у оснивачкој години у управљању угоститељством има потенцијал да буде корисно не само у радној снази, већ иу приватном животу. Осим унапређења организационих вештина, научници могу открити да се њихово разумевање других култура и способност комуницирања побољшало.

    Фактори као што су трајање програма и локација институције могу утицати на трошкове уписа у програм оснивања године. Студенти треба да консултују представника за пријем како би се осигурало да је програм добар финансијски фит.

    Једном када студент заврши основну годину студирања управљања угоститељством, вероватно ће се појавити нове академске и каријере. Завршна година оснивања ставља стручњаке у бољу позицију да уђу на студијске програме у областима као што су хотелијерство, угоститељска технологија, управљање туризмом и управљање храном и пића. Дипломанти често посједују лидерску и менаџерску улогу у брзој храни, хотелима, угоститељству, корисничким услугама, малопродајним објектима и одељењима за кадрове. Неки називи посла укључују одредишни менаџер, менаџер операција, менаџер ресторана, представник продаје, директор хране и пића и менаџер услуге гости.

    Избор програма који се може остварити током године може бити огроман. За помоћ, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.