Read the Official Description

Данас, конфузија - не глатка, стабилан курс - често влада у организацијама и предузећима. У ствари, каже Степхен Р. Цовеи, ми смо сада у вођство, али ефикасан је такође од виталног значаја "сталне Вхитеватер свету." Не само да су добре менаџерске способности важно. Кроз овај курс, 4 Улоге лидера, учесници добијају алатке, процесе и контекст да успешно води, чак иу турбулентним временима промена.

Шта ћете научити

Овај курс се састоји од четири сесије спровео једно поподне или увече Шта ћете научити: Коришћење материјала креирао Френклин Цовеи, научићете да примените четири улоге руководства на радном месту.

  • Разумевање улоге патхфиндинг, равнање, оснаживање и моделирање
  • Примените четири улоге ученика-одабраног пројекта / иницијативе
  • Направите уин-уин споразума и лидерство акционих планова
  • Разумети вредност ко-процес пуштања

Дужина:

Четири - пола дана заседања учионици наставу прати 4 Улоге лидер ЦД-а који омогућава учесницима алата даље разумеју и примене четири улоге у стварном свету рада.


Сврха овог курса:

Вођство је стање духа, а не опис посла. Свако ко на било ком нивоу организације могу да примењују ова четири принципа на било којој датој ситуацији и производе одличне резултате. Овај курс је одличан наставак на 7 навика успешних људи.

О Сијетл Ресеарцх Партнерс, Инц

Сијетл Истраживање Партнери задовољава потребе учења менаџера, супервизори, и појединачних сарадника у организацијама. Било да сте власник малог предузећа, људских ресурса професионалан, менаџер одељења или виши извршни, наша ВРХ програм учења ™ је дизајниран да Вам понудимо врхунски квалитет учења и развоја искуства. Ми смо едукатори и пословних лидера посвећен пуни развој професионалаца без обзира на пољу или индустрије.   
 
 


Program taught in:
енглески језик

See 13 more programs offered by Seattle Pacific University School of Business and Economics »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
5 Дани
Fleksibilno vreme