Filter
A-nivo
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Pronađite A-levels u Studije umetnosti

Ученици који желе наставити напредну едукацију на британском универзитету често се захтева да узму А-ниво. Ово су тестови који оцјењују способност ученика и вјероватноћу проналаска успеха у одређеном пољу.

Уметност се односи на било ком пољу студија која укључује више креативно размишљање у односу на научном, математичког мишљења. Многи уметници програми су фокусирани на литератури, док други укључују обављање лепе уметности као што су сликарство или музику.

Kontaktirajte univerzitete, Pogledajte svih A-levels u Studije umetnosti 2019

Pročitajte više Pročitajte manje
Druge opcije u ovom studijskom području:

1 Rezultati u Studije umetnosti

Lakshveer Overseas Solution

Фондација у програму Артс / Сциенце је свеобухватан, флексибилан и динамичан програм специјално дизајниран да припреми студенте за њихов специфичан пут каријере у разним ... [+]

Фондација у уметности / науци изгледа као директан пут ако сте већ одлучили да желите студирати диплому из области уметности / науке.

Фондација у програму Артс / Сциенце је свеобухватан, флексибилан и динамичан програм специјално дизајниран да припреми студенте за њихов специфичан пут каријере у разним умјетничким или научно заснованим степенима као што су биотехнологија, прехрамбена наука и исхрана, комуникација... [-]

Малезија Kuala Lumpur
April 2019
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom