Filter
A-nivo
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Pronađite A-levels u Studije Tehnologije

Постизање високих резултата на нивоу А је важно за ученике из Велике Британије који желе да уђу на универзитет. Институције високог образовања користе резултате ових испитивања да одлуче да ли је студент спреман да студира у свом програму.  

Инкорпорација технологије у савременом друштву често је узрок политичке и филозофске расправе. Главни проблем је да ли технологија заиста помаже или штети човечанство. Неки тврде да претерана употреба технологије је штетан по околину, док други сматрају да је неопходан аспект људског развоја.

Tražite informacije zbog Tražite A-levels u Studije Tehnologije 2019

Pročitajte više Pročitajte manje
Druge opcije u ovom studijskom području:

1 Rezultati u Studije Tehnologije

Richard Huish College

Рачунарство има за циљ да вам дати увод у основе рачунарства и има јаку практично програмски елемент. Предаје се у компјутерској соби специјалиста користећи Висуал Студио ... [+]

Информатика

Ниво А Пуно радно време испитном комисијом: АКА

Рачунарство има за циљ да вам дати увод у основе рачунарства и има јаку практично програмски елемент. Предаје се у компјутерској соби специјалиста користећи Висуал Студио 2008. Ако планирате да постанете професионалац рачунарство саветујемо вам да наставите своје студије на универзитетском нивоу.

Овај ниво курса је понуђен само као програм две године.... [-]

Уједињено Краљевство Taunton
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom